GSE

Mimi323

Jonika, tak to je v pohode. Moja mama pila sojove mlieko niekedy každý deň a to počas niekoľkých rokov, teraz má myom a cystu na štítnej žľaze, neviem či to môže byť z toho. Ale v článkoch o soji sa píše, že soja poškodzuje štítnu žľazu...
Pedrovlas, odtiaľ som objednávala aj ja. Takže Centrum regenerace :)

Pedrovlas

RNG

Poprosil by som Vás o zaslanie tabuliek pre účinnost citricidalu.

Ďakujem.

Pre tých čo nevedia, kde si citricidal objednať:
Citricidal mi prišiel včera, do piatich dní po objednaní.
Firma z Tábora, pri hladaní použiť google.cz.
Cena za dve flašticky s poštovným 1020 czk, po prepočte
na pošte 43,70 eur.

Mimi323

jonika, sojove mlieko nie je najlepšia vec, soja ti môže poškodiť štítnu žľazu.
Je už dosť dlho známe, že soja je škodlivá.

Jonika

Dakujem za odpoved aj za email RNG. Si si naozaj isty, ze GSE od Nutribiotic neobsahuje Benzenthonium Chlorid? Bojim sa, aby som si nejako viac neublizila.
Budem sa snazit dodrzovat dietu, aj ked neviem , ci to bez komplexnych uhlovodikov (celozrnne veci ako hneda ryza, atd.) a rannej kavicky (bez cukru samozrejme!) zvladnem.

Skusila som dodrzovat dietu, ako si mi ju opisal v emaily, asi tak pred dvoma mesiacmi, ale strasne som schudla a dostala som hroznu depresiu...Moj doktor ma chcel dat na antidepresiva! Plakala som 24/7 a nemohla som prestat. Dodnes sa z toho spamatavam...

Sladkosti, bielu muku, fermentovane potraviny (syry, octy) uz vobec nejem. Ovocie len velmi malicko a sem-tam deci acidofilneho mlieka, rano malu salku kavy so sojovym mliekom.

Zalezi davkovanie GSE na tom, aku ma clovek vahu?

RNG , prosim ta, existuju nejake pripravky na zvysenie zasaditosti v crevach? Pocula som, ze Kandida sa premnozi hlavne, ked je traviaci trakt prilis kysly...

RNG

Jonika, odporucam na fore 60 kvapiek GSE do litra vody, nosit so sebou a po malych glgoch postupne za den vypit.
Ked naraz vypijes vela, mozes si poskodit crevnu floru.
Samozrejme na noc odporucam brat probiotika s jablkom, aby tie vyhubene a vymietnute kandidy v crevach okamzite nahradili a nedali moznost zostavajucim kandidam sa na tie uprazdnene miesta rozmnozit.
Takto opakovane sa postupne zmensi pocet candid v crevach a zvysi pocet doprych probiotik, ktore sami o sebe kandidy aj dalej potlacaju. Po case by mala byt takto candida v crevach uplne vytlacena.