Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Citi este nieco ku mne?

Príspevok v téme: Citi este nieco ku mne?
martin25

Pred mesiacom sa so mnou rozisla priatelka po hadke...par krat sme sa este stretli po tom rozchode a bola vzdy mila, usmievava ako keby to snou nic nerobilo...cca tyzden po rozchode sme si este pisali ale potom som s tym prestal a aj ked sme sa stretli,tak som jej chcel potom napisat ale nakoniec som sa vysral nato...naposledy som bol s nou teraz v piatok, ked isla na nocnu a ja som isiel behat tak sme pokecali, posrandovali ...nakoniec som ju pobozkal na lice a na celo a povedal ze ju milujem stale a jej odpoved bola ja viem...vobec jej moje dotyky nevadili a ani ma neupozornovala aby som s tym prestal...nevyhybala sa pohladom a s usmevom sa mi pozerala do oci...preco jej to nevadilo? bolo to len zo zvyku alebo este stale neico citi ku mne, aj ked je to uz mesiac?

ideal

Ma ťa stále rada to je nad slnko jasné, ak by ťa nenávidela nepustila by si ťa tak blízko k telu a bránila by sa fyzickému kontaktu ale kedže jej to nevadí je jasné že sa jej to páčilo
Takže áno odpoveď je miluje ťa stále a vedz jedno, hádky občasné k partnerskému životu jednoducho patria

martin25

no mozno je to detinske ale ja byvale proste nemam a ani nechcem mat v priateloch :D jasne som jej napisal, ze sa uz nechcem trapit a to vymazanie bude taky prvy pomyselny prvy krok k tomu aby som zabudol na nu aj ked si mozno poviete, ze top je len posraty facebook :D...nikdy v zivote mi nebolo tak nahovno ako tento posledny mesiac a vsetko kvoli zene, ktoru milujem ale som jej ukradnuty...musim sa proste pohnut dalej a aj ked ju stretnem, tak len pozdravim a idem dalej lebo ked sa s nou bavim, tak mi je potom este horsie

Jupicekkk

Ja myslím, že ťa stále má rada. A hadka bola asi zbrklá. Ak jej nic s toho nebolo neprijemne, tak by som povedala, ze nechce naviazat tam, kde to skoncilo. Ale chce to zacat znova a inak. Preto sa chova ako sa chova. Zial nieje si tebou, ale ista. Tak to nechce vrsit a nechava tomu volny priebeh. Blokovat si ju nemal, je to tiez zbrkle a detinske. A tiez by si jej nemal sa pchat do riti, ale nechat tomu cas. A pomaly sa spoznavat znova.

Zuzazuza

Suhlasim s Pilcukom, ze hadka nema byt impulz k rozchodu. K rozchodu treba pristupit po zvazeni faktov a s chladnou hlavou. Napriklad po ukludneni emocii. A nie pod vplyvom emocii.

martin25

no ja som si ju prave vcera zablokoval na fb, napisal som jej par viet, z nicoho som ju neobvinoval ani som ju neurazal :D proste som jej napisal, ze sa uz nechcem viac trapit a nechcem byt s nou ani kamarat ...a v momente, ked mi ukazalo, ze to precitala tak som ju zablokoval takze nemala sancu ani na reakciu :D ked nieco bude chciet velmi tak napise sms

Pilcuk

K labilnej žene, ktorá ukončí vzťah kvôli nejakej hádke, by som sa nevracal, aj keby mala záujem. Zrejme by to isté spravila pri najbližšej hádke a ty, ak by si si bol toho vedomý, musel by si ju na slovo poslúchať, aby sa jej niečo neznepačilo a aby k tej hádke nedošlo. Ale rob ako myslíš.