Zdravim, meriam na muza len 164 cm a paci sa mi strasne jedna mlada zena s ktorou prichadzam do kontaktu skoro denne ale je dost vysoka odomna skoro o hlavu a pol. Velmi ma pritahuje. Stale sa mi pacili vyssie zeny ak by niekto namietal ze som nizky nech si hladam tiez nizku ale nie, mna nizke nepritahuju ale prave vyssie odomna.
Ked som ju uvidel prvykrat uz ma ocarila.
Viem mozno mi napisete ved su muzi ktori si nasli vyssiu od seba ja viem aj ja takych vydavam a poznam ze maju vyssie od seba partnerky niektori tiez az o hlavu a dokonca sa s nimi aj ozenili ale predsa zeny na vas otazka ako by ste reagovali ak by o vas prejavil muz od vas nizsi? Vadila by vam jeho vyska?
Mam u nej sancu s mojim vzrastom? Velmi sa mi paci..
Treba to vyskúšať, bez toho svoju šancu nezistíš. Ja osobne mám s tým tiež problém, nie kvôli nejakému "spoločenskému očakávaniu a zvyku", ale preto, že sa necítim pri takom chlapovi/mužovi ako jeho partnerka, ale ako jeho väčšia a staršia sestra alebo dokonca ako jeho matka. Menší muž mi nikdy nedá ruku cez moje rameno, tú ruku musím dávať ja cez jeho rameno a teda nikdy nezažijem tú fyzickú "opateru" chlapa, ktorú inak mám rada. Nie je to tak u všetkých žien, takže nič nie je stratené.
Asi treba znížiť nároky ak toho teda budeš schopný. Je to podobné ako keď muž nechce tlstú babu. Ak nie si ochotný ísť s tlstou babou, prečo by pekná baba mala chcieť nízkeho hobita?
Ja som tiež Hobit. Meriam len 170 cm a so ženami som to už dávno vzdal. Tvoja jediná šanca je premôcť sa a nejak sa prinútiť milovať aj tlsté škaredé baby, lebo jedine na také si môžeš robiť nároky... nízki chlapi to majú strašne ťažké.
Peknú resp. vyššiu babu by si mohol mať jedine keby si bol bohatý a to predpokladám že nie si lebo ak by si bol tak by si sem nepísal príspevok ale užíval si niekde na Bahamách so skupinkou krásnych žien :D
ťoť len toľko k tomu, že byť malý je neskutočne ťažké, malý chlap je v podstate odsúdený na samotu a musí sa tým nejak zmieriť. Takže tvoja jediná šanca je prehodnotiť svoje nároky a byť schopný ľúbiť tlsté a škaredé baby. Ja som to nedokázal preto sa musím zmieriť so samotou .
Keby si to aj ty nedokázal, lebo je naozaj ťažké len tak zmeniť svoje "preferencie", a musel by si sa zmieriť so samotou, tak aby si sa nezbláznil odporúčam ti brať to s humorom a robiť si občas so seba srandu a život sa ti bude žiť ľahšie.
Tak nech sa ti darí a nech v živote čo najmenej trpíš...
PS: a hovorím ti, na tú babu rovno zabudni, iba by si si zbytočne sám sebe uškodil keby si po nej vyštartoval a ona byť odmietla a to si na 99,99% môžeš byť istý že ťa odmietne. (ale ak naozaj cítiš to tak a nechceš to inak a naozaj si veľmi presvedčený a chceš to, tak kľudne si vsaď na tých 0,01%)
Ak by bol nizsi odomna, to by musel mat tak 1,50 m :D ale teda ak uz sa chlap blizi vyskou mne, teda je o cca 10 cm vyssi odomna alebo menej, tak ma prestava pritahovat. Mozno keby som bola vyssia, nebolo by to takto. Ale ako vravim, ak ma mat 1,50 m, nepritahuje ma :D keby som mala 1,75 m, tak by mi asi 1,65 m nevadilo. Neviem. Mozno to je aj sposobene tym, ze ma chceli vzdy vysoki nad 1,80 m, a nejak som si taku vysku vzila ako primeranu ku mne.
Mne osobne ano, vyzera to dost neesteticky, ked je chlap nizsi. Ani ma taky chlap fyzicky nepritahuje, kedze muz stelesnuje ochrancu zeny a ked je chlap mensi, tak je to pre mna take asexualne. Ale to je moj nazor a tazko ti tu niektora poradi, lebo ta po ktorej tuzis moze mat diametralne odlisny nazor. :)