Páčia sa mi starší muži

Príspevok v téme: Páčia sa mi starší muži
CocoCh

Ahojte, tak vlastne môj "problém" je to, že mám 15 , viem že je možno pre niekoho nezaujímavá vec a úplne ako keby riešim blbosti ale ozaj neviem... Takže začala by som asi tým, že mam normálne kamarátov v mojom veku ale vôbec ma nepriťahujú a páčia sa mi skôr muži vo veku 25-30 ... Lenže moje okolie sa na mňa hrozne diva ak sa to dozvedia alebo ak má uvidia napr. s bratovými kamarátmi pretože oni sú v takom veku... Síce z nich sa mi nepáči žiaden, pretože sa ozaj nepozerám iba na vzhľad ale hlavne oči... A proste jediný chalan čo má zaujal, ktorý vlastne nebol ani pekný a pod. Tak mal hrozne krásne oči presne som sa v nich našla lenže ozaj je to veľký vekový rozdiel 15 rokov, či?

Pilcuk

Tá otázka nebola smerovaná na ňa, napísal som "...NAPRÍKLAD 50-ročný...". No hlavne, aby si ty zažila bozk, ak sa tak ešte nestalo...

CocoCh

Pilculik- ale nechápem načo kladieš prášky smerované na seba, normálne si pamätám Že bola raz jedna téma nieco o tom, že aké dievčatá sa páčia mužom s bol tam spomenutý vek... A ty si dal že od 15 a nepamätám si aké číslo si uvodol ako hranicu ale moc to teda nebolo ... Akože ja ti prajem kľudne nech si aj s násťročnou, ale myslím si že asi nie... Lebo s tvojim vyjadrovaním na ženy sa nečudujem že si nezažil ešte ani bozk

CocoCh

Pilculik- tak to zas určite nie

Allienn- veď jasne úplne chápem, že si napísala to čo si napísala, pretože môj slovosled bol taký aký bol v danej situacii uznávam, že som si to mala prečítať ale nejak som zabudla a potom ako som to uverejnila a prečítala tak som vedela, že ten slovosled spôsobil rôzne iné skreslenia

Elise- ako ozaj? Zato že mám 15 a páčia sa mi starší muži tak by mi malo ísť hneď o peniaze a ďalšie hlúposti? Rodičia mi kupujú všetko čo potrebujem a určite nie som ten typ čo sa zavesí na nejakého chalana a bude celý život odkázaná na ňom ... V prvom rade chcem niečo dokázať aj sama... A byť závislá sama na sebe

Pre všetkých - vlastne chcela som vedieť iba názory druhych... Pretože od toho muža čo sa mi páči si všímam rôzne signály čo by mohli znamenať, že sa mu páčim... A ozaj to není o Tom že sa mi páči mesiac alebo pár dní ale už niečo vyše roka, ma niečo k nemu strašne priťahuje, neviem možno ozaj jeho správanie alebo to že je taký vyspelý a zároveň úplne odviazať,vtipny, komunikatívni a pod., A chcela som vedieť či to má zmysel alebo nie... Škole sa venovať budem určite ale čas si nájdem určite aj naňho... Ďakujem každému za rady a z toho všetkého mi asi vyplýva to že pokiaľ to neskúsim tak nezistim

Elise

Pilcuk, no snáď nemáš zálusk na 15-ročné decko, ktoré ani nevie, čo to sem píše??
A milá zakladateľka témy, tebe sa môžu páčiť aj 30 aj 40 roční, ale tí už majú v živote niečo za sebou a ak sú len trochu normálni, nebudú strácať čas s nejakou pojašenou teenagerkou, ktorá sa len hľadá. Tak radšej prestaň fantazírovať a poobzeraj sa po nejakom vekovo primeranejšom. Či si len hľadáš sponzora, lebo rodičia ti odmietajú dať peniaze na všetky hlúposti, ktoré "musíš" mať?

Allienn

Vieš, lenže detaily tvoria celok a najprv si po sebe prečítam, než niečo uverejním, lebo ... nič v zlom, ale v tom tvojom texte som sa miestami strácala. Ale neber to ofenzívne a neurážaj sa tu. ;)

Musím s tebou súhlasiť, naozaj riešiš blbosti.

No, a aby si ma "nehejtila" a vyjadrila som sa ti aj ja "k veci", tak podľa mňa je celkom v poriadku, keď sa ti páčia starší muži (v tvojom prípade teda veková kategória tých 25-30r). Zrejme ti prídu rozumnejší než tvoji rovesníci mužského pohlavia (čo by aj mali byť) a máš si s nimi možno viac čo povedať, lebo si sama vyspelejšia, ktovie. To vieš najlepšie aj tak sama. No a, aj keď si písala, že na vzhľade ti až tak nezáleží, možno sú ti podvedome sympatickí aj svojím vzhľadom. Teda tým, že už sú z nich chlapi a nie chlapci, ak rozumieš, čo tým myslím. :D

Iné však je, ak sa nám niekto len páči a iné, keď už s daným človekom chceme mať vzťah.

Môj osobný názor je, že v tvojom veku je 15-ročný vekový rozdiel dosť veľký. Ja by som do niečoho takého nešla, lebo to už je naozaj také dosť na hrane. Ty budeš ešte dlho riešiť školu a dotyčný už možno pracuje, je osamostatnený, mohol by už mať rodinu ap. Tak ale je to tvoj život, sama si s ním nalož, ako uznáš za vhodné.

A dobrá rada, na reči ľudí kašli úplne. Tí ľudia sú často len frustrovaní zo svojho života, majú ho príliš nudný, ...., tak riešia životy iných. A reči by mali vždy, aj keby máš 17-ročného.

Pilcuk

Páčia sa ti starší, tvrdíš. Uviedla si vek 25-30 rokov, no musím sa spýtať. Páčil sa ti niekedy aj ešte starší muž, napríklad 50-ročný ? A čo ťa na starších mužoch presne priťahuje ?

CocoCh

TerezaHm- ďakujem za tvoj nazor, aspoň ty si pochopila zmysel tej témy a nie iba nejaký detail toho všetkého

Allienn- no, bolo to písané ozaj na rýchlo, takže niektore vety možno nedávajú ani taký zmysel ako som chcela docieliť ... Jasne že aj oči patria ku vzhľadu ale tak hlavne som chcela poukázať na nejaké iné skutočnosti spojené s tým... Aj keď sa mi to asi moc nepodarilo... Ale názor si nedal žiadny iba komentuješ detaily... Takže diky za postreh aj keď je to diskutabilné

Allienn

"Síce z nich sa mi nepáči žiaden, pretože sa ozaj nepozerám iba na vzhľad ale hlavne oči..."
A oči sú podľa teba čo? Povaha?