Ahojte.V aprili som si podala na azete zoznamky,ona hlada jeho-vazne,inzerat. Tam sme sa vlastne spoznali.Sme spolu a klape nam to.Sme spolu stastni.Mozno sa znepokojujem zbytocne,ale mojej kamoske sa prednedavnom stalo,ze zistila,ze jej priatel chodi casto na pokec.Oni sa spoznali cez kamaratov vonku,nie na internete.Dostala sa na jeho ucet a nemohla verit svojim ociam. Vypisoval po sexzoznamkach,hladal stretka s inymi zenami,vymienali si intimne fotky.Vsak to aj bol zaciatok ich konca.Uz sa rozisli.Nasiel si inu. Len ide o to,ze vtedy mi to zacalo vrtat v hlave.Ja som odvtedy, ako sme s priatelom spolu, prestala chodit na pokec.Nedalo mi to,tak som sa tam prihlasila.A videla som,ze tam bol.Ze tam chodi.Takze teraz tam chodievam skor len preto,aby som videla,ci tam je.A trapim sa,lebo ked si pomyslim na tu moju kamaratku,co jej ex tam robil, tak sa aj trosku obavam,aby sa to aj mne nemohlo nahodou stat.Raz som mu aj povedala medzi recou,ze som bola na ucte prihlasena a vsimla som si,ze tam bol.A ze ci tam chodieva?On mi povedal,ze uz tam davno nebol.Ja,ze dobre.Vtedy,ako som sa ho to pytala, tam naozaj prestal na 2tyzdne chodit.No uz tam chodieva zas.Nie vecer.Ale pocas prace,sem-tam. Ovplyvnila ma dost skusenost tej mojej kamaratky. Mne by ani navadilo,ze tam chodi.Ale co ak je taky isty ako jej ex?Ze si tam hlada sexstretka a podobne? Neviem,co mam robit.Rozum mi hovori,aby som tam prestala chodit pozeravat sa,ci tam je,alebo ze tam bol.Aby som mu verila a doverovala. Ale je to tazke.. Vy by ste mi co prosim radili?
Chodi na pokec :-/
pppppccccc2 - preverovat?? neni to ponizujuce??
Ado 456 ja osobne by som sa s nou stretol uz druhykrat iba ak by uz nieco bolo... inak to nema zmysel. ak chce tak ti da hned ak nechce tak sa bude vyhovarat. Tiez nema zmysel riesit len jednu ale tolko kolko sa ti podari za ten cas ktori si na to urcis riesit.
0v3cka - bohyňu a ja som sa s takou zoznamoval, bola aj na zoznamke a kamarát mi hovoril, že je to pi** z pokecu. Stretol som sa s ňou dva razy, iba ruku mi podala, písal som si s ňou dlho až sa odmlčala, nikdy nemala čas a to "randila" s tími z pokecu. Ja som sa už dávno oženil a mám deti a ona stále "randí". Dobre jej tak.
taketo situacie su zaciatkom konca
Vsak nech chodia a potom budu rumadzgat a vypisovat, ze ako sa maju zbavit hovnovej bakterie v pipisi, ktora im vyzerie cele vnutro aj pipis a nepomozu im ani najsilnejsie antibiotika. A este sa budu rehotat, ze aki su skveli, ako im ich klamstva zeny veria. A nakoniec im pipis odpadne :DD
Ado 456 ja som to skusil len raz, asi za polhodku si so mnou jedna pisala a asi o dve hodky sme sa stretli. Nic nebolo ale skor preto lebo nebolo miesto. Bol som v BA na vikend a chcel som si to skusit. Potom sme si asi mesiac pisali a nakoniec sa odmlcala. Kebyze je miesto tak by sa so mnou vyspala. Aspon mi to hovorila.
Akoze podla mna sa to da. Treba si s nimi pisat o normalnych veciach a po par spravach mierne pritvrdit ale nie moc a potom skusit ci sa nestretnu ak ne tak ist o dum dal...
Toto bol profil bez fotky ale vyzerala normalne, akoze podla mna sa tam da nieco najst.
Najväčší vychcanci budú tvrdit že tam chodia pozerať či tam nie ste... a podobné bludy - to aby odviedli pozornosť...klasická taktika na ženy, ste naivné a vždy uveríte :D
v skutočnosti tam chodia hľadať niečo na sex, dá sa, áno úplne reálne :)
ženy sa rady dajú oklamať tým že ,, on tam chodí len tak, čaká tam na vás ,, ako inak
pritom môže byť aj s vami reálne, ale na to nieje čas, keďže pokec a sexzoznamky sú lákavejšie
strácate tak čas s podvodníkmi
na pokeci si nájde každý to svoje, od pedofilov, zoofilov, náctiek až po staré ženské či mužov s rôznymi uchylkami, bisexuálov, ženáčov čo radi fajčia vtákov a nechajú sa nakladať a iné lepšie špeciality
ešte keď tam hľadá inú ženu, tak to je myslím v norme
horšie keby tam hľadal napríklad koňa a iné ... nechce sa mi rozpisovať, ale je to reálne a no problem, stačí pohľadať na pokeci...takze kto má vzťah a spozorujete niečo podozrivé, radšej preverujte, budete veľmi prekvapený, niekedy v opačnom zmysle....
Chodi na Pokec? Potom ta neberie vazne.
Má niekto reálnu skúsenosť, že z týchto pokecov aj bolo nejaké sexstretkto? Pripadá mi to, že to len ženy ťahajú mužov za nos a nikdy z toho nič nebolo.
On tam mozno chodi pre to, aby zistil, ci tam nechodis aj ty a nevypisujes si s inymi muzmi. Ihned by si s tym mala prestat, ak tam chodis.