Dr. Eugen Jonáš

Príspevok v téme: Dr. Eugen Jonáš
ela

Dobrý deň.
Mám jednu dcérku (18 mesačnú) a dala som si spraviť u Dr. Eugena Jonáša výpočet pohlavia nasledujúceho dieťatka. Ak niekto poznáte jeho prácu, vypočíta z dátumu a času Vášho narodenia a narodenia Vášho dieťatka pohlavie nasledujúceho. Mne vypočítal že pohlavie nasedujúceho bude chlapec ale vypočítal aj dátumy, kedy je možné chlapca splodiť a kedy je možné splodiť dievča aj napriek tomu, že na vrchu výpočtu uviedol, že nasledujúce dieťatko bude chlapec. Môj manžel má z predchádzajúceho manželstva 2 dcérky, takže už má aj s našou malou 3 dcérky a ďalšie dieťatko už nechce, pretože v dnešnej dobe uživiť a postarať sa o budúcnosť štyroch detí nie je ľahké. To je manželov názor, ja by som veľmi rada mala ešte jedno dieťatko, lebo jeho dcérky z prvého manželstva s nami nebývajú, chodia k nám každú nedeľu na pár hodín (sú už väčšie majú svoje záujmy a priateľov) a ja nechcem našu malú odsúdiť na vyrastanie o samote. Potrebuje niekoho v svojom veku, s kým sa bude hrať a bývame na takom mieste, kde dcérka málokedy dochádza do styku s malými deťmi. Preto som si myslela, že si dám spraviť výpočet pohlavia Dr. Jonášovi a ak to výjde a on mi vypočíta chlapca, tak manžel bude súhlasiť ešte s jedným bábätkom. Ale manžel na také výpočty neverí a ďalšie dievčatko už nechce. Keby mal veľkú šancu, že bude mať chlapca, tak by sme sa ešte o jedno dieťatko pokúsili, aj keď mne je vskutku jedno, akého pohlavia by bolo, ja len chcem súrodenca k dcérke jej veku primeraného (manželove dcérky majú 13 a 19 rokov). Má niekto skúsenosti s tým, či sú výpočty Dr. Eugena Jonáša spoľahlivé?

skbenovb

ahojte..prosím o radu...ako sa môžem skontaktovať s Dr.Jonasom?treba vyplniť nejaký dotazník??prosím o rýchlu odpoved..Dakujem

kleopatra79

Rada by som vedela nieco viac o doktorovi Jonášovi, kde by som sa naňho mohla obrátiť, poprípade kontakt. Rada by som vyskúšala výpočet pohlavia dieťatka.Budem rada ak mi niekto pomôže. Ďakujem

mamina01

ja nastastie taketo problemy nemam,ale moja kamoska s muzom sa pokusali o babo asi 3roky.hrozne nervaky.dva krat podstupili umele oplodnenie a nic. niak sa dopoculi o jednom liecitelovi z okresu Trencin,ziadne bylinky, pouzival vlastne ruky,a boli unho asi 3krat a uz maju s odstupom 1,5roka dvoch synov.

ariell

Aj ja som rodila dvojicky cisarskym v 7mes. Teraz som rodila normalne a bolo to brutal. Nemohla som sa otvorit a tlacila som. Rodila som v Irsku a musim povedat ze sa to neda ani porovnat so slovenskom. Nemocnica ako penzion, mala som svoju porodnu salu a svoje asistentky,no uplne ine. Bola som tu spokojna a prekvapena. Inak, nerobia tu ani geneticke testy, na tie som bola na slovensku u svojho gynekologa. V Irsku je totiz zakaz potratov a je tu vela postihnutych ludi Dawnovym syndromom. Oni sa tu pred rokmi mnozili medzi sebou, lebo tu bolo malo ludi. Su nejako zdegenerovani ci co. Skoda tych deti, oni nemozu za to. Ale staraju sa o nich vynikajuco,maju velke vymozenosti.