Celková diagnostika tela

rubenes

GOING - asi takto. Ak je nejaká vedecká metóda seriózna, tak sa o nej obvykle dajú nájsť informácie aj v slovenčine. Skúšať nejakú metódu, ktorá sa vyvinula v Rusku (ktoré je na tom so zdravotníctvom neskutočne biedne - horšie ako u nás, a to už je o čom hovoriť), mi práve rozumné nepríde.

GOING

Klinika v Pezinku sa volá celým jej menom, to netreba Googliť.
Lepšie Googlite/hľadajte (odporúčam aj azbuku).

rubenes

Kaido - vraví sa, že keď ide o zdravie, tak na peniaze nehľaď. Ja tvoju finančnú situáciu nepoznám, ale nič ti nebráni začať si odkladať peniaze.
Takže namiesto cesty k odborníkom (ktorí sú, holt, drahí - za kvalitu sa platí) využiješ pokútnych šarlatánov?
Je to tvoja voľba, tvoje zdravie, ale...

rubenes

GOING - o menovaných osobách som na Googli nenašiel nič. Elena van Dijk je názov nejakej kliniky v Pezinku. Si si istý, že dané osoby reálne existujú?
Elektrickú aktivitu vykazuje srdce, o iných orgánoch s elektrickou aktivitou neviem.

Kaido

rubness
Nie nic mi nebrani, ved mi posli na ucet 10000eur a nic mi nebude branit, ty si fakt zdravotne problemy a ludi s ich nasledakmi predstavujes ako hurvinek valku. Ako moze zniceny clovek, co je rad ze zarobi aspon 500eur si riesit drahe vylety a navstevy k odbornikom do takych krajin, ked nemam ani na cestu do Chorvatska k moru :D

rubenes

Kaido - neodkazujem ťa na celých 120 strán. Evidentne si sa pozrel iba na počet strán, lebo inak by si zistil, že tá štúdia má aj obsah, v ktorom sa dá nájsť kapitola o čínskej medicíne. Aby som ti teda pomohol, sú to strany 70 až 80.
Mimochodom, je vždy dobré prečítať si aj názory druhej strany, aby si si vedel vytvoriť objektívny pohľad. Ja tiež z času na čas čítam stránky šarlatánov, aby som vedel, ako uvažujú.
K empíru (skúsenostiam) pozri článok, ktorý som už raz linkoval:
tech.sme.sk
K slovenskému zdravotníctvu - ja nepopieram, že je v zlom stave. Bolo zničené jednak 40 rokmi komunizmu, jednak košickou zdravotníckou mafiou. Ale nič ti nebráni vyhľadať lepšiu kvalitu v tebou popisovaných krajinách.

GOING

rubenes

ERI
Dr. Kuznecov, Ruský vedec, člen Ruskej akadémie vied, biofyzik,
napísal 400 str. knihu o vode.
Dr.I.Orzhelskyi, a tvorca ERI technológie.
Dr. Elena Van Dijk - bývalá riaditeľka farmaceutickej firmy v Belgicku, myslím že pracovala na detskej hematológii,
a iní.

Asi poznáte vyššiu koncentráciu kapacít/mozgov v uvedenej oblasti.

Pokiaľ popierate existenciu elektrického poľa a magnetického poľa generovaného človekom tak potom by nefungovalo EKG , EEG a iné zariadenia. Popieranie ich existencie, jemne napísané možno považovať za nevedecké.

Kaido

WTF? ja mam tie tvoje 120 strankove studie vies kde... Za mna hovoria cisla ludi ktori sa u nej liecili a ako im nikto nevedel pomoct od beznych doktorov a zrazu idu k nej a tazke chronicke problemy maju po par mesiacoch odstranen, staci si precitat aj tu temu o nej, kolkym ludom pomohla. Doktori vedia akurat predpisovat chemicky sajrajt, ktory ma tolko vedlajsich ucimnkov ze to este viac zhorsi tvoj povodny stav, viz antidepresiva, prasky na zaludocnu kyselinu.

A toto co tu ty popisujes tu vedecku dispciplinu implentovanu v zdravotnictve, ktore funguje je tak mozno vo svajciarsku, nemecku atd. kde je to je na uplne inej urovni, urcite by som nehladal ''racio'' u slovenskych lekarov, pretoze u nich to su akurat ziadanky na psychiatriu.

rubenes

demza - súhlas. Tento termín je šarlatánmi neskutočne sprofanovaný. Hlavne tými, ktorí hovoria tie drísty o tom, ako v tele "všetko so všetkým súvisí". Takže na bolesť hlavy odporúčajú masáž päty. Nuž čo už, veď aj šarlatáni musia z niečoho žiť, však.