Dobrý deň.
Mám jednu dcérku (18 mesačnú) a dala som si spraviť u Dr. Eugena Jonáša výpočet pohlavia nasledujúceho dieťatka. Ak niekto poznáte jeho prácu, vypočíta z dátumu a času Vášho narodenia a narodenia Vášho dieťatka pohlavie nasledujúceho. Mne vypočítal že pohlavie nasedujúceho bude chlapec ale vypočítal aj dátumy, kedy je možné chlapca splodiť a kedy je možné splodiť dievča aj napriek tomu, že na vrchu výpočtu uviedol, že nasledujúce dieťatko bude chlapec. Môj manžel má z predchádzajúceho manželstva 2 dcérky, takže už má aj s našou malou 3 dcérky a ďalšie dieťatko už nechce, pretože v dnešnej dobe uživiť a postarať sa o budúcnosť štyroch detí nie je ľahké. To je manželov názor, ja by som veľmi rada mala ešte jedno dieťatko, lebo jeho dcérky z prvého manželstva s nami nebývajú, chodia k nám každú nedeľu na pár hodín (sú už väčšie majú svoje záujmy a priateľov) a ja nechcem našu malú odsúdiť na vyrastanie o samote. Potrebuje niekoho v svojom veku, s kým sa bude hrať a bývame na takom mieste, kde dcérka málokedy dochádza do styku s malými deťmi. Preto som si myslela, že si dám spraviť výpočet pohlavia Dr. Jonášovi a ak to výjde a on mi vypočíta chlapca, tak manžel bude súhlasiť ešte s jedným bábätkom. Ale manžel na také výpočty neverí a ďalšie dievčatko už nechce. Keby mal veľkú šancu, že bude mať chlapca, tak by sme sa ešte o jedno dieťatko pokúsili, aj keď mne je vskutku jedno, akého pohlavia by bolo, ja len chcem súrodenca k dcérke jej veku primeraného (manželove dcérky majú 13 a 19 rokov). Má niekto skúsenosti s tým, či sú výpočty Dr. Eugena Jonáša spoľahlivé?
Dr. Eugen Jonáš
Ahojte baby.Aj ja som jedna z vas,ktora pisala Dr.Jonášovi.Ostala som tehotná min.rok v auguste.Boli sme nedočkavy žiadali sme o počatie dievčatka a splodili sme chlapčeka/verim v to)Lenže moja túžba po dievčatku bola taká silna,že som si nechcela pripustit to ,že to bol chlapček A tak som o moje v poradí druhé dietatko v 10.týždni prišla.Na sone mi zistili,že mu prestalo bit srdiečko.mam som den pred 25tkou.Tak som ju ,,krásne \"oslávila.V nemocnici po prerušení.Nikdy si to neodpustím,Že som bola taká zlá na svoje dietatko.Možno vedelo že by som ho tak nelúbila ako dievčatko.Ale už verím aspom tomu,že Pán Boh vedel,prečo to tak zariadil.No znovu som požiadala o výpočet pre dievčatko.Vychadza to na marec,tak som velmi zvedavá,či sa nám to vobec podari,a či vobec otehotniem.Mame takého 3apol ročného nezbednika takže viete aká je tužba mat krásnu copatu bambulku.tak držte palce a ja držim Vam všetkým kočky.ahojte
Ahojte.
O minulého týždňa som zháňala kontakty na Dr.Jonáša. Podarilo sa mi získať údaje, ktoré som si prečítala i v týchto príspevkoch, no bohužiaľ nedovolala som sa, ani mail nie je funkčný. Použila som číslo 035/6595127, no nič. Je to naozaj dobré číslo. Rada by som sa s Jonášom spojila, nakoľko už strácam nádej na počatie malého bábätka. Jedno dievčatko už mám, má takmer 6 rokov, no predchádzalo tomu 5 ročné "úsilie" a od jej dvoch rokov sa snažíme o ďalšie bábo a nič. Napriek rôznym skúsenostiam na metódu Dr.Jonáša obraciam sa na ňu s veľkou nádejou. Veď skúsiť treba všetko a ak ide o deti - tak vtedy to platí o to viac, no nie?
ahoj staci ked mu zavolas a on ti posle dotaznik....jasne ze ti vypocita datum kedy mozes byt tehotna a ake pohlavie v dany den splodis....jeho vypocet stoji 500 sk.aj 650 sk.Zalezi o aky vypocet ho ziadas-to je vysvetlene v dotazniku ktory ti on zasle.Pan Jonas pise ze jeho metoda je 99%.......mne vsetko vyslo na 100% aj pohlavie :o)
adresa dr.Jonáša: DR.EUGEN JONÁŠ,ZÁKOSTOLSKÁ 7, 941 45 MANA ATEL.CISLO:035/6595 127
PRE VSETKY.......staci ak zavolate panovi Jonášovi na jeho tel.číslo:035/6595 127 a poziadate ho o vypocet pre tehotenstvo :o) drzim vam palce!!!!!!!!!!!!