GSE

samko r.

Keď je pasterizované, vtedy ho nestráviš pokiaľ máš tú poruchu. Keď je čerstvé /ešte teplé/ tak stráviš mlieko.

RNG

laktobacily su kultury, ktore skvasuju rozne latky a produkuju pri tom pre kazdeho telo potrebnu kyselinu mliecnu Ta je v kazdom tele(vcitane zvierat) sucastou energetickej vymeny.
Alergie na mlieko su z neschopnosti spracovat mliecny cukor(laktoza) alebo mliecne bielkoviny(kazein)

RNG

ferik, ked sa jedna o produkt z Puritan.com(vyrobok megafirmy NBTY), tak tam je na kapsulu 3 miliardy kultur a kapsula je ochranna, aby zaludocne kyseliny neposkodili probiotika.

ferik

Vdaka Mimi,ten pocet zivych bakterií bude asi dolezity,pozrel som sa na svoj Biopron 9 a tam pisu,ze je ich 9 miliard v dennej davke.Ty pises,ze tvoje probiotika maju 3 bilion.Mas na mysli jednu tabletu alebo dennu davku?
Dalsia vec: neviem preco som si probiotika daval dohromady s mliekom (su v nich lactobacily-v probiotikach),takze ak mam susp.alergiu na kravske mlieko,mozem probiotika pouzivat? Vdaka za zaujem!

Mimi323

ferik, biely jazyk určite nie je OK. GSE je na to super. To, že nepiješ mlieko je podľa mňa super.
A probiotiká nie že nesmieš, ale musíš brať. Treba pozerať na počet bakterii, ja mám od Puritains pride a myslim, že tam je toho 3 bilion bakt.

ferik

Candida...je pravda,ze okrem ineho sa prejavuje aj bielym povlakom na jazyku?
Ja ho mam,mam ho aj popraskany na okrajoch.Dal som si urobit vytery (hrdlo,konecnik),stanovit protilatky v krvi a...nic.Z coho ten povlak?
RNG: aky je tvoj nazor:ak mam celiakiu a alergiu na kravske mlieko-moze ten jazyk s tym suvisiet?A probiotika mozem alebo mam pouzivat?Ake by si doporucil?Ja som si uz skor kupil Biopron 9 od firmy Valosun. Dik za info

RNG

jonika, povedal som jasne , treba pit GSE po malych glgoch.
Myslim, ze zopakujem cely clanok pre istotu:

Protikandidova dieta nesmie obsahovat volne cukry ani sacharidy, ktore nase telo alebo candida vie pouzit na svoje prezitie.
Tj zakladom protikandidovej diety je ju VYHLADOVATt.
Pomocne pri protikandidovej diete(nevyhnutne) je brat oreganovy olej(2-3x2 kvapky candiminu), roztok GSE/citricidal(60/35 kvapiek do litra vody, postupne vypit po malickych glgoch pocas dna) a niekolko lyzic kokosoveho oleja denne. Na noc treba zobrat silnu PROBIOTICKU ZMES s kuskom jablka, aby sa mohla rozmnozit v crevach cez noc.
Jedlo by sa malo skladat LEN z masa, ryb, vajec, vela zelenin(okrem zemiakov!!!)orechov a neskrobovitych olejnatych semien. Nic ine!!!.
Extra celuloza/vlakniny, ako pektiny, psylium a kokosova mucka pomozu oslabenu kandidu VYMIEST von z criev.

Realisticky cas na znicenie kandidy v crevach je okolo 2 tyzdnov.

Akekolvek porusenie ci uz diety alebo daviek doplnkov znehodnocuje tuto dietu.

Kandida inde sa da tiez potlacit vyplachom koloidnou striebornou vodou alebo popisanym roztokom citricidalu.

Ale zakladna podmienka na zbavenie sa kandidy je ju vynicit v prvom rade v crevach a nahradit probiotikami

Jonika

RNG
Prosim o pomoc! Beriem GSE 4.den, som na diete, a prave zistujem, ze sa mi zacina mykoza!
Co sa deje? GSE nefunguje?
Som z toho vsetkeho vystresovana.

eo

Ja by som odporucala nie len Citicidal
ale pravidelne uzivat Oreganovy olej
ak mate zaujem napisteste email na allnewyouspa1@optimum.net,Kvalitne produkty na dobierku na Slovenko