GSE

Jonika

RNG
Chcela by som ta poprosit o radu. Mam zakupeny GSE od Nutribiotic ( citricidal 33%). Ako som zatial citala na internete, GSE vraj pomaha aj na premnozenie Candidy Albicans v tele. Ja ho zacinam uzivat na moje opakovane mykozy. Pijem 2,5 dcl vody s 15timi kvapkami 3 krat denne. Doporucil by si mi ine davkovanie? Ak ano, tak ake? Je vporiadku uzivat GSE s jedlom?
Vopred dakujem za odpoved!

159357

Dobrý den RNG,
chcem Vás poprosit o zaslanie tabuliek pre účinnost citricidalu na niektoré nákazy.
Kde mozno zakupit pripadne objednat citricidal?

RNG

najlepsie je brat horkac od rana do asi siestej vecer a o desiatej, pred spankom si zobrat probiotika s jablkom, aby sa cez noc dobre rozmnozili

RNG

lencok, 35 kvapiek v litri je koncentracia 945 ppm cisteho citricidalu.
Na vyhubenie streptokokov treba okolo 20 az 60 ppm dosuahnut na mieste, kde ich chces vyhubit.
Ale pri koncentracii vyse 200 ppm(mg na liter/kilogram) to uz zabija aj probiotika.
Preto je dolezite pit horkac po malych glgoch pocas celeho dna, aby sa casto dostaval do ust a krku, ale kym sa dostane do criev by sa mal rozriedit slinami a zaludocnymi stavami pod 200 ppm, aby neposkodil nasu uzitocnu crevnu probioticku floru.
Ta totiz produkuje az 70% vsetkych obrannych latok v nasom tele.
Vyzdraviet bez nej je teda skoro nemozne. Preto sa choroby casto vracaju pri pouziti atb, alebo sa vyvinu nove problemy a nakazy.