Bojim sa bozku

krasowlaska

noo.. aj ja si to myslim..:)... aj ked ja by som uz toho svojho princa, ktory by ma aspon "odprevadil ku mojmu kralovi" nasla hned..:) aspon niekoho na ktorom by som si vyskusala lasku.)

januška

tak tak babulky...konecne sa tu najde aj niekto kto triezvo uvazuje :) sak vy tych svojich princov objavite,nebojte ;)

a ja mam 17

aha tak už ta chapem...ja si myslim že nam nič neujde,však nemame tak vela rokov...však raz to len pride a ani sa nanazdame =)

krasowlaska

no nie.. nechapes to potom dobre.:)..nie.. takto to asi neberiem...:).. ja to nechavam na zivot..:).. ale teraz mi nejaky sex urcite nechyba.. som stastna taka aka som.)

krasowlaska

no nie.. ja ho nemam.. a neboj sa, aj ja som panna.. a hlavu si z toho nerobim, pretoze chcem aby to bolo potom kraasne s chalanom ktoreho budem milowat.. ale ak checs, pomezem kecnut aj cez icq:)

krasowlaska

waaaau,.. kocky.. sme 3.. ale ja to stale s tym chalanom pokazim.. platon je pre mna kraasny.. ale ked uz to citim aj z druhej strany, bojim sa.. niecoho sa zlaknem a nechcem ani bozk.. ale predstavujem si ake to musi ybt kraaasne.. tak co si myslite? mam dat chalanovi tu sancu?

grace

noo popis 17 rocnej je uplne uplne totozny so mnou aa tiez budem mat zachvilu 18 takze normalne uvazujem ci nemam nejaku dvojnicku :D

fraise

:) a preco sa porovnavate s ostatnymi? preco mate zafixovane ze pekna kocka musi byt baba co sa valala v posteli s chlapmi uz v 14tich, fajci pije a da kazdemu druhemu?