Vcera ma chcel moj dobry kamarrat pobozkat, no odmietla som.. bala som sa toho bozku.. co by ste robili na mojom mieste?
Bojim sa bozku
nebooj, bozkavanie je ta naj vec:) a ci zle pohnes ustami a tak, tym sa netraap, to sa asi ani neda.. proste prvy krat ho iba kopiruj, neskor, ked budes vytrenovana, tak budes vediet co a ako. napr. ja ked sa bozkavam s chalanom, tak sa uz haluzime a robime sa naprieky..je to roztomile:):)
naozaj sa neboj, bud uvolnena a rob co citis:) potom uz naozaj nebudes moct prestat:)
a lasicka, ak spis s chalanom s ktorym sa lubite je to jedno, ale su rozny typkovia, ktory maju rady take alebo take. ale myslim si, ze dat TO hocijakemu typkovi, ked si opita nie je ten spravny styl..nikdy nevies co je to zac.. hm? ;)
čo si o tom myslite? Je pre chlapa lepšie ked je dievča ešte panna alebo ma radšej už ktara to ma zasebov.SURNE
Neboj, bude to jednoduchšie, ako sa zdá. Neuvažuj nad tým príliš. Jednoducho trochu pootvor ústa, on sa priblíži a priloží svoje pery na tvoje. Potom sa už len nechaj unášať pocitmi a rob to, čo robí on. Nikam sa neponáhľaj, pomalšie je to krajšie a viac si to vychutnáš.
Žiadne strachy, bozkávanie je krásne a bude sa ti páčiť :o)
ale co ak zle pohnem ustami? tak ze ho to omylom zaboli? laebo privriem pery?? ja v tomto nemam prax..:(.. helphnite mi kockyyyy
byt tebou - nerobim vobec nic. natrcim usta a cakam, nech sa predvedie ako sa vie bozkavat. potom ho mozes jednoducho okopirovat a nebudu ziadne trapasy a este sa ta bude pytat odkial sa vies tak dobre bozkavat.
ale notaaak raz to aj tak musi pris .. a uvidis ake to bude krasne nesmies sa bat aj ja som sa bala .. ale nic to nie je :)
heh pozvala ho niekam na drink napila sa potom postavila pobozkala ho tak aby si to zapametal do konca zivota a odisla bez slova prec :)