Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

som skareda a nik ma nema rad

Príspevok v téme: som skareda a nik ma nema rad
lianka 70

Ahojte som tucna a skareda a uplne sama, nikto ma nema rad, kazdy mnou len pohrda.....uz fakt nevladzem, uz sa mi ani zit nechce....ked kracam po ulici tak vidim aki su ludia znechuteni ked ma vidia, ako mnou pohrdaju vsetci...a aj v skole..nik sa tam somnou nebavi :( a to uz budem stvrtacka na strednej...rozmyslam ze to cele ukoncim.....mam 19 rokov...158 cm a 85 kg :(( no deeeees

Suzie174

Ach,dievča.Ak si taká nespokojná tak prečo s tým niečo neurobiš?Ver mi že je lepšie neskoro ako nikdy.
Skus postupne vylučiť mastne jedlá,sladkosti atd.Mne pomohlo si každý večer vypísať nezdravé jedlo ktoré som za den zjedla.Uvedomíš si to,a budeš sa chcet zlepšiť.Tiež sa cez den snaž nejako zabaviť,skus nejaký šport ktorý by ta mohol baviť,ked nie tak aspon dlhšie prechadzky so psikom alebo tak...
Uprav sa,zbehni kadernicke alebo tak
Hlavne to nevzdavaj,uz davno si mohla zacat a vyzerat krasne tak to nepremrhaj...drzim ti palce

rasto212

Pilcuk do Bohaaaaa už choď sa do mesta opiť a nájdi si tam už konečne ženu. Však tu behá mrte 50 ročných starých dievok paniciek :D

Pilcuk

Som na tom podobne, len s tým rozdielom, že mám 49 rokov. Nikdy som nezažil bozk, nemal som ani jeden jediný vzťah. To všetko len preto, že nie som žiaden krásavec, nemám na účte kopu prachov a nie som priebojný alfa samec. S tým, že o mňa nemá a nikdy nemala žiadná žena záujem, sa nedá zmieriť. Snažím sa zameriavať na svoje záľuby ako turistika, obťčas bicyklovanie a venujem sa práci, no pocit samoty je čoraz silnejší. Moja matka a stará matka sú čoraz staršie, ich život sa blíži ku koncu a tak sa musím pripraviť na moment, keď ostanem úplne sám.

LukasTakSaVolam

Veď keď sa ti to nepáči, tak uprav jedálniček, začni cvičiť a možno, keď to nevzdáš, tak budú za tebou chlapci behať, ako behajú za inými. Nechápem prečo by všetci riešili všetko len samovraždou. Nie si jediná ktorá je na tom takto a je na tebe, či začneš s tým aby si schudla a bola spokojnejšia. Lebo je jasné, že takto spokojná nie si.