Pred mesiacom sa so mnou rozisla priatelka po hadke...par krat sme sa este stretli po tom rozchode a bola vzdy mila, usmievava ako keby to snou nic nerobilo...cca tyzden po rozchode sme si este pisali ale potom som s tym prestal a aj ked sme sa stretli,tak som jej chcel potom napisat ale nakoniec som sa vysral nato...naposledy som bol s nou teraz v piatok, ked isla na nocnu a ja som isiel behat tak sme pokecali, posrandovali ...nakoniec som ju pobozkal na lice a na celo a povedal ze ju milujem stale a jej odpoved bola ja viem...vobec jej moje dotyky nevadili a ani ma neupozornovala aby som s tym prestal...nevyhybala sa pohladom a s usmevom sa mi pozerala do oci...preco jej to nevadilo? bolo to len zo zvyku alebo este stale neico citi ku mne, aj ked je to uz mesiac?
Citi este nieco ku mne?
nevyznavat lasku, nepchat sa
ak mam pravdu povedat, tak bol by som najstastnejsi chlap na svete keby mi sama od seba napisala...ale zas nemienim cakat a kazdu chvilu doslova pozerat do telefonu ci uz napisala...necham tomu volny priebeh a ako pises ty kto chce si ta najde aj bez fb
Podľa mňa robíš dobre keď ju máš bloknutu. Necekujes jej profil, nesledujes kedy bola online a zbytocne sa nezozieras. A ako píšeš existujú aj sms. Kto chce, nájde si ťa aj bez FB. No v tvojom prípade si myslím, že dievčina nevie čo chce a nemal by si s ňou strácať čas...
v najblizsich dnoch si ju urcite nechcem odblokovat a napisat jej...viem, ze by neodpisala aj tak a este by som vyzeral pred nou ako este vacsi somar...mozno po nejakom case, ked vychladnem uz aj ja, tak sa jej ozvem...nateraz ju ale nechcem mat proste v priateloch a tak som ju dal prec...aj tak ine by som nerobil len pozeral kedy bola naposledy online a cekoval jej profil a len by ma to zozieralo :D...ak bude nieco chciet, tak existuju aj smsky
ty ju mas zablokovanu? Ta preco?
Ked jej chces napisat ju odblokujes a potom zas zablokujes? Vies co chces ci nievies?
no mam ju zablokovanu ale zas ked si ju odblokujeem a napisem jej, tak nechcem a by som vyzeral ako clovek, ktory to nema v hlave poriadku a nevie co chce
nemusia to byť vôbec falošné signály, to že ju zaujíma ako sa máš, ako sa ti darí znamená z jej strany záujem ako žiješ,
ak by si jej bol ľahostajný kašlala by na teba a neozývala sa ti vôbec ale tým že sa ozýva je signál že má o teba starosť
veď keď je nám niekto ukradnutí čo robíme?
vyhýbame sa mu, vôbec alebo minimálne komunikujeme...
nehraj príliš nedostupného lebo ju dozaista stratíš navždy ale zase s komunikáciou to nepreháňaj a postupne plynule nato choď krok za krokom a uvidíš ako sa to vyvinie, netláč proste na pílu
jj spravim to tak ako pises...aj ked ju stretnem, tak maximalne sa len pozdravim a idem dalej lebo komunikacia s nou takto po rozchode mi este viac ublizuje aj ked sa to snazim nedavat pred nou najavo...nepoviem ani pol slova keby je ku mne hnusna a vyhyba sa mi...ale takto mi dava ako keby falosne signaly, pyta sa ako sa mam, ak osa mi dari atd a potom to uz ja nezvladnem a zacnem jej rozpravat o svojich citoch
počkaj ešte možno sa ozve sama, nedoliezaj, nevolaj, nepíš,
ženy niekedy potrebujú aby si im začal chýbať a samé zistia že bez nás to nejde v ich živote,
ak jej stojíš zato ozve sa ver mi ak nie tak aspoň budeš vedieť že ťa má za blbca a robí jej dobre keď doliezaš a zvyšuje si tým sebavedomie ak sa nevie sama vyjadriť čo k tebe cíti jej chyba ty si jej už svoje srdce otvoril teraz čakaj ako zareaguje, neozývaj sa ak sa je budeš chýbať lebo ťa má rada ozve sa sama lebo zistí že ťa zrazu dlho niet a chce ťa
no skoro 3 tyzdne som s nou nepisal a po tomto stretnuti, ked som videl ako sa sprava ku mne, tak som jej skusil napisat sms lebo som vycitil ako keby sancu...na prve dve sms mi este odpisala ale ked som jej uz napisal, ze mi chyba atd tak uz neodpisala...na druhy den rano som jej napisal na facebooku ci sa nechce porozpravat, precitala to ale odpoved neprisla ziadna ani po niekolkych hodinach pritom viackrat bola prihlasena...a vtedy som si povedal, ze dost, nemienim robit zo seba stale idiota...napisal som jej nech je stastna, ze ju milujem ale bude to takto najlepsie a dovidenia ...ako je jasne, ze niekde v kutiku duse verim, ze sa mi ozve po nejakom case ale neverim moc tomu...3 tyzdne sme nekomunikovali po nete iba ked sme sa stretli, tak sme pokecali ako kamarati a mne to este viac ublizovalo ked som s nou bol a nemohol som nic a namyslal som si potom, ze sa mi ozve aj sama ale proste nic ziadny zaujem z jej strany strany