Dr. Eugen Jonáš

Príspevok v téme: Dr. Eugen Jonáš
ela

Dobrý deň.
Mám jednu dcérku (18 mesačnú) a dala som si spraviť u Dr. Eugena Jonáša výpočet pohlavia nasledujúceho dieťatka. Ak niekto poznáte jeho prácu, vypočíta z dátumu a času Vášho narodenia a narodenia Vášho dieťatka pohlavie nasledujúceho. Mne vypočítal že pohlavie nasedujúceho bude chlapec ale vypočítal aj dátumy, kedy je možné chlapca splodiť a kedy je možné splodiť dievča aj napriek tomu, že na vrchu výpočtu uviedol, že nasledujúce dieťatko bude chlapec. Môj manžel má z predchádzajúceho manželstva 2 dcérky, takže už má aj s našou malou 3 dcérky a ďalšie dieťatko už nechce, pretože v dnešnej dobe uživiť a postarať sa o budúcnosť štyroch detí nie je ľahké. To je manželov názor, ja by som veľmi rada mala ešte jedno dieťatko, lebo jeho dcérky z prvého manželstva s nami nebývajú, chodia k nám každú nedeľu na pár hodín (sú už väčšie majú svoje záujmy a priateľov) a ja nechcem našu malú odsúdiť na vyrastanie o samote. Potrebuje niekoho v svojom veku, s kým sa bude hrať a bývame na takom mieste, kde dcérka málokedy dochádza do styku s malými deťmi. Preto som si myslela, že si dám spraviť výpočet pohlavia Dr. Jonášovi a ak to výjde a on mi vypočíta chlapca, tak manžel bude súhlasiť ešte s jedným bábätkom. Ale manžel na také výpočty neverí a ďalšie dievčatko už nechce. Keby mal veľkú šancu, že bude mať chlapca, tak by sme sa ešte o jedno dieťatko pokúsili, aj keď mne je vskutku jedno, akého pohlavia by bolo, ja len chcem súrodenca k dcérke jej veku primeraného (manželove dcérky majú 13 a 19 rokov). Má niekto skúsenosti s tým, či sú výpočty Dr. Eugena Jonáša spoľahlivé?

pipina

Helenaxxx,dakujem Ti pekne,za tie krásne slová,čo si mi napísala.Velmi ma to potešilo.Tak mi drž palce.No necháme sa prekvapit.papa

pipina

Ahojte ADRINA A HELENAXXX.Díky za to ,že ste sa mi ozvali.Som rada,že na tomto svete sú ženy,ktoré su empatické.Ja sama som zdravotna sestra a nedokázala som sa s takýmto niečim vyrovnat.Až to tak prechádzalo dn po dni.Skutočne čas je najlepší liek.Smútok ešte vždy ostal a bolest nekonečna.No naučila som sa s tým žit.Je to o to tažšie,Že vždy ked je 16teho spomenim si na moje dietatko ktoré ma opustilo.Poviem Vám,že moj zlatý muž si teda so mnou užil.Som neskutočne štastna a hrdá na to, že ho MAM.Ale verím,že je v dobrých rukach.Teraz som už mohla byt v 6.mesiaci,no všetko sa skončilo skor ako sa vlastne začalo.Bábatko sa mi malo narodit 13.5.08.A ja som sa s mojím zlatým mužom dala dokopy presne 14.5.2002 na narodky mojho super brata.Takže som si povedala,že to bude den na ktorý budeme obaja pyšný!Žeby tolko štastia naraz?A zrazu je po všetkom.Po túžbe rodit v lete,po dietatku,po ilúziach...Ale pevne verim,že na budúci týžden otehotniem a znovu sa budeme tešit.Aj ked to už asi nebude taká radost,ale va¨čšia obava a strach,ako to tentokrát dopadne.Pevne verím,že to bude v poriadku.Ahojte babenky,večer sa stretneme.

adrina

Pipina, mne sa tiež skoro stalo to čo tebe. Po dvoch synoch som strašne túžila po dievčatku, obrátila som sa na dr.Jonáša, poslal výpočet a v deň vhodný pre splodenie dievčatka /podľa neho/ sme splodili, ale zase chlapčeka. Tiež som si nepripúšťala, že by to mohol byť chlapec, ani meno som mu nechcela vybrať. No a v 10tt som začala krvácať, chúďa malé, cítilo aká som zlá mama. Ale našťastie som hneď utekala do nemocnice a podarilo sa to zachrániť. Chvalabohu. Vtedy som si uvedomila, že na pohlaví až tak nezáleží a hlavne, nech je zdravé a nech ma neopúšťa. Teraz som už v 7.mesiaci a som šťastná, že som oňho neprišla - aj keď je to chlapček. Ja už na jeho výpočty, minimálne čo sa pohlavia týka, neverím. A mrzí ma, čo sa Ti stalo. No aj tak všetkým, čo sa snažia, držím palce, nech im to vyjde.

helenaxxx

VCELUSKA ja mam velmi dobru kamosku ktora zije v AMERIKE a pred tyzdnom dostala tam od Jonasa vypocty kedze si to dala vypocitat lebo nemoze mat uz 5 rok dietatko.Aj svoje obcianstvo ma v amerike takze bud kludna nebude to urcite ziadny podvod-len ano do zahranicia je to urcite drahsie.Ona im musela dat 100 eur kedze zije v amerike.Ale v kazdej krajine je to ine,teda tak si jonas urcuje sumu za vypocet.Pekne bud kludna a tes sa na dotaznik.Urcite ti to vynde.Drzim ti palce.Nemusis vediet hodinu porodu na sekundu-minutu.Ja som im tiez napisala len pribliznu hodinu kedy som sa ja narodila-a hned na prvy krat-prvy datum od neho som zostala tehotne a teraz som uz v 7.mesiaci.Vdaka Jonasovi budem mat dietatko a tiez som skoro 4 roky namohla mat dietatko a to som este pred rokom bola operovana na mimomaternicove tehotenstvo-co mi bohuzial ohrozovalo moj zivot.

vceluska

Ahojte aj ja som zavolala na to cislo Dr.Jonasa,hovorila som len s nejakou pani ktora sa ma spytala ci chcem vypocet,tak mi najprv povedala na to ze nezijem na Slovensku ze do zahranicia neposielaju lebo by to bolo drahsie,potom suhlasila dala som jej moju adresu tak teraz cakam na prihlasku.Dufam ze mi ju poslu a nebude to len nejaky podvod lebo som sa na tejto diskusii docitala vselicoho.Ja tomu verim,dufam ze aj nam sa to uz konecne podari lebo po 2 rokoch snazenia som dost zufala a lekarom neverim.Vie mi ste niekto poradit co budem take potrebovat na tu prihlasku?To fakt potrebujem presny cas narodenia a kde si to mozem zistit?Citala somze nijaky archiv v nemocniciach nemaju.Tak by som chcela aby mi to pomohlo budem najstastnejsia na svete.Prosim povzbudte ma niekto a napiste mi ci to tak naozaj funguje.Bojim sa ze mi neposlu prihlasku,lebo jedna pisala ze zakala uz mesiac a nic.Tak neviem.Ahojte

helenaxxx

ahoj ARIELL no ja si myslim ze ked nechces hned dietatko tak urcite nevolaj Jonasovi lebo on aj tak nerobi dopredu vypocty a ani pozadu ti neurobi vypocet.Takze by to bolo spolocne....

helenaxxx

ahoj PIPINA tak to mi je velmi luto ze si prisla o dietatko....drzim ti palve aby vam to vyslo v marci a aby si porodila krasnu a zdravu SLECNU :o)