Mne bi baba vobec nie, ako to vnímate? Ďakujem.....
Pre baby - vadil by vám vo vzťahu bi chalan?
Mne sa mrte pacia ked si lizkaju dve lezby na tom by som sa vedel robit cele dni
len niektorí chcú mať detailný prehlad o všetkých ex partneroch :D to sú také psychopatické typy :D
Keď sa nad tým čisto teoreticky zamyslím, je to jedno. Čo bolo, bolo, dôležité je, čo je teraz, a ak je to dobré, aby to vydržalo čo najdlhšie.
Zaťažovať sa tým, s kým spával doteraz, zvyčajne nevnesie do súčasného vzťahu nič pekné, bez ohľadu na to, či váš partner spával so ženami alebo s mužmi. Teraz je s vami, a to sa ráta a treba makať na tom, aby to tak zostalo.
No, vsak to ani neni nic na extra chvalenie ale ak sa dakto spyta, tak pohodaa :) Len keby sedlaci poniektori nemali tak tupe nazory, tak by to bolo ovela ovela lepsie vsetkoo :)
inak nemam problem o tom hovorit ked pride nejaka tema tak urcite nezatlkam, ale tiez sa tym nejako extra nechvalim...
neviem si to predstavit. Hlavne tu socialnu cast toho. A akoze sex s nejakym chlapom ma ani nelaka. Akoze nepoviem ani ze by to bolo nieco hnusne ale akoze urcite som ovela viac pritahovany zenami, alebo lepsie povedane prsatymi zenami :-P
Noo taaak čoo, treba vyskúšať a možno sa to osvedčí :D
tiez si myslim, akoze ja mam tiez bi sklony ale nikdy som nemal sex s inym chlapom. To su take sedlacke predsudky....Ono kebyze to ludia netaja tak by sme boli velmi prekvapeni...
Podla mna to nema nic s tym ci je niekto verny alebo niee, ak je v pohode baba, tak vlastne preco aj....
od takého chlapa by som naskôr ušla..