Ahojte.V aprili som si podala na azete zoznamky,ona hlada jeho-vazne,inzerat. Tam sme sa vlastne spoznali.Sme spolu a klape nam to.Sme spolu stastni.Mozno sa znepokojujem zbytocne,ale mojej kamoske sa prednedavnom stalo,ze zistila,ze jej priatel chodi casto na pokec.Oni sa spoznali cez kamaratov vonku,nie na internete.Dostala sa na jeho ucet a nemohla verit svojim ociam. Vypisoval po sexzoznamkach,hladal stretka s inymi zenami,vymienali si intimne fotky.Vsak to aj bol zaciatok ich konca.Uz sa rozisli.Nasiel si inu. Len ide o to,ze vtedy mi to zacalo vrtat v hlave.Ja som odvtedy, ako sme s priatelom spolu, prestala chodit na pokec.Nedalo mi to,tak som sa tam prihlasila.A videla som,ze tam bol.Ze tam chodi.Takze teraz tam chodievam skor len preto,aby som videla,ci tam je.A trapim sa,lebo ked si pomyslim na tu moju kamaratku,co jej ex tam robil, tak sa aj trosku obavam,aby sa to aj mne nemohlo nahodou stat.Raz som mu aj povedala medzi recou,ze som bola na ucte prihlasena a vsimla som si,ze tam bol.A ze ci tam chodieva?On mi povedal,ze uz tam davno nebol.Ja,ze dobre.Vtedy,ako som sa ho to pytala, tam naozaj prestal na 2tyzdne chodit.No uz tam chodieva zas.Nie vecer.Ale pocas prace,sem-tam. Ovplyvnila ma dost skusenost tej mojej kamaratky. Mne by ani navadilo,ze tam chodi.Ale co ak je taky isty ako jej ex?Ze si tam hlada sexstretka a podobne? Neviem,co mam robit.Rozum mi hovori,aby som tam prestala chodit pozeravat sa,ci tam je,alebo ze tam bol.Aby som mu verila a doverovala. Ale je to tazke.. Vy by ste mi co prosim radili?
Chodi na pokec :-/
Takto ak budeš ombedzovat se vypomosti ty my chceš povedat že sa nestretavaš kamáratkama či ludmi koho poznáš nemožeš obmedzovat partnera to nejde ak mu neveríš tak se spítaj sama sebe prečo si sa sním dala do hromady ?Parner chodí lebo možno sa citi ako väzen vlastnom dome že nemože nič ak nemože pokecat s ludmi niečo nove najst kamáratou tak je dost na prd ja svoji priatelku neobmezujem nemá vyznám premna tak ako ona mne vzajomnej rešpekt sulad mezi sebou ma váhu
mne by to tiež vadilo, keby môj drahý chodil na pokec. rieš to!
Ahoj no to veru normalne nieje dnesna hnusna doba uz nuti ludi brat normalne aj podvadzanie vsetkoo sa moze uplne vsetko ...je to chore ...vedz ze to normalne nieje a preto som aj sama nikomu neverim neda sa mat vztah lebo po tyzdni chodenia zistis ze ten clovek hlada nieco ine potajomky na pokeci ci fb ...to co je za doba uplne od veci neviem co tolko ludia hladaju nieco co nikdy nenajdu a budu navzdy hladat a hladat a pisat druhym a podvadzat . Ja som sa na zaklade toho rozhodla byt navzdy sama tak mam pokoj na dusi a netrapim sa nezabijaju ma emocie ze moj partner hlada na pokeci ine zeny . Kaslem uz na vztahy nema to zmysel nikto nevie brat tu osobu taku aka je ale vzdy hladaju nieco dokonale podla svojich predstav ale to tak nefunguje v zivote .Bud budete brat toho cloveka takeho aky je a milovat ho presne takeho alebo budte radsej sami a neublizujte inym ....hrozna doba je internetova plna lakadiel vselijakych a nevery je to smutne ale ja si vyberam samotu a dozivotny celibat ako znova prepichnute srdce plne krvi ...trpela som uz dost ludia majte rozum a vazte si svoju polovicku taku aka je milujte ju presne taku aku ju vidite a nehladajte nieco co nikdy nenajdete a iba ublizite ..musite sa otvorene rozpravat navzajom co vam chyba a dodat si to vzajomne a nehladat potajme inde ....vela stastia vsetkym kazdemu prajem aby nasiel svoju polovicku...
Tieto rady že nemáš ho kontrolovať a máš mu dôverovať sú choré , nepočúvaj to !!!
Ide o teba, nedaj sa, nedávaj si klapky na oči, nechci byť sním za každú cenu ak sa to deje a nehrá s tebou fér hru. Priznať sa neprizná nikdy. A neopeknuj si to, je to reálne, deje sa to bežne. Sám by to mal obmedziť, keďže má teba, nemá dôvod strácať tam denne čas. Je to divné, mala by som už podozrenie.
A este mi neda nenapisat k takym komentarom ze " co mas co kontrolovat, a dovera" na to sa vykasli! Pretoze, ak by ti ten clovek nedaval k tomu dovody, nemala by si ani potrebu kontrolovat! A v normalnom vztahu clovek nemusi mat tajnosti! Radsej sa presvedcim o pravde ked mam k tomu dovod, ako stratit roky s nejakym ....., co si posiela po internete nahe fotky s kadekym a podobne!!
a cheš ho vlastne kontrolovať? potom mu prakticky neveríš, tak si polož otázku, či je to ten pravý vzťah. podľa mňa ak by bol, tak by si nemala vôbec takéto pohnútky
Musím sa pridať aj ja so skúsenosťou, potom ti poradím. Takže mala som priateľa 2 roky, spoznali sme sa cez kamarátov, všetko bolo super, klapalo to po všetkych stránkach hneď zo začiatku. Ako sme sa začali stretávať sami, došla téma na tieto zoznamky. Povedal mi, že on také veci nepotrebuje, lebo že tam chodia ľudia za účelom sexu a že to nie je jeho štýl. Dokonca ho vraj kamarát na to nahováral že sa má prihlásiť priamo na Pokec, lebo že tam je vela žien čo si nevedia nájsť normálny vzťah, ale vraj ho s tým poslal kade lahšie, že to je pod jeho úroveň. Ja som mu tiež povedala že som tam chvílu bola zaregistrovaná, ale obťažovali ma tam chlapy, tak som si účet zrušila. Tak sme spolu boli ďalej, nejak sa to neriešilo, až jedného dňa sa to začalo, bol akýsi divný, vkuse mal iba mobil v ruke a to aj počas toho keď sme boli spolu niekde, alebo aj u seba doma, stále keď bol doma tak hovoril že má vela práce na počítači a podobne, čo som brala normálne, len ten mobil mi nejak nesedel, kedže predtým taký nebol. No raz ma zavolal k sebe, že nemá čas ísť niekde, lebo má prácu a že zatial môžem navariť a najeme sa spolu. Hovorím že ok, no v tom mu zavolal nejaký kamarat, ktorému mal niečo odniesť pod barák, tak nehal počítač zapnutý, tam kde skončil a odbehol si. Ja som akurát prišla do obývačky a zrazu mu blikla správa. Hneď sa mi do hlavy hodila myšlienka o tom mobile, tak som hneď pribehla a pekne krásne mu písala babenka, s ktorou už mal niečo popísané... pozrela som si jeho profil, ale potom prišiel...rýchlo som odbehla, stiahla lištu a robila sa že nič. Potom mi to stále vŕtalo v hlave tak som to povedala kamarátke ktorej prebehol v hlave nápad, že mu skúsi napísať, že či sa chytí. No a tak sme to urobili spoločne, písala som mu z účtu tej kamarátky (on ju nepoznal). Samozrejme sa hneď chytil a ešte sám odpísal asi po tretej správe, že je veľmi sympatická a že by chcel nejaké ďalšie fotky, nech sa nehambí a ukáže mu aj intímne miesta... ako toto ma dostalo... tak sme ho motali, on fotkami nešetril, poslal nám fotky svojho ehm zo všetkých uhlov, no ja som mala dosť... kamarátka len oči vyvalovala že to je obycajný chudák a že mám isť hneď za ním to ukončiť, ale nakoniec sme mu poslali krásnu fotku mňa, ako mu kývam na rozlúčku.... neviem čo je teraz s ním, stalo sa to pred 3 mesiacmi, ešte pred mesiacom sa ma snažil kontaktovať, ale ja som ignorovala... Na toto som proste nemala silu....
A čo ti poradím?? Asi by som spravila to, čo som urobila vtedy. Som rada, že som konala a neprehliadala skutočnosti, ktoré ty prehliadaš a ani ti to nevadí. Na vzťahu je dôležitá dôvera, ale musíš aj preverovať. Človek sa môže hoci kedy zmeniť, alebo je taký už od začiatku, len ty to prehliadaš... kašli pekne krásne na to, čo sa hodí a čo nie, začni konať... a uvidíš pravdu.
Toto je ta dnesna doba, bohuzial,
no moja takto ti poviem, jednoznacne sa nanho vykasli, lebo skor ci neskor to aj tak skonci. Zadany clovek nema za potreby chodit na ziadny pokec ani nic podovne. Klame ta. Ak mas potrebu sa o tom presvedcit, prav presne to, co ti radil "trikoo" hned v prvom prispevku, uvidis ze mam pravdu. Je tproste mlady, este nevyzrety chalan, co ma potrebu sa zabavat a nie vazny vztah. Je to vzdy tak.
Moj nazor je, ze keby tam nejake spracovaval, polhodina-hodina denne este k tomu kdesi z prace mu nebude stacit, aby nejaku "zbalil". Potom, ak by si akoze vymienali sexi fotky, to si da v praci dole gate a posle jej fotku svojho pindika? Resp. co bude mat z fotiek holej baby, ked je v robote? Iba ze by si to ukladal kdesi inde a aj si s nimi pisal kdesi inde. Lenze, to potom nedava ziadny zmysel, naco by este chodil na pokec. Myslim teda, ze Ty mozes byt v klude. Ak by nahanal baby na pokeci, takto by to nevyzeralo. Ved sa spytaj aj tej kamaratky, kolko casu tam ten jej byvaly travil, a tiez casy, kedy tam chodil. Podla mna zbytocne rozmyslas o niecom, co sa nedeje. Ja napriklad idem sem na zdravie, ked mam nejaku pauzu, ale je to iba z nudy, vata na vyplnenie casu, kedy chcem niecim zamestnat hlavu a nechcem sa prilis namahat. On to ma tak isto zrejme. Iba nejaka vata na vyplnenie casu.
Mne sa toto počas "vzťahu" tiež stalo.
On vždy len z práce sa prihlasoval, kdežto ja som mala účet už dávno deaktivovaný
tak mi nešlo do hlavy čo tam stále hľadá.
No a raz som si vytvorila účet, iné meno a foto, a napísala mu.
Hľadal tam úlety, zaprel aj to, že je zadaný, dokonca bol bisexuál čo som o ňom ani nevedela!
Cez pokec si narážal chlapov aj ženy a predomnou sa tváril ako neviniatko, všetko ok., nikdy by som na to neprišla.