Preco su slovaci tak strasne negativne naladeny?

Príspevok v téme: Preco su slovaci tak strasne negativne naladeny?
staypositive1

Vidim to vsade... kazdy len nadava kazdy len hovori kazdemu ako sa mu nieco nepodari...ze nic nema vyznam... a ja hovorim preco su slovaci tak negativny ludia? Preco niesme usmievavejsi a prajnejsi narod? Preco ludia ked sa stretnu riesia len dlhy, choroby co sa komu nepodarilo a podobne??? Ja chcem zit v krajine kde je to inak :)

ped

Zvieratá považujú priamy pohľad do očí buď za ohrozenie alebo za provokáciu. Žiadne že dívej se mi přímo do očí!

rasto212

On k Tebe priskočí a dá Ti oboma nohami highkick na hrudník :) Také video je na nete jak jedného chlapa skopol do rybníku :D

dalsi

Aliss, a tie kengury niesu nebezpecne? Sa mi zda, ze vedia zautocit. Je ich tam vidiet? ci len vynimocne? A klokan a kengura je to iste? :D Celkom ma to zaujima, je to take typicke australske :D

ped

Ja by som mu dal, že jedovatý pavúček, zobral by nohy na plecia a utekal by kade ľahšie. Na pouličných psíkov stačí trebárs jeden pohľad, ale nie priamo do očí, ale taký bočný, kukne, chápe, ide, respect.

rasto212

Možno áno, inak ja od seba nemusím začínať lebo ja sa stále smejem, aj keď by som nemal :D Ja už som sa od takýchto negativistických potkanov trošku oslobodil, keď som odišiel z roboty a už mi je lepšie, ale ajtak mi to tu, niečo tu parádne lezie na nervy :D

Aliss

Rasto, zrejme to bol dokument zamerany na zivot mnichov. Ale normalni ludia su obleceni ako my :) Akoze vseobecne plati, ze vsade vo svete su negativisti, clovek pred nimi neutecie. Ale niektore narody akoby boli v negativizme "odbornici" :D Aj tak si myslim, ze ak nechceme takych ludi vo svojom okoli, treba zacat v prvom rade od seba :)

rasto212

Ja by som schytal svalovicu už po 2 dňoch brázdenia kopcov :D a tam tí ludia čo som videl dokument, tak všetci chodia v takej oranžovej plachte zabalení a keď nespia tak v horách meditujú :D

Aliss

Kto ti kaze meditovat? :D Ja som tam dva mesiace brazdila kopce ale veru meditovat som nemeditovala :D Ani nikto, koho som stretla po ceste. Ten klud, uzasni ludia, ktori absolutne nic neriesia, ludia, co ta k sebe vezmu domov a nakrmia ta, len aby mohli byt chvilku pri cudzincovi :) Ale ano, nie je to pre kazdeho. Dalsi, nastastie takeho pavuka som tam nevidela, ale na dlhodoby zivot by ma tam nikto uz nedostal :D Ja rada sever hmmm

rasto212

Tak by mohlo byť aj USA nejaké Colorado alebo tak, tam by som ai kúpil taký staručký americký pickup a pracoval by som na farmee :D

dalsi

v Australii, v lokalite Sydney, je pavuk, ktory je smrtelne jedovaty, rad sa skryva v opadanom listi, dokaze prerazit topanky, pracovne rukavice,, tusim cloviek zomrie za hodinu, ked nedostane protijed. Stale chcete ist do Australie? :D Ja uz nie :D Mam to z jedneho dokumentaku...