Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

som totálne Sama a ubíja ma to

Príspevok v téme: som totálne Sama a ubíja ma to
bohuzialosamela

ahojte prosim vas kde sa daju nast kamaratky? Ostala som uplne osamela v robote mam same kolegyne okolo 40tky a vyssie ktore by somnou urcite netravili cas kamaratky mam zadane alebo pracuju v zahranici :( Leto je v plnom prude a ja vobec nemam s kym ist ani na kupalisko ani na kavu . Citim sa strasne. Chodim len z roboty domov a to je cely moj zivot . Ja viem su v zivote horsie veci choroby a podobne ale byt doma a sediet cely cas sama je strasne. Skusala som sa zoznamit s babami aj cez net ale casom prestali odpisovat alebo boli z daleka a mna uz to nebavi :( Keby sa chcem zoznamit niekde s nejakou babou na nejakom kurze alebo kde to by asi vyznelo zvlastne :( Boze co by som dala za aspon jednu kamaratku :( vsetci co mate s kym chodit na kupka a von ako vam zavidim :( uzivajte aspon vy leto :(

dobreuz

Narušený je ten podomnou, nikomu netreba falošné svine podlé, treba sa spoliehať na seba a nie na druhých a byť šťastný sám zo sebou!!! Neviem načo mi pri behaní alebo v posilke niekoho, najlepšie sa športuje samému, keď si človek sám zvolí tempo a nie prispôsobovať sa iným... Aj tak sú všetci podlí zradcovia.

mattes21

Ludia vam na tom to fore fakt hrabe? To tu fakt vsetci nenavidite druhych ludi a mate socialne fobie ci co? Ved clovek potrebuje priatelov a spolocnost... to uz je len vyhra vsade chodit sam ako nejaky psychicky naruseny blazon... kamosov k zivotu treba :) sa zobudte...

dobreuz

Alviana - presne tak, ja to robím tiež tak, turistika, beh aj posilka, väčšinu vecí robím sám, na to nikoho netreba, aj tak sa človek najlepšie sústredí keď je sám, keď ho nikto nerozptyľuje.
Pag - tie vaše príspevky nemajú hlavu ani pätu, viete o tom?

Alviana

bohuzialosamela
Ty si taká nesamostatná, že nevieš ísť nikam sama?
"ísť niekam totálne sama to je blbé"
- a prečo by to malo byť blbé? Vidíš, takto len sedíš doma a zbytočne márniš čas, a celé leto ti takto prejde, to ti nie je blbé?
Ja kľudne idem sama, kde len chcem, napr. zajtra na výlet do lesa :)

Bohatier

Ja zase kamosov mam ale pre pracovnu vytazenost (volno len nejake dve nedele do mesiaca) nemam nanic cas len spat a pracovat. Nasa civilizacia by uz mohla prejst na tu 4 priemyselnu lebo aj otroci v starovekom Rime si zili lepsie.:P

Pag

Ja si myslím, že sa treba na všetko pripraviť. Ja som sa už tiež začal pripravovať, postupne si kupujem soľ, vegetu, maggi, chilli etc., za postupného miešania priviesť k varu.

susi30

ja som presne na tom istom, tak rada by som s niekým niekam vybehla, dnes som bola tiež sama na nákupoch, na kúpalisko idem tiež sama... odkiaľ si? keby sme si sadli nemám problém ani dochádzať...