Ahojte, tak vlastne môj "problém" je to, že mám 15 , viem že je možno pre niekoho nezaujímavá vec a úplne ako keby riešim blbosti ale ozaj neviem... Takže začala by som asi tým, že mam normálne kamarátov v mojom veku ale vôbec ma nepriťahujú a páčia sa mi skôr muži vo veku 25-30 ... Lenže moje okolie sa na mňa hrozne diva ak sa to dozvedia alebo ak má uvidia napr. s bratovými kamarátmi pretože oni sú v takom veku... Síce z nich sa mi nepáči žiaden, pretože sa ozaj nepozerám iba na vzhľad ale hlavne oči... A proste jediný chalan čo má zaujal, ktorý vlastne nebol ani pekný a pod. Tak mal hrozne krásne oči presne som sa v nich našla lenže ozaj je to veľký vekový rozdiel 15 rokov, či?
Páčia sa mi starší muži
Potesim ta - keby si zila este pred 100 rokmi (snad este trosku skor), tak by bolo uplne bezne, ze by si mohla mat starsieho chlapa. Starsie spolocnosti totiz uuplne normalne povazovali zeny za dospele po prvých menstruaciach, to az v 19./20. storoci sa na to niektore europske kultury zacali pozerat ako na deviaciu, ako na nieco, co nie je normalne. Takze kasli na druhych a chod si za tym, po com prirodzene tuzis a nepremahaj sa, lebo takto len potlacis seba samu a to nie je dobre...
Ešte raz ďakujem za nazory
Vtipné
Píšem, že sa mi páčia, čo je na tom ? Určite sú krajšie, ako 40-50-ročné žaby...K zvyšku sa vyjadrovať nebudem, opakoval by som sa.
Za ake urazky? Ved ty sam sa verejne priznavas, ze ides po 15 rocnych zabach! To teba by mali zavriet! Si uvedom, ze by si mohol byt ich dedo!
Aký úchyl. 15-ročná nie je už decko, čiže sa nejedná o pedofíliu. Ešte raz, vzťah dospelej osoby s osobou nad 15 rokov nie je trestný. Navyše nikde netvrdím, že mám neprekonateľnú túžbu po 15-ročnej, aj ked sú pekné. Môže mať aj 35...Keby sme sem prispievali pod vlastnými menami, tak by som za také urážky podával trestné oznámenia.
Pilcuk si uvedom, ze to nie je chyba zien, ze si nemal vztah ani bozk, ale nemal si ho, lebo si uchyl. 50 rocny cap a ide po 15 rocnych? Hnus. Stranka zdravie by mala zamedzovat takymto uchylom sem chodit, ako pilcukovi, ci tomu som svetlo. Zeny a ani mozno vase dcery nie su v bezpeci ani na stranke zdravie, kde hladaju mozno zdravotne rady!
vela je takych zien, ktore pritahuju len starsi muzi.. jasne, ze teraz v tvojom veku to je este moc okate ale ked budes starsia, tak to bude v pohode a budes moct mat aj starsieho chlapa..
mňa
Tá otázka nebola smerovaná na ňa, napísal som "...NAPRÍKLAD 50-ročný...". No hlavne, aby si ty zažila bozk, ak sa tak ešte nestalo...