Naväzujem na tému ktorá tu beží o prvom sexe medzi dvoma.
Tak otázka znie, po akom čase je podľa vás najvhodnejšie naznačiť partnerke že chcete sa s ňou milovať (šukať, trtkať...volajte to ako chcete)
Prípadne zodpovedzte otáku, po akom čase ste mali prvý milovanie so svojím partnerom.
PS: téma na odľahčenie ;
thank you
Po akom čase:
Pilcuk, keď ti na tom tak záleží a chceš mať vzťah, lebo si myslíš, že máš bez tak málo problémov, tak stačí urobiť len to, že zmeníš vyžarovanie/radiáciu, z príliš nástojčivého na neutrálne a ležerné, plüs sebavedomie trochu zvýšiť, pouvažuj, čo je na tebe dobré a na čom by si mal popracovať (nemusíš, keď sa ti nechce). Do kontaktu s ľuďmi prídeš tak, že budeš pracovať s ľuďmi. Za nič dostaneš nič. Keď žena sklopí zrak, tak ťa chce. Už len takú nájsť:-)
Tak 19 a 49 je trochu rozdiel, nemyslíš ? Presne 3 desaťročia...
Jaaj pilcuk to Vás baví furt vypisovať to isté dookola? Že mám 49 rokov, nezažil som vzťah, bozk atď..? Ja mám síce len 19, ale tiež som nezažil vzťah a je mi to jedno a nebudem s tým spamovať každú tému. Ste ako obohratá platňa.
Mám 49 rokov, nikdy som nezažil bozk, vzťah, neviem, čo je to mať vo svojom náručí ženu. To všetko len preto, že nesplňam enormné množstvo ženských požiadaviek na muža. Žiadná pritom nepozerá na to, akú má daný muž povahu, charakter, zaujímajú ich len peniaze, výzor. Pokiaľ je to bohatý krásavec, je im jedno, či ich bezdôvodne zmláti, podstatné je, že je to ich vysnivaný "princ". A na otázku pohlavného styku som nikdy nemohol a nemôžem ani len pomyslieť.
Velmi zle polozena otazka, je to o tom, ako to ti dvaja citia. Ja som mal lasku s ktorou som sa iba bozkaval a k nicomu ani po roku nedoslo a nechybalo to ani mne, ani jej. Potom som mal aj taku, ze sme sa vyspali spolu hned na prvom rande.
Predovsetkym by ale zeny nemali brat sex ako nieco strasne vzacne a nedajboze to este vyuzivali v tom, aby mohli manipulovat chlapom. Treba byt jednoducho spontanny a urobit to, co v tej chvili citite, vtedy to je uplne najkrajsie, zivelne a obaja to ocenia. My sme, ale dost puritanska spolocnost, preto je lepsie si najst babu zo zahranicia, kde sa rozmysla jednoducho inak. Mne to tak najviac vyhovuje a vtedy citim, ze zijem - nejde o vyprazdnenie vajec, ale o to, ze date spontanne prechod citom. Kto toto nezazil, nevie, o com je zivot!
Rasto29 daj si cumel a plienku máš ešte čas
Ono, keby ľudia čítali viac reč tela, tak boli niekedy udivení, že o čo kedy ide a aké majú tí ľudia pocity, nemyslím dnešok, ešte som nepozeral správy. V takých prípadoch je lepšie nahodiť poker face, ale keď človekom lomcujú silné emócie, tak neutají svoje úmysly, myšlienky a pod. Asi by bolo dobré vysielať televízne správy ešte aj s titulkami pre vidiacich/nevidiacich - sú aj takí:-) Nuž, love is not all around.
Také veci sa skôr vyjasňujú skôr non-verbálne ako verbálne, či? Dá sa to všetko dohodnúť ako nejaká zmluva alebo nejaká dohoda, čisto len slovne, keď ide o pocity, lásku? Ja mám veľmi rád prírodu a nemám pocit, že by som musel so zvieratkami komunikovať vždy nutne len cez slová. Niekedy stačí dotyk, pohľad. Augen sagen mehr als Worte - oči povedia viac ako slová, aj u ľudí to z časti platí.