Zdravim, meriam na muza len 164 cm a paci sa mi strasne jedna mlada zena s ktorou prichadzam do kontaktu skoro denne ale je dost vysoka odomna skoro o hlavu a pol. Velmi ma pritahuje. Stale sa mi pacili vyssie zeny ak by niekto namietal ze som nizky nech si hladam tiez nizku ale nie, mna nizke nepritahuju ale prave vyssie odomna.
Ked som ju uvidel prvykrat uz ma ocarila.
Viem mozno mi napisete ved su muzi ktori si nasli vyssiu od seba ja viem aj ja takych vydavam a poznam ze maju vyssie od seba partnerky niektori tiez az o hlavu a dokonca sa s nimi aj ozenili ale predsa zeny na vas otazka ako by ste reagovali ak by o vas prejavil muz od vas nizsi? Vadila by vam jeho vyska?
Mam u nej sancu s mojim vzrastom? Velmi sa mi paci..
mas ak to nieje namyslena sebecka rozmaznana zlatokopecka krava
Ale je pravda ze keby si bol prachac lepia sa na teba baby ako vcely na.med.
Tie zlatokopecke samzrejme :-D
A tiez poznam pary kde je muz nizsi od zeny aj hlavu a pol.
Pilcuk si uz trápny s tým!
Frdaná Lucka
to máš teda pravdu, vysoký muži majú všetko natiahnuté a tenké zväčšia, zoberme si také prstý na nohách a rukách všetko tenké a dlhé a penisov sa to asi tiež bude týkať takže menší muži hrubší a pevnejší penis a nezlomí sa tak ľahko ako dlhý a tenký :-DDDDD
Pokiaľ zarábaš minimálne tisíce eur mesačne, tak môžeš meriať aj 140 cm a najdeš si aj dvojmetrovú. Zas ked muž meria napr. 190 cm, stačí, že zarába 1500 eur. Podstatné je, ako si na tom finančne, nie výška. Za centimetre si ženu nekúpiš...
Mali chlapy maju hrube penisy tak ziadne komplexy :DDD vysoky chlapy maju len dlhe, ale uzke. Mam skusenosti, tak viem :DDD
letomsvetom-Pardooon. :D
A máš pravdu, presne tak. ;-)
Pomocnica dakujeme a tvoje prispevky:-D
Autor u vysokych zien hladas riesenie svojho komplexu z vysky hladas to co nemas.
Aj ja poznam muzov co maju do 170cm a su pritazlivi a sexi taki ti od cca 160 do 170cm ale musis vyzerat dobre a starat sa o seba nebyt take vychudnute zhrbene trdlo s kuvicim pohladom a blbym ucesom.
Pozvi ju niekam a uvidis ci odmietne s uskrnom na tvari ak ano tak budes vediet na com si..
Ale tiež to nizki bolo asi tak že cca vysoki ako ja. Lebo keď ty máš 164 ona musí byť celkom modelkoidna keď plus jedna a pol hlavy.
No ale zisti si. Opýtaj sa jej niekedy akých mužov preferuje, aký má na teba pohľad, všetko nenapadne a potom buď zabudnúť a nájsť si nejakú vhodnejšiu, alebo začať pekný vzťah.
Tak či tak držím prsty a ocenujem že neznies zúfalo ako niektorí nižší jedinci ktorí všetko zle v ich živote pripisuju výške. Nič nie je čarovnejsie ako istota u mužov. ❤ A charizma.
Pekný deň. ;-)
Dokelu! To ten mobil nedokáže poslať a rozkuskovava to. Tak po kúskoch teda. Pardon
Nejde mi to poslať cele, tu je pokračovanie:mne sa častokrát zapáčili aj nizki muži, lebo mali teda extremny sexepeal...