Vypadavanie vlasov a sampon Posejvlas

Príspevok v téme: Vypadavanie vlasov a sampon Posejvlas
Milan Bsi

Caute, mal som dost velky problem zhruba od 36 rokov mi velmi vypadavali vlasy. Mal som rozne stresy a podobne, uz som polosedivy od byvalej prace, hlavne na spankoch, takze ked sa k tomu pridalo estepadanie vlasov, tak mi to velmi na sebavedomi nepridalo. Nedavno som sa nahodou cez kolegu v praci dostal k samponu posejvlas a chcel by som ho poradit vsetkym ktori trpia vypadavanim vlasov. Ja si umyvam vlasy kazdy den, lebo sa mi rychlo mastia a vyzeraju na druhy den hned neumyto. Napriek tomu po pouzivani Posejvlasu s ligurcekom sa vsetko zlepsilo. Vlasy su pevnejsie a padaju ovela menej. Teraz uz je to mesiac co ho pouzivam a zacinam ho radit aj mojim znamym. Pravda je ze trosku vysusuje vlasy, to mi hovorila manzelka, preto je dobre ho kombonovat s kondicionerom, hlavne u zien, Ja take veci nepouzivam.:-) Vyskusajte a podelte sa svojimi skusenostami. Ja som velmi spokojny!

Angelika3

Ahoj, nuz ano, minula som ten posejvlas a potom pouzivala chvilu tuhy a tekuty sampon alverde z dm a teraz znova posejvlas.
Myslim, ze najlepsie sa bude dat posudit vysledky asi tak po roku pouzivania, predsalen sa jedna o vlasy a ja mam napr. vlasy dedicne dost jemne a rastu mi pomaly.
Raz za mesiac si dofarbujem na blond, to je taky jediny zasah.
No ale inak mozem posejvlas iba doporucit. Uz po tychto dvoch mesiacoch som si vsimla ze mi vyrastaju take tie drobne vlasky nad celom a po bokoch mam tiez vlasy dlhsie. Nemam lupiny, rozdvojene vlasy ani nic podobne, len hovorim ze od prirody trpim vlasmi velmi jemnymi.
Tomu posejvlasu sa myslim da doverovat, uz len ta vona je taka cista bylinkova, vid. aj jeho zlozenie a ja som na toto dost citliva, teda ze chemiu zacitim na kilometer.

Simoncha

Angelika, uz preslo dva mesiace od tvojho prispevku. Si spokojna s tym posejvlasom? Kombinujes aj s druhymi samponmi? Diky. Simca

Milada Ke

Rada by som to vyskusala. Ta kombinacia s alverde je zaujimava. :-) vyskusam aj ja. Ja mam tiez velmi jemne vlasy a mam vzdy depku, ze po tom ako si cesem vlasy tak na kefe zostane vela vlasov. A to nemam ani 35...(

Angelika3

Ahojte, je to týždeň čo používam šampón Posejvlas. Konzistencia je iná ako tomu býva u šampónov, je to vlastne taká vodička voňajúca po bylinkách, takže trocha ťažšie sa s ním manipuluje, ale inak je to ok, mierne pení a prípadnú mastnotu odstráni. Mám veľmi jemné vlasy, takže odjakživa som si umývala vlasy každý deň (čo chápe vždy iba niekto, kto má tiež jemné vlasy).
Po umytí si dám do nich ešte tak zo dve kvapky argánového oleja a rozčešem. Na hlave mám po použití tohto šampónu rozhodne príjemný pocit, vlasy sú hebké a lesklé. Takže za mňa zatiaľ- určite budem používať aj naďalej, akurát že by to bolo finančne náročnejšie, takže s prestávkami budem striedať so šampónmi Alverde.
Chcem sa úplne vyhnúť iným šampónom z drogérie, keďže o sodium laureth sulfate, ktoré sa do nich dáva, som sa dočítala, že spôsobuje vypadávanie vlasov. Je to svinstvo, že to tam dávajú.

Tomyrider

Caw, ja som si objednal normalne cez sibircanku, musis tam vyplnit udaje normalne na eshope sa to tak robi. Neviem ja som si to objednal a prislo mi to do tyzdna...