Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechcem byt outsider

Luliska998

Ahoj, nie, nedá. Určite keď má človek v povahe písané, že je introvert, nedá sa to zmeniť. To už je len pretvárka to ostatné. Zmier sa s tým. Ja som sa tiež zmierila, mám úžasné kamarátky extrovertky tak či tak, rozumiem si s nimi. Ty musíš nájsť tiež kruh ľudí, ktorí ti budú rozumieť a budeš si s nimi pasovať po každej stránke. Ja si myslím, že každá partia extrovertov, potrebuje aspoň jedného introverta, ktorý to ako keby “brzdí” :D. Ak ma chápeš. Ak niekto od teba bočí, to znamená, že ti nerozumejú a nie si pre nich zaujímavý typ človeka. Väčšinou sa hovorí že introverti sú takí tajomní ľudia. Niekomu vyhovujú takí. Lebo nevieš čo od takého čakať, zatiaľ čo extrovert už dávno všetko ako keby “ukáže”. No jedine toto ti viem poradiť, keďže som bola tiež v podobnej situácii, ale pritom som skoro nič nezmenila. Vždy moje správanie vyzerá tak, že keď mám náladu, aj sa zasmejem, aj poviem niečo, nemám problém začať tému, ale to iba pri tých mojich. Keby som bola čisto medzi cudzími ľudmi, asi by som mala chuť utiecť. Ak náladu nemám, tak to už hneď všetci vidia na mne :D tak sa ma snažia aspoň zapájať do rozhovoru, ale keď zistia, že to je zbytočné, tak ma radšej nehajú tak... No to zas neznamená že som ako nemá a nič nerozprávam iba čumím do iného smeru. To zas nie. Snáď som ti pomohla :)

Kontr0lor

Napíš mi na mail, poradím ti, tiež som bol niekedy úplne ako ty ale podarilo sa mi veľa veci zmeniť k lepšiemu tak ti môžem poradiť čo u mňa funguje :)

pedag1

Každý vie, ako má ten druhý žiť a každému je dobre tam, kde nebol. A kto je len pozorovateľom, ten to už má za sebou...

pedag1

To je také, že kto to ako vníma, že outsider ne-outsider? Slovo outsider má negatívny konotát, ale prečo vychádzať niekomu v ústrety, keď tebe v ústrety nevyšli, že? Ja som bol uprostred ľudí, mal som okolo seba veľa ľudí a bol som v skutočnosti sám. Bol som ženatý a bol som sám. Kedy je vlastne človek medzi ľuďmi? Prečo sú sociálne siete vyhľadávané?

stabajzna

vsetko sa da....otazne je ze naco a ci ti to stoji za tie "tanecky", len aby si bola ziadana a zaradila sa tak do stada

poradim38

Ale to vobec nie je o tom ci si skareda alebo pekna, ako som pisala, viac ludia budu travit cas s clovekom, ktory je od seba sam vesely, citia z neho dobru energiu a vedia ze vie aj pomoct ked je treba... a hlavne uprimnost sa ceni.... z teba zrejme ta pozitivna energia nejde a ludia mozu lahko spoznat ze sa iba pretvarujes... aj pises ze sa snazis usmievat, ale ludia citia ked je usmev umely, ked sa proste nehodi.... zas sa nemusis na kazdeho usmievat aby si myslel ze si neviem aka mila, lebo taky clovek si pomysli ze ci si pribrzdena ze sa usmievas a ani nevies preco..... skratka skor sa snaz komunikovat, nie podla nejakych predpisanych pravidiel, ale normalne z lahka, skus sa porozpravat s niekym blizkym, napriklad s rodinou, ak ti aj to robi problem...... normalne nadhod temu a preber iniciativu nad tou komunikaciou..... a takto si to pomaly osvoj a neskor by si nemala mat problem... snaz sa hlavne ty!!! Ini ludia za to nemozu

Cliattsi

Ja ta nepoznam,ale nemyslim si, ze by si mala vyzarovat nieco zle. Ide asi tak o to- pori sa na extrovertov a na seba- co oni maju?
-Rychlo a spontanne komunikuju, hovoria vacsinou hned k veci bez vacsieho rozmyslania, bavi ich komunikacia, neradi su sami (vacsinou), trepu castokrat aj nezaujimave veci, o kt. nerteba hovorit. Toto je ten hlavny prud, ktory by si chcela byt?

Ja som si odpovedal sam pre seba: Nie,nechcem taky byt. Aj ked maju vlastnosti, kt. by som chcel mat.

To co ty vyzarujes je podla mna asi to, co vyzarujem aj ja A ZISTIL SOM ZE TO NEVPLYVA DOBRE NA KOMUNIK. S LUDMI- JE TO TAKE NIECO AKO "PASIVITA,NETECNOST, MALO ENERGIE...,HANBLIVOST".

Toto ludia vyhodnocuju uz akosi podvedome a reaguju na to negativne,napr. tym,ze nemaju zaujem s tebou komunikovat. To potom vedie k tomu, ze komunikacia s ludmi je o nicom. Potom si zase kriticka k sebe -Co som to zas urobila? Som uplne o nicom.

Cize nie si negativna, ale pasivna v komunikacii. Aj by si chcela viac, ale nejde to. Nejde to preto, kebo nie si k tomu vnutorne disponovana. Nemas na to proste "geny". Mozes byt prisna voci sebe akokolvek chces.

Ak by si chcela zmenu, je mkzne ju uurobit napr. s liekmi, co moc neodporucam, alebo vitamin. doplnkami. Co som este moc neskusal, ale chystam sa.

A ked nepojdes k psychologovi, odporucam ti citat o tom nieco sama, alebo si skusit napisat myslienky na papier a tak.

Kazdopadne je vhodne najst niekoho, kto je na tom ako ty. Co je ale mala pravdepodobnost. Alebo nemusi byt ako ty, ale cloveka, s ktoeym je rec.

A zistil som este jednu vec- ze niektori ludia su ako keby tak negativne naladeni a moze to byt aj od detstva. Ako keby to bola vloha. Niektori su zase taki veseli tiez ako keby od narodenia- sak vidis to sama na ludoch. Ty nepochopis tych druhych (aj ked sa snazis) a zase ti druhi nepochopia uplne teba.

Lenka95

Cliattsi - áno, cítim sa čím dalej, tým unavenejšia. Ale je to tým, že o mna fakt nik nezakopne. Velmi by som si priala ludi s ktorymi by som sa mohla baviť ale tak priat si je pekna vlastnost že.... som totalny outsider s ktorym jednoducho nikto nechce nic mat. Neviem preco, mozno vyzarujem nieco zle...cim ludi odpudzujem