Vcera ma chcel moj dobry kamarrat pobozkat, no odmietla som.. bala som sa toho bozku.. co by ste robili na mojom mieste?
Bojim sa bozku
caute.. chcem vam len povedat, ze vcera bola dalsia opekacka, kde som sa dala konecne s tym chalanom dokopy.. bozkavali sme sa a bolo to tak nadherne.. skodqa ze sme sa vecer museli rozlucit..:((. teraz viem ze ked som sa nebozkavala pred tym, prisla som ovela.. bol to moj prvy bozk a bol krasny...a vobec to nie je takze.. a to kopirovanie pomaha...
hej? a mošem mad s psichiatrom sexs??? lebo ket hej ta tam velyce rata pojtem..........................
Ano môžeš,ale najprv chod k psychiatrovi a on ti určite povie tvoju diagnózu to mi ver
može sa otehotnet ked som mala sexs s moje psy dastim a rexsom??? boim sa lebo my uš naraslo bruho
ja pekne pyšem bes chib a ne jako vi s chibami a pyšem pekne vec ne jako vi nemravna vec a škareda vec
milos.. vsak si ta plastelinka robila srandu.. ak si vsimnes, prispievala aj do inych tem a tie trapne chyby nerobila...:) asi thack
aj mna to trapi,ale čo uš ked pyvna flaša je super a sex ežšte lepšy,čo vi na to ja mam tieš 17 rokou,a čo vi na to myle sedemnastki??????????????????
mna to trapi,robia si z nas srandy že sme male deti,a to by až take zle nebolo,ale flirtuju z nami taky 40tnici a myslia si že naivna 15-17 ročna da,a mne sa to stava stale,mne sa ani raz neprihovoril neaky mlady ale furd dajaky stari cap...
krasowlaska, z toho vyrasties, nebooooj....potom Ta budu horsie veci trapit...
A kde ta chcel pobozkat , ze si sa bala ??? nebodaj na stitnu zlazu ?? hmm?