Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo by ste si o mne pomysleli?

Príspevok v téme: Čo by ste si o mne pomysleli?
cojaviem24

Otázka na ženy - čo by ste si pomysleli o chlapcovi, čo v 24 rokoch ešte nikdy nemal babu?
Väčšina ľudí rieši sex a vzťahy už od 15 rokov a v mojom veku sa všetky ženy už aj vydávajú a moje možnosti nájsť si partnerku sú čím ďalej tým viac hrošie. S tým som sa ale už zmeiril, proste ušiel mi vlak tak musím ísť po koľajniciach pešky, nedá sa nič robiť.
Ale s jednou vecou by som niečo robiť chcel - a to, že chcel by som si aspoň vyskúšať s nejakou len tak nezáväzne chodiť, keď už nie milovať... aj tak v takom veku všetky už za sebou minimálne 2-3 vzťahy a niekoľko sexuálnych úletov medzi tým a ja som proste stále neskúsený
a otázka je, že ak sa má náááhodou podarí nájsť nejakú, ktorá je práve nezadaná a začneme sa spolu viac baviť, či sa mám priznať že som v 24 rokoch panic bez jedinej skúsenosti. Neodplašilo by to takú ženu? Keď už aj násťročné majú 100x viac skúseností než ja a asi hľadajú niekoho kto je na tom podobne a vie v tom "chodiiť" Mám zmysel klamať? Odhalí žena v posteli že mi to nejde a že som proste ešte nemal žiadnu?
Ach bože ani neviete ako strašne trápne mi to je písať a to je anonymmné fórum a ešte aj tak sa dosť hanbím keď to tu píšem.

Neviem ako si nájsť babu keď všetky sú už zabrané alebo po rzovode, na vzťah si už ani netrúfam, na to už je fakt dosť neskoro, ale sex by som zažiť chcel... ale bojím sa že sa proste strápnim a že sa to o mne rozkríkne, že sa mi nejaká vysmeje pred svojimi kamarátkami, ktoré posunú ďalej a tak....

Nemám si radšej našetriť peniaze na prostitútky?

Lea243

Autor temy,
nemozes to vsetko takto brat. Praveze je to velmi pekne , ze si takto bez skusenosti ohlade vztahov. Neviem co si o zenach myslis, nie vsetky su take , ze chcu len muzov co chodili a spali s polkou mesta. Normalne dievca by praveze bolo velmi rado, ze je tvoja prva vo viacerych aspektoch. Viem, znie to ako otrepana fraza, ale ja sa pohybujem v takej spolocnosti , kde sa nieco taketo velmi ceni a praveze chlapec alebo aj dievca je tym zaujimavejsie a vzacnejsie cim ma menej skusenosti :-)
Povedz mi, uz mas nejaky svoj vek, takze sa predpoklada, ze aj rozum. Ktoremu dievcatu by si ty dal prednost, dievca s “stroskotanymi” vztahmi a roznymi skusenostami, alebo dievcatu, ktore este s nikym nechodila?

Kludne to mozme zobrat aj z opacnej strany , u mna je to jednoznacna odpoved :-)
Keby daco, poznam velmi vela ludi v mojom okoli, ktori maju rovnaki nazor a to som len o par rockov od teba mladsia

WhatIsThis

cojaviem24

Áno, som veriaci. Z tvojho príspevku vidno, že si myslíš to, čo ja, teda že intímny život patrí až do manželstva. Píšeš však, že toto sú oblaky a žiješ podľa toho, aká je realita. To sa akože prispôsobuješ ostatným? :)

cojaviem24

WhatIsthis ... tak ty si asi veriaci lebo čo som si všimol tak veriaci ľudia to takto vidia, že panictvo si treba nechať do manželstva a tak... ale realita je úplne iná, krutá.

toto čo píšeš ty, to by bolo pekné keby to bola pravda, ale nie je. ja žijem v realite a nie v oblakoch, bohužiaľ

WhatIsThis

To kto ti povedal, že v 24 je neskoro začať budovať vzťah?! Si robíš prdel? To akože všetci tí úžasní slobodní ľudia, ktorí sú starší, sa akože majú zmieriť s tým, že zostanú sami? Čisté bludy. A ďalšia vec. Prečo by malo vadiť, keď si panic? Veď to je práveže dobré. Necháš si to pre svoju ženu. Začni makať na sebe. Na svojich vlastnostiach. Odstraňuj hanblivosť. Skúšaj nové veci. Obzeraj sa navôkol (myslím tým ženy a nie architektúru ;) ). A vo vzťahu nejde o posteľ kamarát môj. Keď miluješ srdce, dušu svojej ženy, je ti jedno, či je v posteli ako drevo. Príde ti to milé a možno aj vtipné :D A to platí aj naopak.

Maj sa pekne - a aj vy ostatní, ktorí ste na tom podobne - zahoďte svoje zúfalstvá, nad rozliatym mliečkom sa neoplatí plakať. Minulosť nezmeníte, môžte ale napraviť svoje chyby a pokračovať v ceste :)

Sassr

michal21 - Hmmm este som si s nikym tak nepisala ale tak preco nie som zvedava. Moj mail sassr@centrum.sk ... napis mi.

michal21

@Sassr,
Ahoj, nemala by si záujem si len tak popísať cez mail? ... naozaj nechem aby to teraz vyzeralo že som nejaký zúfalec, o nič by nešlo len som na tom podobne, nemal som žiadnu skúsenosť zo vzťahom. Teda ani s komunikáciou s nejakým dievčaťom keďže v nemal som ani spolužiačky :D ... som trocha introvert a rád by som nabral aj nejaké skúsenosti v rozhovore resp. aspoň s písaním, ak by bola z tvojej strany ochota tak by som bol rád :)

zibzirib

Pilčuk, všímam si ťa, stále sa len sťažuješ, si veľký skeptik, iste chápem ťa, ale skús zmeniť postoj. Život nie je len toto fórum, ešte môžeš zažiť veľa dobrého a krásneho. Choď von, začni žiť, nelamentuj a netlač na pílu. Lásku stretneš, keď to najmenej čakáš. Čo vyžaruješ to dostávaš. Skús každý deň aspoň jedného človeka potešiť a nelamentuj stále nad sebou a ženami. Ver mi, že ich je doma za kompami veľa samotných, smutných a boli by šťastné, ak by ťa mali. Len musíš niečo zmeniť - v sebe. A príde to, hoc aj v 50 - tke.
Viem čo hovorím sám som to zažil.
Čo sa týka toho príspevku, že - čo by ste si o mne pomysleli, že si v 24-rokoch stále panic. Žiadna tragédia. Netráp sa tým, ono to určite príde...Skôr či neskôr. Len vydrž a nestresuj. :)

Kontr0lor

No ono tam bude nejaký dôvod (problém) prečo si ešte žiadnu nemal. Ja mám 23 a je to rovnako a tie dôvody sú tam rovno viac, Mal by si najprv pracovať na tom probléme , lebo ak 24 a nič tak to nič môže byť aj za 10 rokov.

A máš pravdu ja už som tiež v takom stave niekedy, že skúsil by som si aspoň sex, že aké to je keď už nic. A ďalšia vec, že ja už som tak zvyknutý, že som sám. Je to môj štandard a to, že by som mal babu si neviem reálne už ani predstaviť. Hmm čím viac rokov bude, bude to horšie. Ale človek musí žiť ďalej, na to aby bol vzťah alebo sex, musí byť chcenie iného človeka. Ja už sa zaoberám len vecami ktoré môžem ovplivniť len mojím chcením. Nie každý má šťastie a vie žiť spolu so spoločnosťou, niekto to proste nedokáže.