Ahoj.Aky je Vas nazor.Celkovo vo vztahoch.Ked napriklad ste chora , ako sa ma zachovat vas priatel.Mal by ist na party, vylet kam ste chceli spolu alebo ma byt s vami a ma vam varit caj.Moj priatel mal nazor ze ked ja som chora tak on nebude pri mne sediet ked sa moze ist bavit.Ze on nepride o zabavu kvoli mne.Ze ked ja budem spat tak co on pri mne.Alebo ked sa planuje dovolenka a nahodou muz ochorie ma ist zena bez neho ci ma ostat doma? Aky je Vas nazor na taku vec? Nechcem robit priatelovi vazenie ale ked som bola chora a naozaj som sa tesila niekde na vylet on tam napokon siel bezomna a ja som bola strasne nestastna.Mala som zlost.Aj ked son ju mat nechcela.Citila som tu zlost v sebe.Keby sa mi nieco take stalo samej nevadi mi to.Pretrpim.Ale s priatelom sa citim ako jedna osoba.A teda ma to trapi Nejaku skusenost s tym mate a ako sa zachova ten Vas?
Tolerancia vo vztahu
Tiez som toho nazoru, ze ked je clovek vazne chory a potrebuje asistenciu tak by sa nepatrilo ist ale pokial to je len bezna chripka a ma napr doma nejaku rodinu co mu pomoze tak nevidim dovod neist napr na dohodnutu chatu s kamaratmi.
Osobne ked som mal chripku ani som nechcel aby ku mne prisla priatelka aby sa nahodou nenakazila aj ona.
Lollka - lenže ja vzťahy ani nechcem a ani nepotrebujem, ja nedokážem milovať, ja chcem riešiť iba seba a rozvíjať svoju osobnosť, vzťahy mi nič nedajú.
Nevidim dovod na to, aby partner pri mne sedel v case, ked som chora. Ak si dokazem urobit caj, ohriat jedlo, sama sa dopravit na toaletu, tak budem stastna ak pojde von a ja si budem moct nerusene smrkat dalej. Mat niekoho uprimne rad, u mna neznamena, neist sa zabavit ako nahle partner z dakeho dovodu nemoze. Zvycajne sa ludia boja, ze partner sa bude bavit (och akaa to drzost) sam, pripadne s inymi ludmi. Mnohych stve predstava, ze partner je bez nich stastny a neplace za nim :D Toto pre mna nie je laska. Ale len potreba vlastnit a mat dosah na partnera. Samozrejme, ina situacia je, ak je partner tazko chory alebo sa ide na nejaku dovolenku napr.letnu a jeden z partnerov ochorie. Tak sa bude dovolenka posuvat ak je to mozne, ale sa nepojde nikam. Ale ist sa v piatok zabavit sama, hoc partner chrchle do vankusa, mi pride v poriadku. Svoje materinske pudy si odkrutim pri dietati, nie pri partnerovi :)
Ak ma tu zenu rad, tak ho ani nenapadne za takychto okolnosti ist sa bavit bez nej. Ak ju ma na haku tak samozrejme ide. Tu sa ukazuje ako by sa zachoval keby raz mala zena vaznu chorobu. Ak pri nej neostane ani pri chripke tak pri vážnej chorobe by ju opustil a isiel si uzivat zivot s niekym inym. Toto su typy co budu mat zenu radi len ked bude vsetko bezproblemove a takych je vacsina muzov.
Robíte tú z komára somára, nemusí byť furt pri nej, veď nemá vážnu chorobu, iba smiešnu teplotu alebo nádchu, tak načo tu autorka a ostatní hysterčite?
Nesúhlasím s Vami, ktorí mate ten nazor ze sa idete bavit aj ked je partner chorý. Chceli ste ist niekde spolicne, tak ked je paetner chory, treba prinom zostat a pistarat sa onho. Aj psychicka opora velmi pomoze, pocit, ze sa o vas moze ten druhy opriet. V dobrom aj zlom, v chorobe i vo zdravi, tak som to slubil zene pred Bohom...
Ak cloveka uprimne milujem a viem, ze je chory, tak by ma nejaka zabava bez neho nebavila, stale by som na neho myslel. Je to nefer. Zamyslel by som sa nad tym, ze ci ma ten clovek naozaj uprimne miluje.
ak milujete nejaku osobu a ta ochorie je samozrejme ze z uprimnej lasky k nej s nou zostanete doma a starate sa o nu a zaujimate sa ako sa ma,
ak je od vas ta osoba vzdialena a nemozete byt spolu z dovodu odcestovania tak jej volate alebo pisete co najcastejsie rano na obed poobede vecer lebo ju milujete nadovsetko a zalezi vam na nej co s nou je ako sa ma ako sa jej dari nie preto ze musite volat a pisat ale ze chcete chyba vam milujete ju
toto je skutocna laska dvoch ludi
to vzajomne prepojenie