Ahojte, zaujimalo by ma, ci je mozne mat funkcny vztah bez sexu, tym myslim absenciu sexu aj 2 roky, prestavka atd. , pretoze ja mam pocit, ze sa tym vsetko nici, bola som dlho tolerantna, som mlada zena a potrebujem ho, partner ma zdravotne problemy a je odo mna starsi, on to tak tragicky neberie, no ja uz nemam chut sa tvarit, ze to chapem, niesom stastna, hneva ma to, ja som verna, ale uz premyslam, ze si niekoho na sex cisto len na sex najdem, partnera lubim, no aj fyzicky sa potrebujem uvolnit a robit si to sama je o nicom ... on nic preto aby to fungovalo nerobi, jeho casy su zjavne prec, ale preco by som mala ja stale brat ohlad na niekoho ? Som mu oporou dost mu pomaham v zivote, nebudem to konkretizovat a myslim si, ze som sa mu dost obetovala, nechcem sa zmierit s tym, ze toto bude moj zivot, nudny o nicom, len o tom ako dakomu robim opatrovatelku a sluzku, dakujem za vase postrehy, skusenosti a rady ;) a hlavne ma nesudte hned v zlom, nie som zle dievca ...
Da sa existovat bez sexu vo vztahu ???
Fuha.... ako dlho ste s priatelom spolu...???? Dokopy myslim... a to je dost sila ze za 4 roky ste to mali 3x.......neviem ci zrovna najst si niekoho na sex je dobra cesta.... aj keby o tom tvoj priatel vedel a povolil by na to, tak vas vztah by to tak ci tak zhorsilo, navyse je sanca ze by sa mohli prejavit medzi tvojim milencom a tebou nejake sympatie a to by bolo dost nefer od teba...... ked mas proste city tak to nedokazes spravit.....ale je to na tebe
Este podotknem ze som s nim mala sex od r 2014 asi 3 x