Da sa existovat bez sexu vo vztahu ???

Príspevok v téme: Da sa existovat bez sexu vo vztahu ???
L0litkaaaa

Ahojte, zaujimalo by ma, ci je mozne mat funkcny vztah bez sexu, tym myslim absenciu sexu aj 2 roky, prestavka atd. , pretoze ja mam pocit, ze sa tym vsetko nici, bola som dlho tolerantna, som mlada zena a potrebujem ho, partner ma zdravotne problemy a je odo mna starsi, on to tak tragicky neberie, no ja uz nemam chut sa tvarit, ze to chapem, niesom stastna, hneva ma to, ja som verna, ale uz premyslam, ze si niekoho na sex cisto len na sex najdem, partnera lubim, no aj fyzicky sa potrebujem uvolnit a robit si to sama je o nicom ... on nic preto aby to fungovalo nerobi, jeho casy su zjavne prec, ale preco by som mala ja stale brat ohlad na niekoho ? Som mu oporou dost mu pomaham v zivote, nebudem to konkretizovat a myslim si, ze som sa mu dost obetovala, nechcem sa zmierit s tym, ze toto bude moj zivot, nudny o nicom, len o tom ako dakomu robim opatrovatelku a sluzku, dakujem za vase postrehy, skusenosti a rady ;) a hlavne ma nesudte hned v zlom, nie som zle dievca ...

rasto212

S babou by ma bavilo len tak sa pretrcat pred ostatnymi, uzivat si, chodit na vylety a do spolocnosti a to vsetko bez toho aby sme mali mat spolu sex....

musiclover

Dá, ale musia to tak cítiť obaja. Pre niekoho nie je sex taký podstatný a človek môže mať rôzne dôvody, prečo ho odmieta. Záleží od ľudí, každý je iný... niekto dokáže, niekto ani náhodou.

Kami91

Odpoved na nadpis je Ano, da sa ale obycajne su to ludia vo vyaaom veku ktorich uz nelomcuju hormony sam mam v okoli 3 take pary co ziju uplne bez sexu.

Ale kedze to tebe chyba nebude to tvoj pripad. On ti to inak ani jazykon neurobi?

E36soul

Fu a presne pre toto som sa vzdy bal vztahu, akoze mal som 3rocny vztah, ale vzdy som si vravel ze ako moze zena podviest muza..ved to je to najhorsie hadam co moze byt, nevravim ze si ho podviedla ale ked na tym uvazujes...a este to by chybalo aby ti to on povolil :D ved to je hnus, zverstvo... poradim ti, podla mna vztah bez sexu sa neda dlhodobo udrziavat..mala by si ho nechat, takto ho nepodvedies(nebudes mas zly pocit zo seba) a tak isto pomozes aj sebe, myslim si ze si uz dost bola ustretova a je cas aby si troska myslela na seba ;)