Ahojte. Dá sa zmeniť z outsidera a ustráchaného cloveka na veselého extroverta? Ako?
Nechcem byt outsider
Kiezby to bolo lahke
Konverzaciu by som zacinala rada ale nejde mi to
..nedá sa to..všetko má svoje pre aj proti..byť extrovertom nie je vždy výhra..
To, že si ustrachaná asi hej, ale keď si introvert, tak z teba extrovert nebude. Introvert zase neznamená, že nedokážeš rozprávať s ľuďmi, byť medzi ľuďmi. Skôr to znamená, že nerada začínaš konverzáciu, nechceš byť stredobodom pozornosti. Ale keď už konverzácia beží, tak by nemal byť problém. A ak je toto problém, tak nie je problém v tom, že si introvert, ale niekde inde.
To sa nedá, lebo to je stabilná súčasť osobnosti, či si extrovert alebo introvert alebo zmiešaný typ. A čo tým získaš? Ja si kúpim dom v lese a budem plachý ako zviera. Dúfam, že v prípade zvierat možno počítať s lepším správaním. To, čo beží denno denne v spravách, nemá so zdravým rozumom nič spoločné. Keby som mal svetovládu, tak vyhlásim globálnu mobilizáciu. Je "super" keď je niekto duševne zdravý a potom dostane nápad z čista jasna, urobiť niečo zlé. Nie je podstatné, že sme chorí, hlavne, že sme zdraví. Radiátor mi dáva za pravdu - ha, ha.