Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Citi este nieco ku mne?

Príspevok v téme: Citi este nieco ku mne?
martin25

Pred mesiacom sa so mnou rozisla priatelka po hadke...par krat sme sa este stretli po tom rozchode a bola vzdy mila, usmievava ako keby to snou nic nerobilo...cca tyzden po rozchode sme si este pisali ale potom som s tym prestal a aj ked sme sa stretli,tak som jej chcel potom napisat ale nakoniec som sa vysral nato...naposledy som bol s nou teraz v piatok, ked isla na nocnu a ja som isiel behat tak sme pokecali, posrandovali ...nakoniec som ju pobozkal na lice a na celo a povedal ze ju milujem stale a jej odpoved bola ja viem...vobec jej moje dotyky nevadili a ani ma neupozornovala aby som s tym prestal...nevyhybala sa pohladom a s usmevom sa mi pozerala do oci...preco jej to nevadilo? bolo to len zo zvyku alebo este stale neico citi ku mne, aj ked je to uz mesiac?

martin25

:D hej chcem ju ale co mam robit podla teba? uz som vsetko mozne skusal, nepisal som s nou skoro 3 tyzdne aby som na nu netlacil a ked som sa jej konecne ozval, tak odpoved ziadna pritom ked sme stretli sa spravala uplne inak...kupil som jej aj kyticu ruzi, pacila sa jej podakovala ale povedala, ze je rozhodnuta...aj ja mam nejaku svoju hrdost a nemienim sa niekomu stale doprosovat, ked nie je zaujem z jej strany

Pundisska

Osobne si myslím, že jej to nevadilo len zo zvyku! Ale tak nechaj ju, nech sa aj ona prejaví. Teraz sa jej istú dobu neozývaj a uvidíš, či ti aj ona prvá napíše

Marti-ka

Pokial jej to nevadilo, tak este citi nieco k tebe a mozno by aj prijala, keby sa date opat dokopy. Ved sa s nou o tom otvorene porozpravaj, nie?? Tak najlepsie zistis, na co vlastne si!

martin25

aky nemastny ? neslany? :D co jej mam zazvnoit na zvoncek a spytat sa ci sa nechce porozpravat?asi by si pomyslela, ze som uz chory clovek, ktory sa stym nevie zmierit a este by sa aj zacala bat a nakoniec by sa aj radsej odstahovala :Dja viem co chcem...rozpravat sa s nou nemienim uz...dobre, ze som ju tento tyzden este nevidel aspon mi je lepsie...ja som jej uz povedal co k nej citim a ona to vie, takze pchat do riti sa uz nemienim...ak este nieco citi ku mnei a zacnem jej chybat, tak sa ozve aj sama...ked nie tak co uz

boxxx

To ty nevies co chces nie ona, ty si nemastny- neslany ...sa dvaja dotahujete ako macka a mys
Neviete sa otvorene porozpravat o svojich citoch? Mate usta nie, tak ich pouzivajte!

martin25

ona je v podstate moja suseda lebo byva hned o vchod dalej...vsetko to boli nahodne stretnutia a vzdy, ked sme sa stretli po rozchode tak bola mila, usmievava no jednoducho ako keby sa medzi nami nic nestalo...aj ked ma v dialke videla, ze idem tak neutekala prec ale ma aj pockala a rozpravali sme sa...fakt divne spravanie a neviem co si mam o tom mysliet...ale teraz, ked ju aj stretnem tak pozdravim a idem dalej

bereka

ak sa takto sprava, tak byt tebou sa s nou uz ani nestretavam. zbytocne stracam cas. najdi si inu babu a uvidis, ze na tuto uplne zabudnes

kvetinka777

- martin25

aby to nebolo len tak, že dojazdy citov v nej ostali, ale nič viac. A pre teba aby to nebola len planá nádej.