Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam u nej sancu s mojim vzrastom? Velmi sa mi paci..

Príspevok v téme: Mam u nej sancu s mojim vzrastom? Velmi sa mi paci..
nizkymuz24

Zdravim, meriam na muza len 164 cm a paci sa mi strasne jedna mlada zena s ktorou prichadzam do kontaktu skoro denne ale je dost vysoka odomna skoro o hlavu a pol. Velmi ma pritahuje. Stale sa mi pacili vyssie zeny ak by niekto namietal ze som nizky nech si hladam tiez nizku ale nie, mna nizke nepritahuju ale prave vyssie odomna.
Ked som ju uvidel prvykrat uz ma ocarila.
Viem mozno mi napisete ved su muzi ktori si nasli vyssiu od seba ja viem aj ja takych vydavam a poznam ze maju vyssie od seba partnerky niektori tiez az o hlavu a dokonca sa s nimi aj ozenili ale predsa zeny na vas otazka ako by ste reagovali ak by o vas prejavil muz od vas nizsi? Vadila by vam jeho vyska?

SomSvetlo

No tazko ti poradit mne sa take podarilo uz par krat ale aj nepodarilo dokonca raz balila vysoka mna co som sa divil kedze vyzeram jak hobit zial nevladali tak casto ..... ako som chcel ja a tak to skoncilo . vela stastia (daj pozor ak neodmietne , mozes pri nej vyzerat ako mladsi brat )

Lollka

Ci mas sancu nezistis kym to neskusis. Aj ja poznam pary kde je muz nizsi, samozrejme takych nie je vela. Zeny vacsinou pritahuju vysoki muzi, mna tiez. Keby som si mala zacat s nizkym muzom musel by to vyvazovat niecim inym. Zeny maju radi ked su pre muzov princezne, daju im pocitit ze su pre nich jedine, nosia ich tzv. na rukach. Su ochotni, pomozu, kupia kvety alebo drobnu pozornost. Samozrejme musi to mat urcite hranice a zena si to musi vazit, nesmie to zajst do vyuzivania. Dnes su muzi sebci casto, kupit kvet ich nenapadne ani na sviatok nieto len tak, takze ak sa budes takto spravat urcite skor ci neskor najdes zenu co to oceni a bude ta mat rada.

Jana Lukacova

Liberta:

...láska je cit, ktorý človek ovplyvniť nevie (kto, kedy ho v ňom vyvolá, či bude vyšší alebo nižší o 5 centimetrov, bude mať modré, zelené, hnedé oči...), bez ohľadu na naše predstavy.

Byť vo vzťahu je už rozhodnutie dvoch ľudí prechádzať spolu horskou dráhou životom, pričom vzájomná láska je k tomu silnou motiváciou, ale sama o sebe je iba citom (ktorý býva previazaný s erotickou príťažlivosťou). Sú však aj vzťahy, v ktorých láska nie je prítomná, ale stáva sa aj to, že dvaja ľudia, ktorí sa milujú spolu vzťah z rôznych dôvodov nevytvoria.

To, čo zvykneme označovať ako „pravá láska“ sú príbehy ľudí, ktorí sa milujú (v romantickej aj erotickej rovine), spolu tvoria pár a vyvíjajú úsilie, aby ich vzťah napredoval až do konca dní...

Môj predchádzajúci komentár som písala v kontexte, že pre osobu, ktorá sa do autora príspevku skutočne zamiluje, nebudú jeho centimetre podstatné..."láska prekoná všetko (sama o sebe)" nikde v príspevku neuvádzam.

narniacka

Dobry den,nizky muz.Ja sama som malicka. Preto som si podvedome hladala vzdy vyssich partnerov.Lebo som chcela, aby nase deti,keby sme ich mali, netrpeli kvoli tomu,ze su mensieho vzrastu.Vzdy som mala takzvanych alfa samcov. Pekni, vysoki,pritazlivi muzi.Ako modeli boli.A teraz som vydata za 165cm muza.Dokonca ma aj nadvahu :) Ale nevymenila by som ho za nikoho ineho na svete.A to som sa po prvom nasom stretnuti s nim uz nechcela nikdy viac stretnut.Proste posobil na mna ako shrek :) On mi casto hovorieva, ze uz pri prvom nasom stretnuti vedel,ze si ma vezme za zenu a ze ma miluje.Mne to zalubenie donho trvalo dlhsie,ale teraz ho milujem,ako este nikoho :) Je velmi mudry,dobry, laskavy, milujuci,je pracovity a spravil by pre mna vsetko na svete :)

LogikaNepusti

Presne ako pise GustoDeme.
Ty mozes mat aj milion cm ale ak maš raz sebavedomie v prdeli, tak je velmi nizka pravdepodobnost ze si najdes babu..

trunchelicka

mne osobne by to vadilo..mala som rad, ked som bola este pubertiacka priatela nizsieho a nevedela som si na to zvyknut..kvoli tomu som sa potom s nim aj rozisla..ale je to o vkuse..pokial sa aj jej budes pacit, tak vam to moze klapat..kopu je takych vztahov!

Kami91

Poviem ti príklad so života. Môj kamoš má 165cm a nikdy ale fakt nikdy nemal problémy so ženami. Vedel ako na ne, všade poflirtoval a spokojne odišiel a bolo vidieť ako sa dievčatá za ním otáčali keď odchádzal a aj tie vyššie.
Na druhú stranu ja mám 193cm a problémy so ženami veru mám. Ako ty si si našiel problém výšku ja mám iné výhovorky prečo mi to nejde so ženami. ;-)

Neni to o tom, koľko meriaš ale o celku. Charizma, sebavedomie, sociálne postavenie, výchova, výzor...

liberta

Ja som sa už síce vyjadrila, za pokus nič nedáš, maximálne ťa odpíše. Skôr teraz reagujem na reakciu podo mnou, vraj pravá láska zvládne všetko. Janka, ak to u Vás bola pravá láska, potom by ste mali byť s dotyčným stále spolu. Ale asi nie ste. Netreba si zamieňať pocity náklonnosti a lásky a lásku vo vzťahu ako takú. Tak isto netreba ľuďom tvrdiť, že láska prekoná všetko, lebo to je len romantická predstava (väčšinou žien). Nie, láska je zmeska všetkého možného a patrí tam aj istý fyziologický a fyzický predpoklad, hoci u žien je prioritný povahový a charakterový základ. Ale jednoducho, ak kočka, ktorú chceš, neuznáva nižších, tak do toho nepôjde, aj keby si bol pán Boh. Ak je to zas naopak, že výška u nej rolu nehrá, šancu môžeš mať.

Jana Lukacova

nizkymuz24:

Skutočná láska výšku nepozná...

Sama som bola zamilovaná do nižšieho partnera...predtým si moje ego niečo také nevedelo ani predstaviť a stalo sa ;)

GustoDeme

mna velmi zaujima ze kolko rokov tu uz places za svoju vysku a furt dokola zakladas temy ci ma nizky chla u zeny sancu...

so svojim nizkym sebavedomim a komplexami u zdravej , normalnej zeny sancu nemáš...
ries svoje komplexy, v prvom rade a ked ziskas sebavedomie potom aj zaujem o teba bude...