Mne bi baba vobec nie, ako to vnímate? Ďakujem.....
Pre baby - vadil by vám vo vzťahu bi chalan?
s bisexuálom by som vedome do vzťahu nešla nikdy ani do nezáväzného. nemám s tým dobré skúsenosti. lenže máloktorý to prizná alebo to prizná neskoro..nieje nič horšie ako keď ste vo vzťahu, všetko sa zdá ružové a zistíte že váš chlap fajčí ci ci ny a celú dobu je všetko inak... taktiež neverím že bisexuál vydrží v nejakom vzťahu so ženou bez toho aby nehľadal ešte to druhé..
Nikto sa k tomu nechce priznat :) a kde si v ktorej tráve ležíš?
ja vela bi muzov nepoznam, skor gayov, viem naisto len o jednom bi a potom este asi o jednom kuse ale to su len info z druhej ruky a moje domienky, a k teme: ze by mi nevadil ani ak by bol pansexual
.. dobre pockam si na teba v trave na brehu
:-P
Neboj sa o mňa, ja sa idem kúpať dnes a tiež chytať bronz a popíjať pivečko a a to všetko na palube vodného biku, takže si aj zašportujem :D PS... Budem na seneckých jazerách, zelené plavky so zubatým krokodílom mám, ak by dáka mala záujem.... :D Zaplatím Ti aj hranolky s tatárskou :D
Rasto nesed stale doma na PC a chod von jen pekne hod sa opalovat kupat sportovat len vypni ten internet konecne skoda presediet taky krasny den na pocitaci..
tak to áno, lebo poniektorí dosť blbé reči k tejto téme :) Ako napríklad kapitán Danko :) A k tomu číslu si myslím, že je to aj 30 percent:)
rasto212 neni to iba o rimanoch. Vo vseobecnosti v staroveku boli taketo pletky bezne. Za dnesny stav moze krestanstvo, teda zase zidia... :)
Prečo divné? Však ja sa len pýtam a informujem :D a hej to o tých Rimanoch som počul aj ja :)
Podla mna je to tiez ovela vyssie cislo ako sa priznava. Je to do velkej miery kulturna zalezitost. Bohati Rimania mali na kazdodenne odbavovanie mladych chlapcov aj ked by si hocikedy mohli dovolit mlade dievca a geneticky to boli rovnaki ludia ako my.
Akoze tiez si to neviem predstavit mat takeho 12 rocneho pomocnika ale pravdepodobne ak by sme zili v takej spolocnosti tak by vsetci co sa tu rozculuju povazovali take nieco za chceny luxus.