Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chodi na pokec :-/

Príspevok v téme: Chodi na pokec :-/
pokecova

Ahojte.V aprili som si podala na azete zoznamky,ona hlada jeho-vazne,inzerat. Tam sme sa vlastne spoznali.Sme spolu a klape nam to.Sme spolu stastni.Mozno sa znepokojujem zbytocne,ale mojej kamoske sa prednedavnom stalo,ze zistila,ze jej priatel chodi casto na pokec.Oni sa spoznali cez kamaratov vonku,nie na internete.Dostala sa na jeho ucet a nemohla verit svojim ociam. Vypisoval po sexzoznamkach,hladal stretka s inymi zenami,vymienali si intimne fotky.Vsak to aj bol zaciatok ich konca.Uz sa rozisli.Nasiel si inu. Len ide o to,ze vtedy mi to zacalo vrtat v hlave.Ja som odvtedy, ako sme s priatelom spolu, prestala chodit na pokec.Nedalo mi to,tak som sa tam prihlasila.A videla som,ze tam bol.Ze tam chodi.Takze teraz tam chodievam skor len preto,aby som videla,ci tam je.A trapim sa,lebo ked si pomyslim na tu moju kamaratku,co jej ex tam robil, tak sa aj trosku obavam,aby sa to aj mne nemohlo nahodou stat.Raz som mu aj povedala medzi recou,ze som bola na ucte prihlasena a vsimla som si,ze tam bol.A ze ci tam chodieva?On mi povedal,ze uz tam davno nebol.Ja,ze dobre.Vtedy,ako som sa ho to pytala, tam naozaj prestal na 2tyzdne chodit.No uz tam chodieva zas.Nie vecer.Ale pocas prace,sem-tam. Ovplyvnila ma dost skusenost tej mojej kamaratky. Mne by ani navadilo,ze tam chodi.Ale co ak je taky isty ako jej ex?Ze si tam hlada sexstretka a podobne? Neviem,co mam robit.Rozum mi hovori,aby som tam prestala chodit pozeravat sa,ci tam je,alebo ze tam bol.Aby som mu verila a doverovala. Ale je to tazke.. Vy by ste mi co prosim radili?

poradim38

A stale ti trvdi, ze tam nechodi????? Tak asi keby si tam pisal s nejakou kamaratkou alebo kamaratom, preco by to tajil??? Zrejme to nebude len tak..... ja by som mala pochybnosti.... ja mam tiez vztah, dlhodoby, nikdy ma nenapadlo kontrolovat mobil, lebo som na to nemala dovod.... moj priatel mi vzdy povie ze si pisal s kamaratkou ked sa rozpravame, ale my mame povecsine spolocnych kamaratov, cize je mi to tak povediac jedno.... tak ale keby som bola v tvojej kozi, nevahala by som... ak to nie je bezdovodne kontrolovanie, tak je to na mieste si myslim.... aj keby si nic nezistila, davala by som si pozor....ale aspon by si mala istotu

pokecova

poradim38,vsimla som si,ze tam na pokec chodieva iba pocas prace.Nebyva tam dlho.Mozno pol hodinu-hodinu.Vcera tam bol takto 2x. Z pocitaca tam asi chodi,co ma v praci.Aj teraz som videla,ze tam pred 1h bol.Unho doma pocitac nema.Ma prenosny, ten vsak ani neviem, kde ma. Ked sme si pocas zoznamovania pisali maily,tak mi aj vecer pisaval.Asi z mobilu,neviem.Ani jeho heslo netusim,ake tam moze mat.Teraz,ked sme uz spolu,uz fungujeme len osobne a cez mobil.Uz si maily nepiseme

poradim38

Podla mna ked mas podozrenie, tak sa mu na ten ucet nejak skus dostat a pozriet si aspon spravy.... ja taketo veci nerobim ani som neurobila nikdy, ale povedzme si teraz otvorene.... o com je pokec??? V tejto dobe sa tam uz nehladaju vztahy, ktore by mali vydrzat..... v minulosti mozno ano, vela kamaratok ma priatelov, s ktorymi sa zoznamili cez pokec, ale to su spolu uz minimalne 8 rokov a niektore su uz aj za nich vydate...... no pokec uz nie je to co byval, je to uz iba na dohadovanie sexualnych stretnuti.... tak nevidim vobec dovod preco tam tvoj priatel ma potrebu chodit...nechcem byt zla ale na tvojom mieste by som mala obavy uz len z toho dovodu, ze ta odrbkaval ze tam nebol dlho a pritom tam chodi stale...... to uz je prve znamenie..... pisem ti, dostan sa mu na ucet a vsetko si pekne poprezeraj...... budes vediet ci mu mozes verit.... a nie, nie je to detske ani blbe, ty dovod na prehliadku mobilu mas, ako inak si overis ci ti hovori pravdu??? A urcite z toho nebvinuj seba....a uz vobec na to nekasli... on ked uvidi ze nic neriesis, tak ti zacne skakat po hlave, ty mu budes ako slepa verit s domienkou ze to prehanas a ze si domyslas...... nie!!!! Pekne si vsetko pozri a aspon budes vediet

pokecova

matejj789,neviem,kolko mas rokov. Ja uz mam po tridsiatke.Na diskoteky som nechodila ani ked som mala nast.Posobim v skolstve,tam su hlavne same zeny.Na azete zoznamke som mala slusny,seriozny inzerat.Vyskusala som aj partnera na urovni-strata casu.Krestansku zoznamku aj bado-tam bolo dost muzov z pokecu, ktorych som podla fotografii uz poznala. Som spolocenska,chodievam casto von, kultura aj umenie,sport,koncerty, turistika a cestovanie nie su mi cudzie.Niesom ani spatna.Ale ked aj nasiel daky muz guraz ma oslovit,tak bol zvacsa uz zadany.Ja neviem na ulici pri tychto aktivitach rozpoznat medzi muzmi /plati to aj pre zeny/,ze kto z nich je bez partnerov? Preto som si dala normalny inzerat. A naozaj neviem,ci si ho mam "overovat".Chcem mu verit.A niekto tu spominal,ci mu aj mobil prehliadam.Nie.To ma nikdy ani nenapadlo a ani nemam chut to robit.Naco?Len ma zarazilo,ze pocas vztahu ma potrebu chodit stale na pokec..

matejj789

A čo čakáte dámy keď si hľadáte priateľov na pokeci? Veď to je stránka pre chudákov. To vám nevadí, že vaše zoznámenie nemá nejaký lepší príbeh? Ja som ani jednu zo svojich priateliek nespoznal inak ako osobne :) Podľa mňa to má svoje čaro.

doveruj_preveruj

Povedzme si pravdu,,,zadaní chlapi sa chodia na pokec kurv.t, nič viac

všetko ostatné sú výhovorky

ako to že povie, chodím tam kvôli mailom,,,hovno,,,,chodí tam hľadať, loviť !

dá sa tam nájsť toho toľko,,,,,mladé aj staršie baby a chalani bez zábran, ktorí ponúkajú všetko, čo by doma s babou nikdy nemal, alebo nemá ...
keď sa na tomto stane závislí, bude tam non-stop a poznám osobne takých a viem aj podrobnosti z rozprávania zadaných a ženatých čo všetko ulovili na pokeci ;-) a nie že nie :D
akurát neverím aká až veľká je naivita žien keď im povie - ale však ja tam čakám celú dobu na mail ... !!!
Never tomu, tvoje pocity neklamú a vôbec celkovo, načo by mal chlap potrebu byť na pokeci furt online, keď svoju partnerku, lásku a milenku v jednom má už doma-teba
alebo proste ju už našiel, tak logika nepustí predsa ;-) ale naivita žien je nekonečná a chlap to využije, prečo aj nie.

doveruj_preveruj

Povedzme si pravdu,,,zadaní chlapi sa chodia na pokec kurv.t, nič viac

všetko ostatné sú výhovorky

ako to že povie, chodím tam kvôli mailom,,,hovno,,,,chodí tam hľadať, loviť !

dá sa tam nájsť toho toľko,,,,,mladé aj staršie baby a chalani bez zábran, ktorí ponúkajú všetko, čo by doma s babou nikdy nemal, alebo nemá ...
keď sa na tomto stane závislí, bude tam non-stop a poznám osobne takých a viem aj podrobnosti z rozprávania zadaných a ženatých čo všetko ulovili na pokeci ;-) a nie že nie :D
akurát neverím aká až veľká je naivita žien keď im povie - ale však ja tam čakám celú dobu na mail ... !!!
Never tomu, tvoje pocity neklamú a vôbec celkovo, načo by mal chlap potrebu byť na pokeci furt online, keď svoju partnerku, lásku a milenku v jednom má už doma-teba
alebo proste ju už našiel, tak logika nepustí predsa ;-) ale naivita žien je nekonečná a chlap to využije, prečo aj nie.

pokecka

Ahoj no keď máš nejaký zlý pocit z toho tak ver svojej intuicii. Už len to že ti vravel že tam dávno nebol a pritom tam bol prihlásený.. ja som takto nachytala tiež svojho ex, ale cez FB, spravila som falošný profil, a jednoducho sa chytil, ešte aj zaprel že má vzťah, vtedy som sa až celá rozklepala od zlosti, ale povedala som si načo byť s takým? Keď hľadá ešte aj pomimo vzťahu bokovky? Ja sprostá som mu tak verila, že by ma nikdy nepodviedol, verila som jeho sladkým rečiam ako má strašne miluje a bla blaaa. Konečne sa mi po tomto otvorili oči a poslala som ho kade lahsie.

Xyzx

Ja som kvoli pokecu ukoncila uz 2 vztahy. Oboch som spoznala na pokeci. Kvoli mailom som chodievala na pokec.A v oboch pripadoch som si vsimla,ze chodili na zoznamku,ten druhy aj na sexzoznamku. Chodili na pokec,ked sme uz mali vztah.Mne nevadilo,ze chodili na pokec.Ale ked som zbadala miestnosti zoznamka a sexzoznamka pocas nasho vztahu,tak som spozornela.Nech si defcon pise co chce.Asi by mu nevadila priatelka, ktora by mu pocas vztahu zahybala,alebo si hladala inych.Pouzila som vtedy nick, ktory tam mam uz dlho.Je tam fotka zeny stiahnuta z internetu.Tak som mu z toho nicku napisala.Ten prvy sa chytil hned.Balil ma,pisal mi velice,ze je dlhsie po rozchode sam,ze sa mu pacim,chcel sa stretnut-dat rande, s tym,ze si hlada vazny vztah a ma o mna vazny zaujem.A to sme mali vztah,kde mi stale pisal o tom,ako ma miluje, akosa mu pacim.Boli sme spolu pol roka.Ak toto robi v case "zalubenosti", tak naco s TAkym kktom ostavat? Ten druhy rovnako tak.Pisala som mu z toho druheho nicku,tiez zaprel,ze ma vztah.To sme boli vtedy spolu 4-ty mesiac.Ten mi este aj fotografie svojho penisu posielal :-D Chcel sa stretnut,pisal mi,ako je sam,ako ma smolu najst si vernu a dobru zenu :-D
No o.com to je?O hovne! Teraz neviem,co je lepsie.Neoverovat si muza lebo mozno chytis daku pohlavnu chorobu,alebo budes klamana a podvadzana,alebo ti raz oznami,ze je koniec a ma inu :-D

bludie

rozhodne by si si tým mala prestať. vedelo by sa ti to poriadne vypomstiť.. ak vám všetko klape, tak to sledovanie proste nechaj tak a ver mu