Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam u nej sancu s mojim vzrastom? Velmi sa mi paci..

Príspevok v téme: Mam u nej sancu s mojim vzrastom? Velmi sa mi paci..
nizkymuz24

Zdravim, meriam na muza len 164 cm a paci sa mi strasne jedna mlada zena s ktorou prichadzam do kontaktu skoro denne ale je dost vysoka odomna skoro o hlavu a pol. Velmi ma pritahuje. Stale sa mi pacili vyssie zeny ak by niekto namietal ze som nizky nech si hladam tiez nizku ale nie, mna nizke nepritahuju ale prave vyssie odomna.
Ked som ju uvidel prvykrat uz ma ocarila.
Viem mozno mi napisete ved su muzi ktori si nasli vyssiu od seba ja viem aj ja takych vydavam a poznam ze maju vyssie od seba partnerky niektori tiez az o hlavu a dokonca sa s nimi aj ozenili ale predsa zeny na vas otazka ako by ste reagovali ak by o vas prejavil muz od vas nizsi? Vadila by vam jeho vyska?

pomocnica

Mne osobne by to vadilo. Ja sama som relatívne vysoká 168-170 cm, môj priateľ má 185 CM a príde mi to taká ideálna výška, tak zlato to pôsobí.
Tolerovala by som to fajn, kebyže nie až o hlavu a pol(beriem fakty ktoré si napísal)by bol muž nižší ale iba o pár cm to by som ešte zvládla. Neviem si však predstaviť, že by som sa ja mala zohynat k mužovi pre pusu.
A to že ťa nepritahuju nízke ženy je blbosť, lebo je velmi veľa krásnych, vtipných, šikovných a milých nizkych žien, skôr si myslím, že sa na nich veľmi nesustredujes. Všímaj si všetke ženy, lebo raz ťa nejaká dostane.
Mne sa častokrát zapáčili aj nizki muži, lebo mali teda extremny sexepeal...

pomocnica

Mne osobne by to vadilo. Ja sama som relatívne vysoká 168-170 cm, môj priateľ má 185 CM a príde mi to taká ideálna výška, tak zlato to pôsobí.
Tolerovala by som to fajn, kebyže nie až o hlavu a pol(beriem fakty ktoré si napísal)by bol muž nižší ale iba o pár cm to by som ešte zvládla. Neviem si však predstaviť, že by som sa ja mala zohynat k mužovi pre pusu.
A to že ťa nepritahuju nízke ženy je blbosť, lebo je velmi veľa krásnych, vtipných, šikovných a milých nizkych žien, skôr si myslím, že sa na nich veľmi nesustredujes. Všímaj si všetke ženy, lebo raz ťa nejaká dostane.

pomocnica

Noaco

Urcite ze je problematicke aby si nizky chlap nasiel vysoku zenu, ale nie je to ani vylucene, vid. Tom Cruise a Nicol Kidman onehdy.

Vysokazena

Mne osobne áno, vadilo by mi to ani nie tak názory okolia a či je to estetické alebo nie. Ale jednoducho by som sa pri nižšom chlapovi cítila zvlastne. Cítila by som sa pri ňom ako obluda, ďalej taký ten pocit ako nechranena, že má ten chlap nedokáže ochrániť, proste nebola by som vo svojej koži. Minimálne by mal mať aspoň moju výšku.

Noaco

Podstatne je si verit a byt nad vecou. Su dievcata alebo zeny ktorym netreba chlapov tipu 2 metre, vysekane telo. A take ak najdete tak vam netreba riesit "miss vysoka kraska". No na druhej strane im netreba ani ufnukancov co si neveria. Treba len na sebe popracovat a pojde to :)

Noaco

To je Uplna Pitchovina ze byt malym je neuspech u zien. Moj kamarat ma menej ako 170, je sebavedomi, normalny a je s nim sranda. Uplny chiller a vobec neriesi..ma krasnu priatelku akurat ze je rovnako vysoka ako on, noa? A zien je strasne vela na tejto planete takze nie je dobre sa zamerat iba na jednu. Staci mat len zdrave sebavedomie a pozerat mo normalnych peknych zenach, nie po modelkach co si nechaju roztahovat nohy za tucne konto alebo kluce od bmw...takze tolko len k tomu.