Pristihla som svojho priatela ako cika do umyvadla. Prislo mi to nechutne. On sa brani tym, ze to robia takmer vsetci jeho kamarati. Chcem sa opytat chlapov, ze ci je to pravda - cikate niekedy do umyvadla?
Cikanie do umyvadla
Nuž, aj keby sa na toto človek pozeral akokoľvek, tak za normálne by to nikto nemohol považovať. Táto téma by sa mohla nazývať aj témou: Šibe vám, poďte k nám! Poprosím admina a takisto poprosím aj ten mikrofón.
Chlap. Nikdy som toto nerobil a som sokovany kolko ludi to povazuje za normalne. Uvedomte si, ze aj moc obsahuje rozne bakterie. Teraz si predstav, ze tie bakterie vodou nesplachnes, ale zakazdym, ked vodu pustis sa rozptylia do okolia. Namiesto cistych umytych ruk, tam budes mat bakterie z mocu a vtaka. Sila toto. Predstav si to naopak, do zachodu si chodis umyvat ruky, alebo chrup? Nie? A preco?
@Ajmoj- ved sa preboha zamykaj v kupelke. Neni normalny aby chlap šťal pocas kupela ...
Toto presne robi aj moj priatel. Neviem preco ale robia to chlapy. Moj je ale iny extrem ten aj ked sa sprchujem tak namiesto toho aby isiel na toaletu tak pride za mnou do kupelne a normalne ho tam vyberie a zacne stat do umyvadla predomnou. Uz som mu vravela ze je mi to neprijemne nech to nerobi predomnou aspon ale on ze jemu je prijemnejsie do umyvadla lebo tam si ho rovno aj umyje a nemusi chodit z toalety do kupelne. Uz to robi pomenej ale ked sme spolu zacali byvat tak na zaciatku to robil stale a vobec mu nevadilo ze ja tam lezim vo vani a mam kupel. Ale tiez musim podotknut ze toto je podla mna este nic lebo vsak su to muzi. Muzi su podaktori take prasce ze to az nie je mozne. A co take zeny. Hlavne na verejnych toaletach. Muzi sa mozu schovat. Niektore su schopne takych nechutnosti. Aj v mojej byvalej robote som mala jednu mladu babu krasnu a ked isla na toaletu tak po nej by tam nechcel ist nikto. Radsej som normalne niekedy chodila na pansky zachod ked tam nikto nebol. Ona nevedela po sebe ani splachnut smrdelo to tam po nej neskutocne a prkienko ostate. Otras. A niekedy aj na zemi mlaka. Nechapem ci tam isla ozrata ze sa nevedela trafit alebo co tam stvarala ale to uz bola ina sila. Takze toto je oproti tomu nic.
Pag, co tak dogplay ?
Ja súhlasím so všetkými názormi, ktoré tu boli uvedené. Som pro aj contra súčasne.
+Pag, aj ja s tebou súhlasím, hoci neviem, čo si napísal. Dobre si povedal.
+Pag, úplne s tebou súhlasím.
Piť vlastný moč považujem ešte za brutálnejšie. Najlepšie by bolo, keby si mu dala náhubok a chodila s ním do parku, nech ciká v doggie style. Dvihneš labku a už to ide samo. Ľuďom stačí dať v slabej chvíľke len nápad a už to vedia roztočiť. Keď si vyberieš nejaké zviera, tak to treba vo všetkom napodobňovať. Bude sa to volať, neviem ako. Dajme tomu animasexizmus.
Nabuduce sa ho spytaj, ci jest chce z taniera, alebo zo serbla....