Ahojte viete mi niekto poradiť, kde sa dá urobiť diagnostika, vyšetrenie celého tela, organizmu ale mám na mysli serióznu diagnostiku, nemám nie nejakých šarlatánov alebo niečo podobne. Vďaka.
Celková diagnostika tela
Vy ste ale spomínali aj druhú konferenciu - na Ministerstve zdravotníctva SR s Kuznecovom.
Ani o konferencii v Gate One som na Googli nenašiel žiadne informácie.
Môžete to skúsiť aj vy, dajte si do Googlu "gate one" a k tomu heslo "orzhelskyi". Som veľmi zvedavý, k čomu sa dopátrate.
17.februara o 11h v GATE ONE hoteli v BA
Def
GOING - áno, miestom údajnej konferencie je Ministerstvo zdravotníctva SR. Ak ste si nevšimli, dal som vám link na jeho stránku. O žiadnom Kuznecovovi tam nie je ani zmienka. Chcete povedať, že MZ SR organizuje konferenciu a ani o tom nevie?
Odkiaľ máte tie údaje o konferencii? Pochybujem, že by MZ SR organizovala konferenciu s nejakým šarlatánom. Toho by sa raz - dva chopili médiá a parlamentná opozícia.
Miesto konania predmetnej konferencie poznáte,
skúste pátrať .
De
GOING - neviem, kto je šarlatán, neviem. Ale viem, že šarlatáni väčšinou používajú formulácie ako "mám informácie", "ževraj" a podobne.
Máš aj mená tých lekárov? Informácie z tretej ruky nám nie sú veľmi platné.
Či sa aj tí skrývajú pod rúškom anonymity?
Čo mám informácie uvedenú technológiu ERI využívajú aj lekári v SR.
Teda podľa Vás vyštudovaný lekár je šarlatán?
Lebo teraz neviem čo ste si vyGooglil, čo ste našiel
na Googli, kto je šarlatán.
D
Ešte pre GOING a jeho údajnú konferenciu na Ministerstve zdravotníctva SR:
www.health.gov.sk
Takže?
GOING - trochu som nepochopil. Chceš povedať, že Ministerstvo zdravotníctva SR organizuje besedu s nejakými šarlatánmi? No to sme teda dopadli.
Kaido - poviem ti to takto, reálnejšie mi pripadá odkladať si z výplaty, ako šanca, že by ťa vyliečila tradičná čínska medicína. Prečítaj si o nej v štúdii na stránkach Sisyfosu, nedávno som ti ho linkoval. Je to iba 10 strán. Aj keď nechápem, čo máš proti čítaniu dlhých vedeckých štúdii. Ja bežne čítam vedeckú literatúru, ktorá má pokojne aj desaťnásobne toľko strán, ako štúdia, ktorú som ti linkoval. A môžeš mi veriť, neubudlo zo mňa.
rubenes
Jasne na peniaze nehlad, ja na ne nehladim ked mi ale chyba tolko penazi ze by som to musel odkaldat dalsich 6 rokov, tak jasne ze na ne hladim, ved dovtedy by som skapal, preto radsej dam sancu albertovej ktorej zaplatim tak max 200e za uplne vsetko ako keby som si mal nerealne odkladat z 500eurovejvyplaty, z ktorej sa aj tak skoro nic neda odlozit.
Asi takto:
Konala sa.
Konferencia o medicine energii a ERI.
Na Ministerstvo zdravotnictva SR je vo Februari pozvany jeden vyznamny rusky vedec, Dr.Kuznecov z Moskvy, biofyzik, clen Ruskej Akademie Vied.
Pri tejto prilezitosti organizujeme s prezidentom CME SWISS, Dr.I.Orzhelskyim, a tvorcom ERI technologie, satelitnu konferenciu o ERI a Informacnej medicine, kde bude prednasat aj samotny Dr.Kuznecov. Akcia je planovana na sobotu 17.februara o 11h v GATE ONE hoteli v BA (viac informacii v pozvanke-priloha).
Konferencia je pre odbornikov, ktori sa zaoberaju informacnou medicinou, Dr.Kuznecov je jeden z jej zakladatelov, dalej je pre odbornikov/a zaujemcov o psychosomaticku medicinu a medicinu energii. A kedze vy viete o tejto oblasti dost vela a mate o nu zaujem, rada by som vas na danu konferenciu pozvala.