Caute, mal som dost velky problem zhruba od 36 rokov mi velmi vypadavali vlasy. Mal som rozne stresy a podobne, uz som polosedivy od byvalej prace, hlavne na spankoch, takze ked sa k tomu pridalo estepadanie vlasov, tak mi to velmi na sebavedomi nepridalo. Nedavno som sa nahodou cez kolegu v praci dostal k samponu posejvlas a chcel by som ho poradit vsetkym ktori trpia vypadavanim vlasov. Ja si umyvam vlasy kazdy den, lebo sa mi rychlo mastia a vyzeraju na druhy den hned neumyto. Napriek tomu po pouzivani Posejvlasu s ligurcekom sa vsetko zlepsilo. Vlasy su pevnejsie a padaju ovela menej. Teraz uz je to mesiac co ho pouzivam a zacinam ho radit aj mojim znamym. Pravda je ze trosku vysusuje vlasy, to mi hovorila manzelka, preto je dobre ho kombonovat s kondicionerom, hlavne u zien, Ja take veci nepouzivam.:-) Vyskusajte a podelte sa svojimi skusenostami. Ja som velmi spokojny!
Vypadavanie vlasov a sampon Posejvlas
Ahojte, máte teda skúsenosti s e-shopom sibircanky? Ja som im písal mail, ktorý sa mi vrátil, asi taká adresa neexistuje. Na ich stráne písali, že je možný aj osobný odber v BB, tak sme tam volali a vraj to možné nie je. Tak fakt už neviem, či im veriť alebo nie. Tiež by som si chcel objednať uvedený šampón, díkes.
Myslim ze v kamennych obchodoch to nemaju. a preco si nechces objednat cez internet?
Kde sa to da kupit v Kosiciach??
No fakt vyborna vec, mam hodne riedke vlasy a kvoli stresom smi v poslednej dobe vypadavali, teraz som to skusil a mam pocit ze tie vlasy su pevnejsie a vo vani po sprche prakticky ani vlas
Natrite si hlavu maslom)
To je celkom zaujimave, o takom niecom som este nepocula.
Ahoj, ja pouzivam Posejvlas s ligurcekom uz druhy mesiac a som velmi spokojna. Vlasy su pevnejsie a vyzeraju objemnejsie. Vyrobca doporucuje si umyvat hlavu kazdy den, ja som najprv skusala kazdy druhy a teraz v teplejsom pocasi kazdy den. Ked su vlasy suchsie tak este pouzijem kondicioner.:-)
Neviem, ci to je aj na notino, ale je to na eshope sibircanka
kde ten šampon kupuješ? Nevieš či ho maju aj na Notino?
Manzelka je velmi spokojna s Posejvlasom, pouzivaju ho aj jej kolegyne, ale hovori ze v kombinacii s kondicionerom, lebo ona ma suchsie vlasy. Dufam ze pomohlo)