Ahojte.V aprili som si podala na azete zoznamky,ona hlada jeho-vazne,inzerat. Tam sme sa vlastne spoznali.Sme spolu a klape nam to.Sme spolu stastni.Mozno sa znepokojujem zbytocne,ale mojej kamoske sa prednedavnom stalo,ze zistila,ze jej priatel chodi casto na pokec.Oni sa spoznali cez kamaratov vonku,nie na internete.Dostala sa na jeho ucet a nemohla verit svojim ociam. Vypisoval po sexzoznamkach,hladal stretka s inymi zenami,vymienali si intimne fotky.Vsak to aj bol zaciatok ich konca.Uz sa rozisli.Nasiel si inu. Len ide o to,ze vtedy mi to zacalo vrtat v hlave.Ja som odvtedy, ako sme s priatelom spolu, prestala chodit na pokec.Nedalo mi to,tak som sa tam prihlasila.A videla som,ze tam bol.Ze tam chodi.Takze teraz tam chodievam skor len preto,aby som videla,ci tam je.A trapim sa,lebo ked si pomyslim na tu moju kamaratku,co jej ex tam robil, tak sa aj trosku obavam,aby sa to aj mne nemohlo nahodou stat.Raz som mu aj povedala medzi recou,ze som bola na ucte prihlasena a vsimla som si,ze tam bol.A ze ci tam chodieva?On mi povedal,ze uz tam davno nebol.Ja,ze dobre.Vtedy,ako som sa ho to pytala, tam naozaj prestal na 2tyzdne chodit.No uz tam chodieva zas.Nie vecer.Ale pocas prace,sem-tam. Ovplyvnila ma dost skusenost tej mojej kamaratky. Mne by ani navadilo,ze tam chodi.Ale co ak je taky isty ako jej ex?Ze si tam hlada sexstretka a podobne? Neviem,co mam robit.Rozum mi hovori,aby som tam prestala chodit pozeravat sa,ci tam je,alebo ze tam bol.Aby som mu verila a doverovala. Ale je to tazke.. Vy by ste mi co prosim radili?
Chodi na pokec :-/
A nie je ti aspon trosku hlupe robit zo seba taku stíhačku ? Hned by som okaslal kazdu co by mi isla kvakat do toho ci mozem ist na pokec alebo nie. Rovnako by som okaslal kazdu co by ma takto spehovala. Mobil mu nekontrolujes ?
Predtym ako ho kvoli niecomu obvinis si to poriadne prezisti!
Dovodov preco tam chodi moze byt vela. Kludne tam moze chodit z rovnakeho dovodu ako ty, ze kontroluje, ci tam chodis ty. Pokial ho budes konfrontovat, kludne sa moze stat, ze si zalozi iny ucet, o ktorom ty nebudes vediet, ale ty budes spokojna a mysliet si, ze on tam uz nechodi.
Dolezity je jeho charakter, ak je to dobry clovek a nasiel, co hladal, chodit tam nebude. Pokial je to, ale typ, ktory potrebuje dvihat ego, tam tam chodit bude a ty sa mozes aj rozkrajat.
Chlap nema co chodit na Pokec ked ma babu. Ja som mala frajerov len z Pokecu a akonahle sme spolu zacali chodit, tak tam prestal chodit. Ja som tam chodila na maili tak som videla. Boli to dobri chalani, rozisli sme sa kvoli inej veci, a az vtedy tam znova zacali chodit.
Mozno by si mala tvojho frajera preskusat a spravit si iny ucet a ked ho budes mat dlhsie tak si s nim zacat pisat a trebars sa ho spytat ci sa nestretnete len na sex ? Alebo popros kamaratku. Viacej uverí ak to bude ucet ktory je zalozeny dlhsie. Z Pokecom mam ja bohate skusenosti, chodievam tam casto a vidim co pisu na ploche, zadani hladaju milenku, no hnus. Kludne som ochotna aj ja ti pomoct a napisat mu. Ak chces, vyhladaj ma na pokeci miska890