Naväzujem na tému ktorá tu beží o prvom sexe medzi dvoma.
Tak otázka znie, po akom čase je podľa vás najvhodnejšie naznačiť partnerke že chcete sa s ňou milovať (šukať, trtkať...volajte to ako chcete)
Prípadne zodpovedzte otáku, po akom čase ste mali prvý milovanie so svojím partnerom.
PS: téma na odľahčenie ;
thank you
Po akom čase:
Empire ako dlho si mal tu od vina? Dobre ta z terasy 2 a pol roka a ta druha?
Akoto ze si teraz sam?
Podľa mňa je úplne jedno či je veriaca a či nie. Podstatná je skúsenosť resp. neskúsenosť muža. Ak je vo vzťahoch skúsený, tak mu to nebude trvať príliš dlho, naopak, ak je tĺk, tak tomu druhému pri tej istej žene to bude trvať rok.
:D Tak kurvicka to nebola, normalna pekna baba s triezvym uvazovanim a aj hanbliva :D tak nejak to na nas prislo a museli sme no :D a nakoniec sme vydrzali spolu 2 a pol roka...
Empire
ty si aky kanec?
Ake hladas take nachadzas, este tu s flasou vina pochopim... si ju proste opil ktovie ci za triezva by ti dala ale ta z terasy pri -10stupnov co bola zac? Hned na prvom rande... nejaka kur**cka?
Najlepšie sú 30+, ktoré objavili svoje kresťanstvo a druhé panenstvo. Celý život randia, po 30tke sa zobudie a sex až po svadbe a len za účelom plodenia detí. Ja som také šťastie nemal, že po 1, alebo 3 rande, to ani pusa nebola, celý rok až do svadby. Teraz máme dve veľmi malé deti, neviem ako budeme fungovať, pretože ťažký hriech je ejakulácia mimo pošvu a nevieme, len odhadom kedy má manželka plodné dni. Takže asi už budeme žiť ako kamaráti bez prejavov lásky. Máme už svoj vek, staviame dom, s dvoma malými je veľmi veľa práce, neviem si to predstaviť v krátkom slede čakať ďalšie. Hriech je všetko.
Takže, závidím vám normálne partnerky, kde sex bol aj podsttne skôr a neslúži len na sústavné plodenie detí ako káže cirkev.
A kto to počúva aj v roku 2018?
s byvalou, ktora sa so mnou rozisla len prednedavnom sme mali sex na druhom rande u nej na byte.ja uz som bol pripraveny aj na prvom rande ale vtedy este nechcela :D na druhe rande som sa pozval v podstate sam, pozerali sme film u nej a popri tom sme stiahli flasu vina a nejak sme sa zacali tulit k sebe a uz to slo samo od seba :D sice sme sukali asi tak cca hodinu lebo nie a nie spravit sa kvoli tomu alkoholu v krvi :D ale stalo to zato...predtym co som mal babu tak tam sme to tiez dlho neomielali a po par stretnutiach som ju prefikol vonku na terase, ked bolo vonku -10 :D ono podla mna kazdy chlap by najradsej na prvom rande sukal len to hra na neviniatko :D
Ešte keď riešite vzťahy, tak ste na tom ešte dobre, ale uvažovať o tom, že I get weird and disappear into the mountains (zošaliem a ujdem do hôr), tak to už je iný level, totál madness - ha, ha. Sociálna spravodlivosť nastane podľa môjho učenia vtedy, keď si ľudia nebudú musieť platiť za tie "búdy", ktorých bývajú a takisto vtedy, keď v krajine vody sa za vodu platiť nebude musieť vôbec a takisto vtedy, keď zdravý rozum sa bude každý nájsť v prvom rade v sebe a nie v tých druhých, lebo nikto nie je dokonalý:-) Silné city sú viac ako zdravý rozum.
Ja som si pred dvoma rokmi hladala vztah a myslela som ze uz nikdy nikoho nenajdem. Lebo som staromodna, nechcem sex na prvom rande ani na druhom a to som narazala. Teraz je evidentne taka doba ze najskor si zasulozit a potom zistovat ci sa k sebe vobec hodime. Ked chcel odo mna muz sex na prvom rande mne sa tak sprotivil ze viac krat som sa s nim odmietla stretnut. Hladala som fakt dlho kym som stretla svojho sucasneho ktory na mna nijak netlacil a dal mi cas.
Pilcuk, to je pravda, že 3 desaťročia, ale už teraz viem, že žiadny vzťah mať nebudem, lebo mi ho ani netreba a je mi to fuk :)
Ale vy za to nemusíte spamovať fórum, stále to isté dookola, stačilo sebaľútosti už :)