Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Páčia sa mi starší muži

Príspevok v téme: Páčia sa mi starší muži
CocoCh

Ahojte, tak vlastne môj "problém" je to, že mám 15 , viem že je možno pre niekoho nezaujímavá vec a úplne ako keby riešim blbosti ale ozaj neviem... Takže začala by som asi tým, že mam normálne kamarátov v mojom veku ale vôbec ma nepriťahujú a páčia sa mi skôr muži vo veku 25-30 ... Lenže moje okolie sa na mňa hrozne diva ak sa to dozvedia alebo ak má uvidia napr. s bratovými kamarátmi pretože oni sú v takom veku... Síce z nich sa mi nepáči žiaden, pretože sa ozaj nepozerám iba na vzhľad ale hlavne oči... A proste jediný chalan čo má zaujal, ktorý vlastne nebol ani pekný a pod. Tak mal hrozne krásne oči presne som sa v nich našla lenže ozaj je to veľký vekový rozdiel 15 rokov, či?

TerezaHm

Sú ženy, ktoré sú na mladších, sú tie, ktoré sú na rovesníkov a sú aj tie, ktoré sú na starších. Ľudia sú rôznorodí.. a tak je to fajn :-)

Ja som na tom rovnako ako ty. V tvojom veku som mala muža o 10 r. staršieho, vydržalo nám to pár rokov (rozchod nebol z dôvodu vekového rozdielu). V súčasnosti žijem po boku muža, ktorý je odo mňa starší o 14 rokov a vekový rozdiel vôbec nevnímam/e. Dokonca môžem povedať, že mám toho najúžasnejšieho muža pod slnkom :-) :-) (a to sme spolu nejaké tie roky, takže už nelietam na ružovom obláčiku)....
Samozrejme, nebudeme si klamať, aj vekový rozdiel prináša so sebou rôzne úskalia. Je treba si to uvedomiť... Ale mne to za všetky tie úskalia stojí.
A tak isto treba počítať s tým, že okolie môže mať s takýmto vzťahom problém. Všetko čo sa čo i len trochu vymyká bežnému vzorcu, neunikne pozornosti ľudí. Ale kto bude chodiť s tým mužom? Kto s ním bude neskôr žiť? Kto s ním bude vychovávať deti? ...... TY alebo tvoje okolie? ;-) Výber partnera je vždy na tebe.