Pristihla som svojho priatela ako cika do umyvadla. Prislo mi to nechutne. On sa brani tym, ze to robia takmer vsetci jeho kamarati. Chcem sa opytat chlapov, ze ci je to pravda - cikate niekedy do umyvadla?
Cikanie do umyvadla
Probuh to je zas tema...Peri, co akoze dosiahne a co zisti, ked 50% ludi to bude povazovat za nechutne a 50% za normalne, tak co? Zmeni svoj pohlad na to? Zakaze mu to na zaklade nazorov neznamych ludi, alebo naopak necha ho to robit, aj ked jej bude z toho do grcania, ale ludia jej budu tvrdit, ze je to ok? Je ine diskutovat o naozajstnom probleme a rozdiel je nieco taketo. Ja curam v sprche a moj muz tiez. Nezaujima ma nazor inych na to. A ak sa sem tam on vycura do umyvadla, povazujem to za normalne. Dufam, ze som v tomto mega probleme pomohla :D Kopec zien sa tvari, ako ony nerobia to a tamto...Treba nabehnut na discoteku/ples/do skoly/do obchodnych domov na zenske zachody....toho coho su schopne zenske, z toho by sa dogrcal kazdy...
Fuj, akurat som sa dogrcial :D Kto ho pchá do matky? VŠAK TO JE CHORÉ :(
Aliss, ked sa ti vyserie do umyvadla, tiez to bude v pohode? Asi si rovnaka humusacka ako tvoj priatel. Si tam potom zubky umyvas?
Nech sa radsej vysti do sprchy, ked sa umyva, ked sa uz nevie ako clovek do zachoda.
Niektorym chlapom by mali odfaklit penisi, lebo uz nevedia, co s nimi. Jeden ho tu pcha do chlapov, druhy do matky a obaja stia do umyvadla ako prasce.
Že v kuchyni :D Tak to by bol iný nárez :))))
Mne to príde dosť hnusné. Ale nenašla som, či cika do umývadla v kúpeľni alebo v kuchyni?
Ja bežne štím do umývadla. Teda nie bežne, ale v prípade, že si napúšťam vaňu a už som vyzlečený a teraz sa mi nechce už znova odomykať a prejsť na WC, tak sa vyštím do umyvadla. Teda nie ani priamo na umývadlo, ale pustím prúd vody a rovno do toho prúdu. Kedže má ovela vačší tlak ten prúd vody, tak to je hneď aj spláchnuté... A toto robia všetci chalani :D
To sa potom môžeme pýtať všetkých, ktorí sem prispievajú témami, čo nimi vlastne sledujú, ak dostanú rôzne odpovede. Veď ide práve o to, zistiť aké rôzne názory môžu existovať na jednu vec a snažiť sa niečo viac možno cez ne pochopiť, uvedomiť si. Uznávam, že toto je trošku bizardná záležitosť, ale ak je jej trápne sa na danú vec pýtať známych ľudí, prečo to neskúsiť anonymne :-)
Heh, tak to ma teda podarenych kamaratov. WC im akoze asi nehovori nic?
Co robia zeny ak nemaju skutocne problemy vo vztahu? Hladaju ich, len nech je o com :) Dufam, ze si mu riadne nadala, hovado jedno hlupe :D No a teraz vazne. Curanie do umyvadla mi nepride nijak extremne nechutne, ale neskacem kvoli nemu do stropu, ze jupiiii aka super vec. Prosto som neutralna voci tomu. Mna skor zaraza princip akym uvazujes. Co ako sledujes touto temou? Niekto napise, ze je to nechutne, niekto, ze je to ok a...? A ty co ako urobis na zaklade toho, co sa dozvies? Mam napad... Tvoj partner robi zrazu nechutnu vec, lebo nie su aj daleko horsie veci, podme ho za to ukamenovat, suhlasis? :D
Ja to občas robím pred tým než sa idem umyť a už som vyzlečený, pretože nechcem chodiť holý na záchod. Väčšinou sa však vymočím do vane priamo pri umývaní. Inak močím normálne, do záchoda.