Pristihla som svojho priatela ako cika do umyvadla. Prislo mi to nechutne. On sa brani tym, ze to robia takmer vsetci jeho kamarati. Chcem sa opytat chlapov, ze ci je to pravda - cikate niekedy do umyvadla?
Cikanie do umyvadla
Mrauka, ak sa niekto citi byt zdravy a normalne dlhodobo funguje bez zdravotnych tazkosti, tak by som kludne v ramci dokazania pravdy vypil jeho.moc - nieze by mi to chutilo, ale ako experiment. A aj keby tam boli nejake bakterie, tak verim, ze by si s tym moj imunitny system poradil. Ked denne vidim, ako v mhd, klucky na verejnych budovach a wc, rucky nakupnych kosikov, kolobeh penazi a pod. chyta kopa ludi a ani si neuvedomuje, ako si to prenesie do ust a to je kopa nebezpecnych bakterii a co snad tu vymierame na to? Takze prosim neprehanaj v tomto smere a apeluj kulturou a moralkou, ak sa teda spravne pochopil o co ti ide :)
Mier prosim.
Tak verejne toalety omocene a plne chlpov sa ti hnusia, ale omocene umyvadlo a plne chlpov nie? A co takto sa s noblesou vycurat do wc a umyt si ho v sprche?
Vidím, že sa tu rozprúdila veľká debata na túto tému. Odporcom močenia do umývadla by som rád zdôraznil, že obsah ústnej dutiny, ktorý každodenne vypľúvate do odpadu umývadla v kúpeľni tiež zrovna nie je žiadna delikatesa. Hnilobné procesy v ústnej dutine zapríčiňujú oveľa vyššiu kontamináciu baktériami ako zdravý moč, vyčúraný rovno pod tečúcu vodu.Keď totiž idem niekedy na WC vo verejných ustanovizniach (nákupné centrá, reštaurácie, krčmy), tak sa vo väčšine prípadov skoro dovraciam, pretože pisoáre a ich niekedy aj vzdialenejšie okolie sú celé omočené a plné chlpov, o záchodových kabínkach sa radšej nevyjadrujem, ale každý to určite pozná, v akom sú väčšinou stave. Preto na také WC ani nechodím a radšej vydržím domov, kde sa kultúrne a s noblesou vymočím do umývadla a umyjem si vtáka. No a ešte by som rád pripomenul, že medzi slovami "náhodný" a "nahodilý" je významový rozdiel.
Ak si si 100% isty, ze si 100% zdravy a tvoj moc je sterilny, tak ho vypi. Potom si bud 100% isty, ze aj tvoj partner/partnerka je 100% zdravy a ma sterilny moc, tak vypi aj jeho. Az potom mozes cikat do umyvadla a umyvat si v nom vtaka. Pride ti to nechutne? Rovnako nechutne je si po tvojom vtakovi umyvat zuby.
FilipC - moc je sterilny, neobsahuje vobec ziadne bakterie (ak je clovek zdravy)
Mania, staci ten zachod pred splachnutim zavriet a nebudes mat bakterie na kefke, uterakoch.
FilipC konecne jeden slusny muz, ktory sa vie vymocit na miesto urcenia.
Ono sú aj plienky pre dospelých, je isto lepšie a pohodlnejšie, keď to človek pustí rovno do gatí. Má to svoje výhody, hráš hru, nemusíš odbehnúť preč. Viem, slabé, kašľať na to:-)
FilipC, ty mas bakterie na vtakovi? Tak potom ho nepchaj do frajerky a nech si ho nedava do ust. Ak mas spojenu kupelnu s veckom, bakterie z hajzla mas automaticky na uterakoch, na kefkach, atd. Preto je lepsie mat hajzel oddeleny od kupelne. Takze to, ze sa niekto vycura do umyvadla, nie je po hygienickej stranke tak strasne. Pokial mas hajzel v kupelni, bakterie mas na kefke denno denne a nemusis ani stat do umyvadla...
A pri tom riesenie take jednoduche, staci umyvadlo namontovat vyssie ako prevenciu. :D
To s tým cikaním by sme mohli o-levelovať takto: prvý level: močenie na verejnosti (živý plot), druhý level: omočovanie radiatóra počas spánku, tretí level: močenie z balkóna a štvrtý level: močenie do umývadla (top).