Tolerancia vo vztahu

Príspevok v téme: Tolerancia vo vztahu
Lalala22

Ahoj.Aky je Vas nazor.Celkovo vo vztahoch.Ked napriklad ste chora , ako sa ma zachovat vas priatel.Mal by ist na party, vylet kam ste chceli spolu alebo ma byt s vami a ma vam varit caj.Moj priatel mal nazor ze ked ja som chora tak on nebude pri mne sediet ked sa moze ist bavit.Ze on nepride o zabavu kvoli mne.Ze ked ja budem spat tak co on pri mne.Alebo ked sa planuje dovolenka a nahodou muz ochorie ma ist zena bez neho ci ma ostat doma? Aky je Vas nazor na taku vec? Nechcem robit priatelovi vazenie ale ked som bola chora a naozaj som sa tesila niekde na vylet on tam napokon siel bezomna a ja som bola strasne nestastna.Mala som zlost.Aj ked son ju mat nechcela.Citila som tu zlost v sebe.Keby sa mi nieco take stalo samej nevadi mi to.Pretrpim.Ale s priatelom sa citim ako jedna osoba.A teda ma to trapi Nejaku skusenost s tym mate a ako sa zachova ten Vas?

Atentat

Mrauka, v dobrom aj v zlom je myslene inak, nie tak, ze partner nemoze ist na hodinu z domu von. Ty si asi beries dovolenku ked tvoj chlap ochorie. Tvoja vec a tvoja hlupost :)

Mrauka

Tak, ako je podla vas sebecke vyzadovat od partnera, aby zostal s chorym, rovnako sebecke je ist sa zabavat, ako nic.
V dobrom aj v zlom sa hovori, to je jedno, ci je to obycajny soplik. Ale niektore sebecke nazory tu hovoria len, ze v dobrom a v zlom bud sam. Vratim sa zas, ked ti bude dobre.

Vrba

Beng, jasne minule sa nam stalo toto co opisujes. Priatelka jedla lesne maliny, prisli sme domov a zacala zvracat. Celu noc, cele nasledujuce rano. Nesiel som sa nikam bavit, aj ked nas znamy zavolal na veceru. Lenze islo o naozaj vaznu vec, ona bola tak "vypluta" a slaba, ze som sa bal ci neodpadne cestou na zachod. Lenze ine je, ak niekto s nas ochorie, ma chripku sople. Preco by som mala pri nej sediet, ked je pekne pocasie a mozem sa na hodinu povozit na korculiach? Ona to nevyzaduje, jej stav to nevyzaduje. Trosku zvazte v akej situacii je partner, ci ozaj potrebuje vasu sustavnu opateru. Poznal som takych, co sa takto spravali. Ked frajerka zakaslala, neslo sa na pivo, chalan s nou ostal doma. Zanedbaval svojich kamosov kvoli naozaj zivotu neohrozujucim veciam zo strany frajerky...a ked sa z babou rozisiel, ziadnych kamosov uz nemal. Mat partnera je super, starat sa o neho v case choroby je supet. Ale preboha je rozdiel medzi anginou, nadchou a nebodaj rakovinou. Trosku treba rozlisovat situacie kedy je naozaj situacia vazna a kedy nie

Swift

@Vrba ale ide o to, že ak ju úprimne miluje, tak ho nebude baviť ísť niekam bez nej, keď je partnerka chorá.

Jana Lukacova

Lalala22:

V milujúcich pároch berie jeden na druhého ohľad a radi sa vzájomne jeden pre druhého obetujú, lebo chcú – tj. niekedy keď ste chorá partner s Vami ostane doma a pôjdete sa baviť/na výlet neskôr a spolu, pretože mu na Vás záleží a niekedy keď vidíte, že partner niekam túži ísť, ale pre Vašu chorobu to zvažuje, tak ho sama posielate nech ide aj bez Vás, pretože Vám na ňom záleží...

Z toho, aké vyjadrenia má však Váš priateľ, on vidí iba sám seba a ak mu napr. chorobou skrížite plány, nezáleží mu na tom (na Vás)...

Vrba

Beng, jasne ze sa zaujimas o milovaneho cloveka, ved ti nie je lahostajny. Ale rovnako tento milovany clovek neumrie, ak sa pojdes na par hodin vyvetrat. Ludia su vseobecne sebci a vadi im, ze ked trpia, a partner netrpi s nimi. Ked sa partner usmieva a je stastny, niektorych ide rozhodit od zlosti, ak dovodom na usmev nie su oni sami. Osobne milujem, ak je partnerka stastna a usmieva sa nielen pri mne, ale aj pri inych ludoch.

beng

Z uprimnej lasky nie predstieranej ten druhy bud zostane doma alebo ak nie tak casto kontaktuje toho druheho ako sa ma.
Predsa koho milujem natom nam zalezi a zaujima nas.
Obycajne nachladnutie nie ale taka chripka, angina ci ine je uz nie o vaznejsie ked ma dany aj horucky.

Vrba

S niektorymi z vas by som veru do vztahu nesiel ani keby sa co dialo :D Mate chripku tak frajer, frajerka ma ostat s vami doma? Ako preco? Aj mama vam robila do vysokeho veku full servis? Asi ne. A kebyze zijete sami, tak kto sa o vas chudiatka postara? Niekto to podo mnou dobre napisal, ze vam vadi, ze vy mate chorobu a frajer, frajerka sa idu zabavat a usmievat. To vas vytaca asi najviac ze :D Ze musite trpiet sami a bez svedkov. Ked budem mat 40tky horucky, tak frajerka von nepojde urcite, lebo uz ide o vaznejsiu vec. Ale ak budem sople tahat do seba, preco ma sediet pri mne? Aby ma obskakovala? Ved nech ide von, mne tym rozhodne neublizuje. Ublizilo by mi klamanie, podvadzanie, vedome ublizovanie, ale nie ked frajerka pocas mojej chripky ide na dve a pol hodiny von :D :D :D