Pre baby - vadil by vám vo vzťahu bi chalan?

Biela Kobra

Keď sa nad tým čisto teoreticky zamyslím, je to jedno. Čo bolo, bolo, dôležité je, čo je teraz, a ak je to dobré, aby to vydržalo čo najdlhšie.
Zaťažovať sa tým, s kým spával doteraz, zvyčajne nevnesie do súčasného vzťahu nič pekné, bez ohľadu na to, či váš partner spával so ženami alebo s mužmi. Teraz je s vami, a to sa ráta a treba makať na tom, aby to tak zostalo.

rasto212

No, vsak to ani neni nic na extra chvalenie ale ak sa dakto spyta, tak pohodaa :) Len keby sedlaci poniektori nemali tak tupe nazory, tak by to bolo ovela ovela lepsie vsetkoo :)

0v3cka

inak nemam problem o tom hovorit ked pride nejaka tema tak urcite nezatlkam, ale tiez sa tym nejako extra nechvalim...

0v3cka

neviem si to predstavit. Hlavne tu socialnu cast toho. A akoze sex s nejakym chlapom ma ani nelaka. Akoze nepoviem ani ze by to bolo nieco hnusne ale akoze urcite som ovela viac pritahovany zenami, alebo lepsie povedane prsatymi zenami :-P

0v3cka

tiez si myslim, akoze ja mam tiez bi sklony ale nikdy som nemal sex s inym chlapom. To su take sedlacke predsudky....Ono kebyze to ludia netaja tak by sme boli velmi prekvapeni...