Naväzujem na tému ktorá tu beží o prvom sexe medzi dvoma.
Tak otázka znie, po akom čase je podľa vás najvhodnejšie naznačiť partnerke že chcete sa s ňou milovať (šukať, trtkať...volajte to ako chcete)
Prípadne zodpovedzte otáku, po akom čase ste mali prvý milovanie so svojím partnerom.
PS: téma na odľahčenie ;
thank you
Po akom čase:
proste som mal pocit, ze si ma nevsima a tak som sa zacal vyhrazat...spravanie hodne 15 rocne chlapca, viem...tyzden pred rozchodom sme sa tiez pochytili, lebo som jej pisal ze ma podvadza ale viem, ze by mi to nikdy nespravila...nejak sme sa udobrili ale zbadal som trosku zmeny v jej spravani, boli to sice len detaily ale ked travite vela casu s niekym tak si to vsimnete...:D
uvedomsa: ženy po 30 už chcú hniezdiť a po tých 10 a viac rokov skroskotaných vzťahov začnú s odmietaním sexu. To či je odvážnejšia nezávisí od veku, ale od jej osobnosti.
no preco?
Empire a preco vyhrazky ze si ublizis? Preco?
nie nepodviedol som ju, to by som ani nedokazal :D proste zahral som jej na city...vyhrazal som sa, ze si ublizim...proste skrat, stale si to vycitam...
Empire
sprostost? Aku? Snad si si nezasunul do inej? :D
Rasto ty musis byt riadny vouchyl.
Co si tu vymienate skusenosti o sukackach?
To je asi kazdeho osobna vec kedy, s kym, kde.
nech naznaci sama :) popripade nech to proste vyplynie zo situacie, niekedy to moze byt po tyzdni niekedy po mesiaci, niekedy po pol roku...
tu od vina som mal cca 7 mesiacov...spravil som jednu sprostost totalnu a rozisla sa so mnou pred 2 tyzdnami :D...aj ked teraz pracujem na plane ako ju ziskat spat ale po psychickej stranke to je pre mna dost narocne...inak je o 7 rokov starsia odomna..ale je vidiet rozdiel ked si v posteli s nejakou 20 rocnou a ked mas 30ku
Jozefhriech
ty co hulis? Prave zeny po 30tke necakaju dlho lebo vedia co chcu nie ako tie mlafsie robia z toho halo alebo daju velmi skoro. Zeny po 30 su zrelsie a odvazanejsie v sexe. Zalezi na povahe ale niekedy ticha voda brehy myje :D