Tazke zdravotne problemy + nekonecna smola

Príspevok v téme: Tazke zdravotne problemy + nekonecna smola
Suicide

Toto je hotove peklo na zemi co prezivam, roky sa tiahnuce zdr problemy, lekari mi zatial nic extra nezistili. Od srdca az po creva mam v bruchu divne pohyblive zvuky, ako keby sa mi tam nieco hybalo. Vdaka tymto zvukom (ktorych nasi lekari aj tak povod nezistili) mam obrovsky tlak na hrudi, rebrach a nad zaludkom, zle od zaludka toto trva asi 2 a pol roka. Okrem toho mam uz 6 rokov hnacky, kadovite stolice, zltej farby niekolko krat do dna, plynatost.
Dalsie priznaky: stipanie predkozky a penisu, palenie pri moceni, bolest krku a hlavy, ozveny v usiach ked hovorim, mierna bolest usi, tras ruk a koncatin, svalove zasklby.

Vravim, behal som po lekaroch s nadejou ze mi zistia pricinu ale nestalo sa tak.
Okrem toho slaby plat, neskutocna smola v zivote, nevladzem pracovat s tymto, neda sa to. Uz sa tesim na koniec tohto utrpenia.

Mintenker

Ja ti poviem ze to je 90% psychicekho razu.. mal som presne toto iste niekedy este aj mavam.. plus bolesti hlavy krku atd.. skus navstivit psychiatra a ver mi he pocase ti toto vsetko zmizne ja som uz bol tak zifaly ze som chcel uz vsetko vzdat a pokohli mi a dnes mam pokoj

Apokryft

Meridian len málo ludí to dokáže prijať !ps Dr.Rusnáka poznám ,ale aj tak som si to vypočul.Presne to vystihuje nie pre každého to je.

Tomas12345

Este ma tak napadlo, nemohol by si mať histaminovu intoleranciu ? Niektore tvoje priznaky by na to aj sedeli.

Meridian

Suicide nájdi si na youtub.Skutočné príčiny chorôb vysielané v slobodný vysielač.Mudr.Ivan Rusnák Csc.primár nemocnica Liptovský Mikuláš
Vypočuj si to celé stojí to zato.Ber alebo nechaj tak.

Meridian

Modra obloha konanie je z velkej časti správanie či ? Ale nehrajme sa na slovíčka.Čo sa týka stravy samozrejme mame k niečomu vrodené predispozície a stravou to dotiahnes hore alebo dolu.Liekmi tiež liečiš len dôsledok choroby nie príčinu.Príčinu len hádame .Nebudem to tu rozpisovat človek v živote dostáva signály väčšinou ich prehliadame.Keby povieš niekomu že problém z obličkami má preto lebo nemá vysporiadané vzťahy neveril by ti tak ako teraz ty.

ModraObloha

Meridian citujem ta "Suicide .Choroba a všetky choroby sú nič iné len automatickou odpoveďou na naše správanie." suhlasim z časti, no nie len správanie ale aj konanie može za naše zle zdravie, v tom prípade ale ak to konanie (zla životospráva) zapríčiní problém tak ju zbytočne bude riešiť zmenou myslenia a správania, keď nadalej bude robit chybu ktora to zapričínila, v dnešnej dobe je vela veci čo dáme do úst značne nevhodná pre naše zdravie, napríklad len take klasicke mlieko, biele pečivo a podobne veci ktore konzumujeme možu spôsobit vela problémov, neberem to čo si napísal, ale plati to len v prípade že problém začal v hlave ( v sebe) proste nie všetko ma súvis len s našim vnútorným ja.. aj pes ked sa bude stravovať kravinami tiež može mat rôzne problemy a tiež nezačal problem v hlave, nejde mi o to dehonestovať to čo si napísal, máš pravdu ale nie uplnú a chcem aby si ludia uvedomili že nieje všetko len v hlave a naopak nieje všetko len to čo píšem ja.. treba si uvedomiť kde problém začal a tam ho aj hladať, ak si niesme istý tak treba riešit oboje :)

ModraObloha

Suicide čau, tak tie tráviace problémy mame celkom podobné dokonca aj to štipanie tam dole, ked zješ jedlo a napiješ sa vody neštipe to viac?? skus zjest jedlo bez vody a a skús potom potom druhe zapit s vodou, ja osobne čo som si všimol to súvisí s nedostatkom žaludočnej kyseliny v žalúdku, zrejme si mal veľa stresu a nadobličky, ktore môžu zastavit tvorbu žal. kyseliny ti to zastavili pretože boli nadmerne zatažované, treba zmeniť aj stravu, sám to riešim... len ja mam toho viacej.. ale tiež to bolo podobne ako u teba.. mam problém tiež so stolicou, rozne typy... hnačka, zapcha, väčšinou slamenej farby... unavy, depky, mozgova hmla atď.. problemy s chtbticou, doležite je doplnať si čo ti chýba, zmenit stravu, riešit nadobličky a prípade aj žlčnik a pankreas, ak chceš navštiv stranku zdravi-az(bodka)cz a tam je toho dosť len treba čítať... ja som chodil po doktoroch tolko že až... jedine čo mi povedali že som hypochonder a že si to namýšlam.. to su hovadiny, toto povedia každemu pretože ti nevedia nič diagnostikovať.. takisto ak problém nezačal v hlave tak nema zmysel riešit nejake hladanie seba sameho alebo čo.. treba racionalne pristupovať k problému a všimat si sam seba.. doktor ti nepomôže a ani nevie ako sa cítiš.. ten ta ma na háku.. ked ti nemože nič predpísať lebo ti nič nedignostikoval tak ti jednoducho povie navštív psychologa/psychiatra prípade hypochonder a klascke bludy, asponu mna to tak bolo.. doležite je proste dať si doporiadku to čo v poriadku neni.. z toho čo píšeš si stresovo vyčerpaný (nadobličky) a maš traviace problémy.. može to byt aj kvasinka alebo niečo podobné.. kludne aj parazity na tie su asi fakt najlepšie lieky ale tie ti len tak nepredpišu.. takže treba si ich cez niekoho zohnat.. najlepšie praziquantel.. na ostatok je zmena životneho štylu, stravy, a aj myslenia dobrá, držim palce, navštiv ten web ak tak, je tam toho velmi veľa ale musíš si uvedomiť že lekári niesu všemohúci a ich liečebne postupy su dosť biedne pravdupovediac sa len udržuješ v nejakom pre nich vyhovojúcom stave, skutočne zdravý ale nebudeš na to stači príroda a hlavne zmena v tebe.

Suicide

Meridian
To snad nie je pravda takze len keci z tvojej hlavy, nicim nepotvrdene. To, ze niekto chyti borelizou, parazity, geneticku chorobu je odpoved na co? Nepis tu hluposti.