Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo by ste si o mne pomysleli?

Príspevok v téme: Čo by ste si o mne pomysleli?
cojaviem24

Otázka na ženy - čo by ste si pomysleli o chlapcovi, čo v 24 rokoch ešte nikdy nemal babu?
Väčšina ľudí rieši sex a vzťahy už od 15 rokov a v mojom veku sa všetky ženy už aj vydávajú a moje možnosti nájsť si partnerku sú čím ďalej tým viac hrošie. S tým som sa ale už zmeiril, proste ušiel mi vlak tak musím ísť po koľajniciach pešky, nedá sa nič robiť.
Ale s jednou vecou by som niečo robiť chcel - a to, že chcel by som si aspoň vyskúšať s nejakou len tak nezáväzne chodiť, keď už nie milovať... aj tak v takom veku všetky už za sebou minimálne 2-3 vzťahy a niekoľko sexuálnych úletov medzi tým a ja som proste stále neskúsený
a otázka je, že ak sa má náááhodou podarí nájsť nejakú, ktorá je práve nezadaná a začneme sa spolu viac baviť, či sa mám priznať že som v 24 rokoch panic bez jedinej skúsenosti. Neodplašilo by to takú ženu? Keď už aj násťročné majú 100x viac skúseností než ja a asi hľadajú niekoho kto je na tom podobne a vie v tom "chodiiť" Mám zmysel klamať? Odhalí žena v posteli že mi to nejde a že som proste ešte nemal žiadnu?
Ach bože ani neviete ako strašne trápne mi to je písať a to je anonymmné fórum a ešte aj tak sa dosť hanbím keď to tu píšem.

Neviem ako si nájsť babu keď všetky sú už zabrané alebo po rzovode, na vzťah si už ani netrúfam, na to už je fakt dosť neskoro, ale sex by som zažiť chcel... ale bojím sa že sa proste strápnim a že sa to o mne rozkríkne, že sa mi nejaká vysmeje pred svojimi kamarátkami, ktoré posunú ďalej a tak....

Nemám si radšej našetriť peniaze na prostitútky?

SomSvetlo

Ty jelito .. poviem ti tajomstvo, to ze si panic nie je vidieť ked sa vyzlečies .. takze sup na zoznamku a ides ...rada: najdi si tam škaredsiu babu s tou dobehneš svoju neskusenost behom par dni :-D Pravdou je ze z peknou babou to malo kedy stoji za to (čest tomu malemu percentu " Dakujem Barbara") kazdopadne zo skusenosti = škaredu.. a ked budeš rozcvičeny vzhuru do ulic. UPOZORNENIE alkohol zvyšuje šancu na score a dnešnym ženám chuti tak pred tym ako vyrazíš nezabudni rozbit prasiatko....

cojaviem24

Áno, máte pravdu že keby som našiel takú ktorá by ma mala naozaj rada tak by to bolo iné...

Ale práve to je ten problém, že práve také už sú dávno zabraté a zostávajú len také čo majú krátkodobé "vzťahy"... proste v takom pokročilom veku už je fakt skoro nemožné nájsť takú ako opisujete.

Ale zas je ťažké nájsť aj len takú na sex, pretože také sú zas veľmi náročné na vzhľad, na agresívnu povahu a tieto veci ja nemám a keby aj zas vedela že som panic tak by mi to nemusla pochopiť a poslala by ma kade ľahšie, preto zvažujem aj že sa "zaučím" u nejakej prostitútky aby som vedel na čom som.

Tí čo tu opisujete že ste si tiež prvých partnerov našli až tiež takto po 20ke tak vám sa to zdá, ale nás takých je dosť málo, väčšina ľudí (vlastne všetci okrem mňa) čo poznám takí nie su... takí ľudia ako sme my sú extrémna menšina, možno tak 0,01% zo všetkých

Preto som sa už vlastne aj vzdal toho, že by som si našiel nejakú vážnu ktorú by som hlboko miloval. Lebo sám neviem, že či by mi to aj vydržalo byť stále len s jednou, každý mi to hovorí, aj rodičia, že najprv by som si mal aspoň 3 ženy vyskúšať než sa dostanem do nejakého vážneho vzťahu a to je ten problém, že to som mal skúšať keď som mal čas a teraz som mal už mať snúbenku a nie takto... celé zle to je... celé zle :/

smolinkaa22

Inak úplne súhlasím s adriou, to, čo by ich mohlo na tebe najviac odpudzovať, je práve to, ak by sa dozvedeli, že ich máš čisto len na sex. ak chceš dievča na vzťah, musíš ju vedieť trošku dobývať a dať jej najavo, že je pre teba výnimočná a že inú než ju nechceš, lebo ju máš naozaj rád. nie panictvo ženy odpudí, ale skôr to, ak vedia, že sa s nimi chceš iba zabaviť a potom ich odhodíš od seba ako použitú handru...

smolinkaa22

ja by som si o tebe pomyslela len to najlepšie.. ako píšu aj podo mnou, takých chlapcov je málo, a určite sa zato nemusíš hanbiť.. :) tá, ktorá ťa bude mať rada, takej to vadiť nebude a ak bude dosť rozumná, určite to rozširovať nebude.. vždy lepšie mať panica ako chlapca čo do 25 ky vystriedal 5 alebo 10 dievčat.. múdre dievča bude práveže rado, že je tvoja prvá a že ju nebudeš s nikým porovnávať :) ak budeš mať šťastie, vytvoríte spolu veľmi pekný vzťah.. ideálne by bolo, keby aj ona bola panna.. ) byť navzájom svoji prví je asi to najlepšie, čo sa dvom mladým ľuďom môže stať.. nato sa nikdy nezabúda, aj ak by ten vzťah náhodou nevydržal.. :) je pravda, že panien okolo 20 tky je už v dnešnej dobe ozaj dosť málo, ale určite sa dajú nájsť :) hovorím z vlastnej skúsenosti.. môj priateľ v dobe, keď sme spolu začali chodiť mal už 27 a bol stále panic a ja som si to na ňom veľmi vážila.. a dodnes si to vážim, keďže mal kamaráta z detstva asi jedného z najlepších, ktorý v dobe okolo 17-25 rokov pretiahol pomaly všetko čo dýchalo, a ja by som teda ani náhodou takého pri sebe nechcela.. :) a ja som tiež bola panna takže to bolo úžasné :) určite sa nevzdávaj.. aj na teba niekde čaká dobré dievča.. neviem či si veriaci, ale možno by bolo dobré zúčastniť sa nejakých mládežníckych kresťanských stretnutí niekde v tvojom okolí.. dievčatá, ktoré sú veriace, zvyknú totižto brať tieto veci trošku inak ako tie bez akejkoľvek výchovy k viere.. :) nieje to pravidlo ale nájde sa ich tam myslí viac ako medzi napr. ateistkami :) držím ti päste aby si našiel čo hľadáš čim skôr.. hlavu hore :)

a_dr1a

Pozri. Ja som v tvojom veku tiez bola este panna. Takze toto by mi vadilo najmenej. Radsej niekoho ako ty nez nejakeho casanovu. Ale. Co by mi fakt vadilo a tym padom by si bol u mna odpisany, je to, ze si chces hladat dievca zenu len na uzitie sex a dovi dopo. Cim sa potom lisis od tych kurevnikov? No nicim. Vsak ty nemusis zene hned na nos vesat ze si panic. Ved to nemas vytetovane na cele. A ked ta bude dotycna milovat, nebude toto riesit, skor bude rada, ze neni iba dalsou v poradi. A to chces daku spoznat a povedat jej, ze si chces s nou iba uzit?? Vadit to nebude takej, ktora toto tiez bezne robi ako na beziacom pase. Ale ak dotycna bude hladat vazny vztah lasku buducnost, tak sa s takym ako ty zahadzovat nebude. A nie kvoli tvojmu panictvu. Ale ze si KKT

Sassr

No tak ja mam 21 a tiez som este nikoho nemala a poznam taktiez aj baby v mojom okoli ktore su natom rovnako. Len o tom nehovorime tak ako o tom nehovoris ani ty lebo nam to pride trapne priznat. A na tvoju otazku ... ja by som to brala normalne kedze som na tom rovnako a doteraz tych mojich par stretnuti skoncilo hned po prvom rande (ak sa to tak da nazvat) kedze po mne hned vystartovali a islo im len o sex. Tiez si myslim ze babu s ktorou sa stretavas dlhsie, citis ze si rozumiete tak takej by to ze si panic vadit nemalo. Urcite by ju to prekvapilo ale to ci by ju to od teba odplasilo to uz neviem to uz zalezi od dotycneho cloveka ako sa zachova. A ako pises chcel by si to aspon nezavazne v com ta uplne chapem no aspon to mas lahsie v tom ze ti nato ze si este nemal sex nemusia hned prist ako je to pri nas babach.

lucylucy

Pilcuk - choď už niekam s tým ľutovaním, ja sa ani nečudujem, že nemáš ženkú, keď ešte bývaš u maminky a na ženy len nadávaš .. skús sa nad sebou zamyslieť a myslím si, že veľmi rýchlo dôjdeš k záveru, že na vine si len ty sám, nikto iný

Pilcuk

Ja mám 49 rokov a nezažil som ani len bozk, vzťah a aj to ostatné. Stále sa nedokažem zmieriť s tým, prečo práve ja, čím som si to zaslúžil...Zrejme tým, že nechodím po uliciach na drahom bmw, audi, nemám postavené vily po celom svete, nevypadám ako model...