Mne bi baba vobec nie, ako to vnímate? Ďakujem.....
Pre baby - vadil by vám vo vzťahu bi chalan?
Podľa mňa chlap čo trtkaa s chlapom je čistá buzna, žiadny BI
poznám chlapov čo sa budú biť do pŕs, že sú hetero, a sú posadnutí cicinou, vážne.
to isté platí ak cucá chlap k.k.ty chlapom a ešte aj žerie semeno, to potom detto.
alebo si ho dáva chlapovi fajciť... atď
Logicky.
Muž patrí k žene a žena k chlapovi.
Kkt+pič@=Láska ...
Ale inak. Vážim si takých, čo prizná, ok som gay, má v tomto jasno, nezakladá vzťahy so ženami a vedome ne o je buj3
ale je čestný chlap, aj keď gay
ostatné strieľať ako škodnú, bez debaty..no musíme tu aj s takými žiť, čo už
aj mne by to vadilo a VELMI!
No to by mi teda vadil
Rasto, ano, vadil by mi taky partner, kedze som hetero. Ale ludom, co su bi, by to nevadilo :) Ak sa pytas na tuto otazku kvoli sebe, tak odpoved je lahka. Najdi si partnera/partnerku rovnakej orientacie ako ty :)
ten kto je orientovaný len na jedno pohlavie, si to asi ťažko dokáže predstaviť. podľa mňa v takýchto vzťahoch sa moc o dôvere a vernosti hovoriť nedá
Tak som túto otázku položil aj mojej dobrej kamoške a povedala mi, že aj ona je trošku bi a žeby to úplne chápala :) Len neviem či by chápala aj dáke tie zálety ku kamošovi :D
Matička Božia, ja mám 29 rokov a nie, že nemám ani 20 :D.... A zdá sa mi choré aby niekto vyzvedal do detailov, že čo kde, kedy s kým a ako :D Však to je psychický teror priam :D
Rasto
vidiet ze si nejaky stredoskolak s ktorym trepu hormony lebo vediet o byvalych sexualnych partneroch a najma o ich pocte je jedna z dolezitych veci ktore by o sebe partneri mali vediet ak sa nechcu navzajom nakazit pohlavne prenosnysmi chorobami co tebe asi nic nehovori kedze nemas ani 20 rokov ze?
A potom sa nedivme ze sa na slovensku tak siri kvapavka, syfilis, hiv atd. Ty asi ani nic nevies co su toto za choroby a ako vedia znicit ludske zdravie ze?
Hej, mal som už tú skúsenosť, hnusná ženská, už možno robí v siske :D Sviňa jednaaa
-rasto212=to ti poviem,ze to je ozaj psycho.