Pristihla som svojho priatela ako cika do umyvadla. Prislo mi to nechutne. On sa brani tym, ze to robia takmer vsetci jeho kamarati. Chcem sa opytat chlapov, ze ci je to pravda - cikate niekedy do umyvadla?
Cikanie do umyvadla
Hlavne, ze budes mat vyumyvaneho vtaka, ale co chytis pri nahodnom oralnom sexe ti nevadi? To nezmyjes uz ani v umyvadle. Prasce. Aj rit si umyjete v umyvadle?
Močiť do umývadla nemočím ale končí to na tom istom mieste a z umývadla nejem takže aj keby nevadilo by mi to, ale mám záchod hneď vedľa tak načo? Ale s tým umývaním vtáka v umývadle je to bežné.
Močenie do umývadla je úplne bežná vec. Je to oveľa hygienickejšie ako akýkoľvek iný spôsob močenia, má to aj výhodu, že si chlap môže pekne vyumývať vtáka a nebude mu v prípade nahodilého orálneho sexu smrdieť spod predkožky niekoľkohodinový nahnitý moč.
veď to ich naučili ich matky keď ich išli sprchovať
len moja kamoška keď šla sprchovať svojho syna tak mu zakaždým v sprche pred sprchovaním povedala vycikaj sa ..
a to isté robila moja matka s mladším bratom či švagriná
chlapci sa to naučia a potom aj v dospelosti štia do srpchy či nebodaj do úmyvadla čo ich matky naučili alebo aj otcovia tak to robia zo zvyku.
Jedine do hrnca aby sa šetrilo vodou na varenie :) Ale nie ja sa nepovažujem za nejakého slušného chlapa ale do umývadla močiť fakt nie však tam si umývam tvár, zuby či v kuchyni umývam riad po jedení. Tvoj priateľ je humusák jedným slovom normálny človek to nerobí
V kúpelni sa zásadne ciká do umývadla, alebo do vane. Na wc, treba ísť ráno hneď prvý, riadne ho obsr*ť, vytiahnuť sople a prilepiť ich na dvere a na konci hodiť použitý papier za záchod.
Proste su nechutni ludia a slusni ludia, ktori to robia na miesto urcenia.
Zeny na zachodoch to je kapitola sama o sebe, keby vedeli muzi, co su niektore zeny schopne. Zo zachoda vyjde panicka, modelecka, vymalovana, v drahych handrach, na zachode prdi ako hroch, co tam potom, ze ju pocuje dalsich 10 znechutenych zien, obcura a obse...cely zachod, lebo sa asi trafit nevie a je strasny problem sa za sebou obzriet, ci je cisto a splachnute, ci to utriet po sebe papierom, lebo niekto pojde aj po nej. Smrad ako keby tchora rozdrapilo, lebo pije nejake precistujuce caje a drzi nejaku dietku. Som zvedava, ci aj doma ma taky chliev a cudujem sa tomu jej fesacikovi, ze spava s takym chlievom a nehanbi sa za to. Zaklincuje to este tym, ze na seba vykyda pol flase smradlaveho parfemu, co smrad este niekolkonasobne zvyrazni a vobec ho neprekryje.
Umyvadlo nie je pisoar. Sluzi pre domestikovanych jedincov na umyvanie ruk, tvare a zubov. To uz snad ani nasi spoluobcania nerobia a maju lepsie hygienicke navyky nez niektori a to sa paradoxne este hraju na neviem ako dolezitych, krasnych a neviem co.
Ssila, trosku premyslat sa neda? :) Odporucam najprv popremyslat, pouvazovat a az potom zo seba dostat prispevok :) Nikde nepisem, ze je to v poriadku, pisem, ze som voci tomu neutralna, ze nerozumiem zmyslu temy a toho, preco slecna vytvara problemy vo vztahu :) Teraz som ti to vysvetlila, mas nad cim pohnut rozumom. Vela stastia :)
Aj ženy by to podla mňa robili kebyže to nemajú trošku tak komplikované :D