som skareda a nik ma nema rad

Príspevok v téme: som skareda a nik ma nema rad
lianka 70

Ahojte som tucna a skareda a uplne sama, nikto ma nema rad, kazdy mnou len pohrda.....uz fakt nevladzem, uz sa mi ani zit nechce....ked kracam po ulici tak vidim aki su ludia znechuteni ked ma vidia, ako mnou pohrdaju vsetci...a aj v skole..nik sa tam somnou nebavi :( a to uz budem stvrtacka na strednej...rozmyslam ze to cele ukoncim.....mam 19 rokov...158 cm a 85 kg :(( no deeeees

Filip TT

Objímam ťa a bozkávam. :)

Verím ti - ty na to máš. Raz tu budeš písať na toto fórum pre dievčatá v podobnej situácii a budeš sa im dávať za príklad: Nebojte sa, bol to boj, ale dala som to, dáte to aj vy.

majus_pod

Kami91 ako sa prosím volala tá appka ? A ešte niečo si robil aby si schudol ?

a ešte k slečne ktorá túto diskusiu založila. Keď sa odhodláš už zmeniť
životosprávu a začneš cvičiť tak môžeš vyskúšať FitoSlim. (toto nie je reklama :D) Je to nápoj z
prírodných zložiek. Piješ ho pred každým hlavným jedlom a on ti čiastočne naplní žalúdok čiže potom nezješ toľko veľa ako by si zjedla bez pocitu hladu. Pôjde to ľahšie.
A snaž sa už aspoň od 18:00 nejesť. Držím palce ;)

Nerozumieeem

Pilcuk, viac menej mas pravdu ale ked ta baba bude mat tak 30-40 tak sa milostivenu chlapovi zacne zunovat a vymeni ju, ako to oni nazyvaju, za mlade masko. Alebo zacne podvadzat.

Pilcuk

Samozrejme, že aj tá najškaredšia, najasexuálnejšia žena si nájde partnera. To len muži podliehajú výberu a ani tí priemerní nemajú šancu. Takže nechápem tieto ženské vyplakávačky.

Skarednica

S postavou sa ale da nieco robit. Vacsina tucnych bab má peknú tvár a vlasy, to som si velakrat vsimla a keby schudli tak by vypadali uplne super. Ja som zas vychrtlá akoby som vcera usla z koncentráku a mam dlhy nos riedke vlasy a predsalen som si nasla priatela. Nebolo to hned, ale našla a cirou nahodou sa mu pacim tak nezufaj. Na svete je tolko miliard ludi ze sa nenoze kazdemu vsetko pacit ale ani nepacit.

andy321

ahoj, ja mám sesternicu a tiež je silnejšia, no natom nezáleži,je to super dievča,má chlapca je spokojná, fakt viac záleži na tom aký človek je nie natom ako vyzerá. drž sa :)

dobreuz

Dobre ti radím - úplne vysaď nasýtené mastné kyseliny, obmedz cukry a hlavne začni tvrdo makať a nevzdávaj sa! A neplač na fóre! Ty s tým niečo musíš urobiť. Potom napíš, či pomohli rady...

Kami91

Mne pomohlo keď som si cca mesiac zapisoval cez appku všetko čo som zjedol a na základe toho osm sa začal vyhýbať veciam čo majú vyššiu energetickú hodnotu. Schudol som 11kg bez nejakého hladovania a cvičenia.